2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام آنا جان . من می خونم اون 1000 تا رو
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
ناناز جون ایشالله بتات حسابی بالا رفته و مامان دوقولو ها میشی به امید خدا، اگه میشه از تغذیه قبل و بعد انتقالت هم برامون بنویس عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم من الان داشتم یه نگاهی به روزشمار آز مینداختم... راستی MARIANA جون نمیدونین نتیجه آزش چی شد؟ من اطلاعاتی در مورد جواب آزش ثبت نکردم! ایشالله که اونم مامان شده باشه! از MAHSA جون چه خبر؟ اونم آزش 14 شهریور بود ولی منی هیچی در مورد جواب آزش ثبت نکردم... ایشالله که مثبت بوده و من ندیدمش که ثبت کنم! از ژینا جون چه خبر؟ ژینا جدیده؟ از نتیجه آز اونم من خبری ندارم! ایشالله اونم مثبت شده و فقط فرصت نکرده بیاد خبر بده!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون تو یه تاپیکی دیدم که ژینا جون نوشته بود آزش منفی شده
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
منتظر معجزه ایشالله ژینا جون هر نتیجه ای گرفته خیرش تو اون بوده... تنها چیزی که میتونم بگم اینه که ماهام به زودی طعم مادر شدن رو میچشیم فقط کاش قبلش خدا بهمون لیاقت و توانایی بزرگ کردنشون رو بده که بچه هامون به داشتن مادرانی مثل ما افتخار کنن!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون واقعا باهات موافقم ما الان فقط داریم به بچه دار شدن فکر میکنیم ایشالله لیاقت خوب تربیت کردن رو هم بهمون بده البته شما که با این همه کمالات و اطلاعات خوش به حال بچه هاتون هستش
فدات بشم از لطفی که داری منتظر معجزه عزیز... عزیزم با حرفای زیبا گفتن که نیست... مادر بودن صبوری میخواد... فداکاری میخواد.... پشتکار میخواد... متاسفانه خیلیا فقط فکر می کنن بدنیا آوردنش سخته، در حالی که بزرگ کردنش از هر چیزی سختتره... قدیما راحتتر بود و بچه ها با دغدغه کمتری بزرگ میشدن... امنیت بیشتر بود... و خیلیامون با بازی تو کوچه با همبازیا و هم سن و سالامون و خاله بازی و ... بزرگ شدیم اما الان عملا باید مادرا همبازیای خوبیم برای بچه هاشون باشن... قدیما خواهر برادر داشتیم و من خودم که بچه بزرگ خونه بودم عملا تو بزرگ کردن خواهر و برادرام نقش داشتم... اما الان قضیه فرق داره و اکثر تک فرزندی حاکمه و عملا این نوع کمبود بچه ها رم قراره پدر مادرا و خصوصا مادرا پر کنن... باید به وقتش هم بتونیم بچه باشیم هم بزرگ... باید بیشتر از چیزی که فکرشو میکنیم انرژی بذاریم... تو دوره ما نادر بودن کسایی که کلاس زبان میرفتن... اما الان اگه کسی چند تا زبان خارجی بلد نباشه بیسواد حساب میشه.... هم برا کار، هم برای ادامه تحصیل... انقدر چیزای ریز هست که باید براشون وقت و انرژی و ... گذاشت که قابل شمردن نیستن... ماها باید پا به پای بچه هامون دوباره متولد بشیم و رشد کنیم و به بلوغ برسیم... باید پا به پاشون دوباره یاد بگیریم... الان دیگه بچه ها خیلی ظرفیت رشد و ترقی و خلاقیت دارن و میشه با صرف انرژی تواناییاشون رو رو کرد و پرورشش داد! میدونی عزیزم من فکر می کنم همین مشکلمون و جنگیدن براش، خودش یه امتحان و تست صبوری واسمونه... پس باید خدا رو به خاطر این فرصتی که بهمون داده شکر کنیم... خدایا خودت کمکمون کن که از امانتی که ایشالله بهمون خواهی داد به نحو احسن مراقبت کنیم و شرمندت نباشیم....
واقعا درست میگی آنا جون حرفات خیلی قشنگ بو الان همه چی فرق کرده دوره ما با الان از زمین تا آسمون فرق میکنه الان دیگه بچه ها کلا متوقع به دنیا میان از همون اول نیاز به توجه بیشتر دارن قدیم که اینطور نبود باز هم خدارو شکر که صبور بودن رو یاد گرفتیم
منتظر معجزه عزیزم اتفاقا بچه ها متوقع به دنیا نمیان... ما با مدیریت اشتباهمون اونا رو متوقع میکنیم... البته حرف زدن در موردش خیلی راحته فقط خدا کنه وقتی به دنیا اومدن تو مدیریتمون موفق باشیم... مثلا الان با قبل فرق کرده... یه ذره حواست نباشه یا بچت جلوی تلوزیونه یا پشت کامپوتر یا یه تب لت دستشه و داره گیم بازی می کنه... باید جوری مدیریت کنیم در حالی که بتونن بچگیشونو بکنن اما فرصتای رشدشون رو هم از دست ندن... برا مدیریت درستم باید مادرامون اول رو خودشون کار کنن... مثل این میمونه مادرا بخوان بچه هاشون دندوناشونو مسواک بزنن اما خودشون اینکارو نکنن! عملا ماها باید الگوهای خوبی براشون باشیم... یا مثل این میمونه به بچه ها یاد بدیم حرفای بد نزنن اما خودمون تو عصبانیت هر چی از دهنمون بیرون میاد مشکلی نباشه... ریز که بشیم می فهمیم اگه بچه ها بد قلق و نق نقو و متوقع بار میان، مسببش خودمونیم نه بچه ها. فقط چون به مروز زمان این اتفاقا میفته متوجه نمیشیم کی اشتباه کردیم... یه برنامه قشنگی تو کانالای ترکیه هست به اسم سوپر دادی (پرستار کودک فوق العاده)، که کارش درمان ناهنجاریای مختلف کودکانه که میاد به پدر مادرا تو اصلاح این ناهنجاریا کمک میکنه... چه خوب میشه از اول حواسمون باشه که به خلقیات بد عادتشون ندیم که مجبور بشیم بعدا اصلاحش کنیم... مثلا یکی از این اتفاقا اینه که از همون اول تولد نوزاد رو به بغل کردن عادت ندیمش و تو اتاقی جدای اتاق خودمون بخابونیمش (البته در صورت امکان)، چون کافیه شرطی بشه برای بغل کردن... بچه باید از همون اول بدونه وقتی گریه بکنه بغل گرفته نمیشه فقط مواقعی که لازمه این اتفاق میفته و بغل کردن برای انتقال مهر مادری و رفع نیازاشه نه عکس العملی در قبال گریه کودک... الان خیلی از بچه ها از ابزار گریه و داد و بیداد برای تحقق اهدافشون استفاده می کنن و مقصر این اتفاق فقط پدر مادرا یا اطرافیانی هستن که این فرصت رو به بچه میدن... خیلی چیزای دیگه هست که نمیشه الان در موردش چیزی گفت و فقط با تجربه کردنشه که میشه براش راهکار پیدا کرد و فقط و فقط رمز موفقیت صبوری و مدیریت خوبه!!!
آنا جان امروز روز 10 انتقالم هستم و هنوز روزی 2 تا آمپول پروژسترون می زنم از دیروز که آمپول زدم و امروز جاش ورم کزده به شدت و به اندازه یه مشت قریز و متورم شده . آمپولا تویه کیفم بوده به نظرت واسه چی اینجور شده تاریخ گذشته بوده یا فاسد شده به خاطر دمای هوا
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سما جون نگران نباش و کیسه آب گرم بذاری جای تزریقات بهتر میشه.... مال منم چند باری اینطوری میشد... سعی کن از سرنگ خارجی استفاده کنی و تزریقت آروم انجام بشه... بعد تزریق گرم کردن هم خوبه... من فقط یه چیزی یادمه که تو دمای محیط باید باشه و اگه سرد بشه کریستال کریستال میشه که اگه اشتباه نکنم اگه اینطوری بشه یکم گرمش کنی به حالت نرمال برمیگرده... یه چیزیم من یادمه که مال من بد جوری خارش گرفته بود و تاول زده بود... شربت پرومتازین گفتن بگیرم و بخورم و به محض استفاده اولین قاشق یکم بعد ورمش خوابید... حالا بازم نیازی بود زنگ بزن مرکزت علایمت رو بگو شاید راهکار خاصی دادن...
سلام دوستان من این ماه که دیفرلین زدم و پردنیزولون میخورم چه تاثیری روی پریودم داره ؟ جلوتر میفته یا عقب ؟ اخه همش کمر دردم دارم !
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
سلام دوستای گلم آرام جان من دیفرلین زدم اولیو که زدم سر موقع پری شدم ولی دومی که زدم دیگه نشدم ،تا مصرف کنی پری نمیشی سما جان زود بیبی چک زدی عزیزم،من تا روز 14 همش بیبی چکم منفی بود و بیشتر استرس گرفتم و ناامید شدم،ولی خداروشکر ا آزم مثبت بود اصلا به بیبی چک اعتماد نکن
مرسی فری مامان جون اخه من توی سیکلم ماه دیگه انتقال جنین فریز دارم
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن