2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
نسترن جون ایشالله که این دفعه همه چی به بهترین نحو پیش میره عزیز دلم... توکلت به خدا باشه... خدایی که تا حالا هواتو داشته ایشالله از این به بعدم بهت نشون میده که چقدر دوست داره!!!! رز جون عزیز دلم ماها که اینهمه داریم سختی میکشیم باید یاد بگیریم حتی از شادی کسایی که دوستمونم ندارن هم شاد باشیم... عزیزم ایشالله شادی تو هم همین نزدیکیاست.... منتظر معجزه عزیزم شکر که زود متوجه شدی و جلوش گرفته میشه... عزیزم میتونی محض احتیاط به دکترت قضیه رو بگی و اگه صلاح دونست ادامه بدی نه که برا ما منتظرا یه ماه بیشتر زیاد فرقی نداره! مهم نتیجه خوب گرفتنه!!! منتظر معجزه عزیزم بهترین کار اینه همه دارو رو تو سرنگ بکشی و ببینی کلا چند واحده بعد دو سومش رو خالی کنی تو شیشه و یک سومش رو تو سرنگ نگه داری و بعد اون یک سوم رو تزریق کنی!!!! باد... جون عزیزم چرا یادمون نباشه... عزیزم به نظرم با این مورفولوژی آی یو آی وقت تلف کردنه و بهتره دیگه وقت و هزینه صرف این کار نکنی... درسته نشد نداره اما یه چیزی مثل معجزه میمونه.... با این شرایط با آی یو آی باردار شدنت زیاد فرقی نداره که طبیعی بارداری بشی!!! پس یعنی انقدر احتمالش کمه!!! به نظرم حالا که پیش رزاقی میری بگو همه آزمایشهای تکمیلیم واست بنویسه! بعد که جواب رو گرفتی برای میکرو اقدام کن و الکی خودت رو اسیر امپولایی که تهش احتمال جواب گرفتن در حد معجزش نکن!!! بسار جون شکر که هیستروت خوب پیش رفته و ایشالله که مشکل خاصی نداشتی.... عزیزم هیسترو تشخیصی بعضی بیمه ها جز جراحیا حساب می کنن اما برای درمانی مثل اینکه جز نازایی ها حساب میشه!!! عزیزم امصلا رو نمیدونم اما سال قبل که هنوز چند روزش مونده تموم بشه دقیقا تو قرارداد هیسترو و لاپراسکوپی رو تو بیمه ما جزو دسته ای که میکرو و آی وی اف و ... توش بود حساب کرده بودن اما امسال مثل اینکه هزینه ها فرق کرده... همسرم میگفت امسال احتمالا 10 میلون شده اما جدا کردنش و 5 میلیون مال منه 5 میلیون مال همسرم!!! به همسرم میگفتم خوب قضیه فرق داره اینجا شاید لاپراسکوپی رو بشه جز هزینه های من حساب کرد اما میکرو قضیش فرق داره و یه درمان مشترکه حالا دعا کنین این سری بتونم از این ده تومن استفاده کنم...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم بابت این یکی دو روز که نبودم معذرت میخوام اما ایشالله این آخرین پریود (لااقل دردای پریم) باشه بقیشم ایشالله خدا به لطف خودش به موقع حلش میکنه!!!! در ضمن چرا انقدر این نی نی سایت ناز داره!!! پدر آدمو در میاره یه دو سطر بنویسه!!! نمیدونم برا من اینطوره یا همه این مشکل رو دارین!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی . خانوما من یکشنبه هفته پیش انتقال جنین داشتم الان سه چهار روز ترشحم خیلی زیاد شده البته بی بو هستش نکنه عفونت کرده باشم . در ضمن دل و کمرم خیلی درد می کنه مثله پریود شدن و تا دراز نکشم دردش اروم نمیشه . به نظر شماها که تجربه داشتین میشه امیدوار به بارداری بود یا نه؟ من آمپول پروژسترون می زنم روزی دو تا تا این آمپول ها رو میزنم اگر حامله نباشم به وقت همیشم پریود میشم یا به خاطر آمپولا عقب می ندازم. دکتر گفته اگر خونریزی داشتی سه تا آمپول بزن. میشه زود جواب بدین
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
دوستان بعد از عمل پانچکر یک بستری می کنند یا همان روز مرخص می کنند؟ نمونه همسرم را کی می گیرند ؟ یک سوال دیگه « فردای پانچکر اوضاع و احوالمون چطوره ؟ آخه می خواستم قبل از انتقالم برم برای آرایشگاه و ابروهام . حالا یکهو فکر کردم اگه باید رعایت کنیم همین قبل از پانچکر برم .
سارا جان همون روز مرخص میشی ً من بعد پانکچر که بهوش اومدم خیلی درد داشتم که شیاف برام گذاشتن خوب شدم اما خب تا دو روزی تقریبا دولا راه رفتم حالم خوب بود اما بالاخره باید رعایت کرد خب قبل پانکچر برو ارایشگاه نمونه همسر هم ما ساعت ٦ که رسیسدیم خانم شیرازی گفت باید همون موقع نمونه بدن موفق باشی عزیزم
سما جون خیلی از دوستایی که باردار شدن تو این دوره درد و حالتهای پری رو داشتن ان شاله که شما هم بارداری معمولا تا وقتی پروژسترون میزنی پری نمیشی ولی باز هم بودن دوستایی که با زدن پروژسترون پری شدن ان شااله بیای و خبر بارداریتو بدی آنا جون امروز سایت افتضاحه
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
سلام به همه نی نی سایت منم مشکل پیدا کرده به سختی باز میشه دوستان وقتی رفتم واسهiui بهم گفت15فولیکول دارم.ینی چی؟؟ یه سوال دیگه که دارم اینه که آمپولای گونال اف باید تو ساعت خاصی از روز بزنی؟؟
سلام به تک تک دوستای گلم و ایشالله همه چی بر وفق مراده....

عزیزای دلم من دیروز رفتم پیش طرازی و عملا بهم توصیه کرد که برم ابن سینا چون گفت تجهیزات آبان برای لاپراسکوپی کامل نیست و تا یه حدی دستش بازه و اگه چسبندگی و مورد لگنی و ... باشه با امکانات ابن سینا میشه پاکسازی کامل رو انجام داد!
بهم گفت برو ابن سینا واسه عمل وقت بگیر و بگی زیر نظر منی با من در تماس خواهن بود و سوالی که به پروسه میکروت مربوط باشه ازم میپرسن....
گفت بعد عملت بسته به نوع و شدت عملت میتونیم سیکل رو شروع کنیم!
خلاصه امروز میرم ابن سینا ببینم کی عملم میکنن!!!!!
خیلی دلم خوش بود با هزینه پایین تری این مشکل حل میشه اما انگاری باید کلی پیاده بشیمممم!!!!

خیلی التماس دعا دارم از تک تکتون!!!!!!

سما جون عزیزم ایشالله تک تک علایمی که شمردی برای اعلام مادر شدنته!!!!!
عزیزم همونطور که دوستان گفتن با تزریق پروژسترون معمولا پریود اتفاق نمیفته اما بودن کسایی که با وجود تزریق پروژسترون پریودم شدن اما خوب تعدادشون کمتر بوده اما ایشالله برای شما پری ورپریده یه مدت طولانی رفته مرخصی و ایشالله بعد تولد دردونت برمیگرده!!!!!

سارا جون قضیه بعد پانکچرت تو حال نرمال نباید خیلی اذیت بشی اما در کل به میزان تحریک تخمدانت بستگی داره و اینکه هایپر بشی یا نه!
اما در وضعیت نرمال حتی شاید بتونی از فرداش سرکارم بری، در کل نمیشه نظر کلی داد و کاملا نسبیه!!!!!

در مورد آرایشگاه اتفاقا قبل پانکچر بهتره نری و لااقل اگه میخوای بری مابین پانکچر و انتقال باشه!
چون حین تزریق آمپولا و قبل تخمک گیری احتمال اینکه تخمکارو تحت تاثیر قرار بده هم هست!
اگه اشتباه نکنم شم شم جون که دندونپزشک بود در کل میگفت بهتره قبل شروع سیکل کار رنگ و .... داشته باشی چون میگفت این کارا تو شروع سیکل صلاح نیست!!!!!

آسا جون نسترن دارو میگرفت اما بدنش به دارو جواب نمیداد اما ایشالله این سری با استراحتی که به خودش داده جواب میگیره!!!!!

سوگلی جون یعنی 15 تا فولیکول داری دیگه!
با این شرایط و تعداد فولی بهتر نیست پانکچر بشی؟؟؟؟
حیفه با آی یو آی هدر برن!!!!!

آمپولای گونال نرمال زمان تزریقش تا جایی که من میدونم از ساعت 4 تا 6 عصر هست!
اما در کل بهتره مثلا اگه 5 تزریق میکنی فرداشم همون ساعت تزریق بشه!!!!!!

راستی دوستای گلم یه خبر خوبم دارم!!!!!
دیروز همسرم جواب آز اسپرم جدیدش رو گرفت!!!!
مورفولوژیش دوباره شده 1٪ نرمال!!!!!
یعنی از صفر به یک برگشته!!!!!!
تحرک ای هم از صفر به پنج درصد افزایش پیدا کرده!
تحرک بی هم از بیست به 25 درصد رسیده!!!!
فقط تعدادش پایین تر اومده!!!!
رسیده به هشت میلیون!!!!!

دیروز بابت افزایش مورفو و تحرکش کلی ذوق کردم چون تو میکرو خیلی مهمن!!!!!

سلام و صبح بخیر
آنا جان از ته دل برات آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم اونطور که برات خیره کارهات پیش بره. میدونم خ سخته با این هزینه ها و مشکلات ولی انشالله بهترین نتیجه از عملت حاصل بشه و دیگه مشکل خاصی واسه شروع سیکلت نداشته باشی.
راستی آنا جان خیلی از شنیدن بهبود وضعیت آزمایشات همسرت خوشحال شدم امیدوارم این شرایط همچنان ادامه داشته باشه.
دوستای گلی که بادکش رحم و تخمدان انجام دادید ی سوال دارم.
اگه قرار باشه قبل از پانکچر کسی فقط دو الی سه جلسه زمان واسه بادکش رحم و تخمدان داشته باشه این دو سه جلسه دقیقا بهتره کی باشه؟؟ قبل از شروع آمپولها یا وسط سیکل یا روز قبل از پانکچر؟؟ منظورم بهترین زمان انجامش که بیشترین نتیجه رو بده؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بنویسه.

آنا من ی سوال دیگه هم دارم:😊
ما قبل از شروع سیکل همه یک ماهی قرصای پردنیزولون میخوریم تا سیستم ایمنی ضعیف بشه از طرفی قرصایی مثل ای و کو کیوتن رد و یا امگا 3 اکثرا خاصیت تقویت سیستم ایمنی رو دارن و اثرات رادیکالهای آزادو خنثی میکنن، بنظرت باید قبل از شروع سیکل بازم به خوردن این قرصها ادامه داد یانه؟؟؟؟؟
فدات بسارا جون انشالله که همینطوری که میگی پیش بره..... در مورد بادکش درسته خودم امتحان نکردم اما یه بار که با یه دکتری که کترش این بود حسابی مشورت کردم که گفت بعد پاک شدن یه روز در میان باید انجامش داد اما اگه احتمال بارداری باشه بعد از حدودا زمان لقاح دیگه باید متوقفش کرد!!!! اما در مورد اینکه تو سیکل باشی قضیه یه ذره پیچیده به نظر میرسه!!!! من خودم بعد اینکه داروهای تحریک تخمکگذاری شروع شد شاید یه ذره ریسک داشته باشه چون معمولا میگن کارایی که به شکم فشار وارد بشه خوب نیست برا همین موقع شروع سیکل رو بهتره با دکتر مشورت کنی!!!! اما در کل من شنیدم چند ماه قبل شروع سیکل تاثیر خوبی داره!!!!! و اما در مورد پردنیزولون و ویتامینایی که گفتین!!! به نظر من که تاثیر پردنیزولون قابل مقایسه با این ویتامینایی که گفتی نیست! این ویتامینایی که میگیریم کار اصلیشون برامون تو تقویت تخمدان و ... هست اما پردنیزولون کار اصلیش همین پایین آوردن ایمنیه! به نظرم شاید به نظر برسه تداخل داشته باشن اما من فکر میکردم تاثیرشون تو موردی که وظیفشونه بارزه و همدیگرو نمیتونن خنثی کنن!!!!!
سلام به همه من دیروز94/6/28 رفتم واسه ویزیت آخرم.طرازی سونو کرد واسه روز 12 پری ضخامت9 بود که گفت سه شنبه برم انتقال و گفتم اخه قرار بود خودتون انتقال بدین و گفت باشه واسه دوشنبه وقت انتقال داد ولی گفت یه کم هم ضخامت بره بالا خوبه و قرص اس اف چی یا همون قرص سیلدنافیل رو داد که به صورت شیاف از واژن شب موقع خواب بدم بره تو.که واسه دوشب دادش و برای سرم هم گفت سری قبل داشتی جواب نداد ایندفعه یه امپول می دم اونو یه ساعت قبل عمل تو بخش زیرجلدی بزن که آمپول فیلگراستیم بودش الان درباره اش خوندم بیشتر واسه سرطانی ها می دن تو رو خدا هر کی چیزی می دونه درباره اش بگه؟؟؟ دارم سکته می کنم فقط این یه قلم کم بود دیروز حتی شک هم کردم و برگشتم ابن سینا دارو رو نشون هم دادم گفت درسته
فیلگراستیم (به انگلیسی: FILGRASTIM) رده درمانی: محرک مغز استخوان اشکال دارویی: آمپول موارد مصرف فیلگراستیم را برای درمان بیماران مبتلا به نوتروپنی مادرزادی (کمبود G-CSF)، برخی بیماران ایدزی و کسانی که به تازگی مقدار زیادی شیمی درمانی یا پرتو درمانی در خلال پیوند مغز استخوان یا برای درمان سرطان دریافت کرده اند تجویز می کنند. مکانیسم اثر فیلگراستیم شکل مصنوعی فاکتور رشد G-CSF (فاکتور محرک کلنی گرانولوسیت) است، نوعی پروتئین طبیعی که عامل افزایش تولید گلبولهای سفید خون است.کمبود G-CSF خطر عفونتهای باکتریایی را افزایش می دهد. این دارو مغز استخوان را وادار به تولید گلبولهای سفید خون می کند و بدین ترتیب از خطر عفونت می کاهد و سبب ورود سلولهای مغز استخوان به خون میشود تا پیوند مغز استخوان به سهولت انجام شود یا در طول درمان سرطان پیشرفته جایگزین مغز استخوان از دست رفته بشود.
خورشید جون نگران نباش عزیزم این آمپول برا گرفتن جنین و پس نزده شدنش خوبه! عزیزم منم دیروز مطب طرازی بودم و بهم گفت که برا لاپراهیسترو برم ابن سینا! الان منتظرم بهم از ابن سینا زنگ بزنن تا زمان عملمو مشخص کنن! عزیز دلم ایشالله این سری جواب میگیری! خورشید جون مگه انتقال هنوز ندادی؟ پس چرا گذاشتم منتظر جواب آزی؟ گیج شدم!