2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
اناجونم اون خانومه می گفت پارسال با طرازی لاپرا رو انجام داده ولی امسال لگن درگیر شده اینو بهش گفته برو ابن سینا به نظرم رفتی از طرازی کامل بپرس ببین چی می گه ایشالا که واسه شما اینقدر زیاد درگیر نیست و با یه بار عمل برطرف میشه این اندومتریوز بیماری مرموزی هست خودش رو نشون نمیده وقتی هم میده به سختی قابل تشخیص هست .بچه ها یی که حدس می زنید خدایی ناکرده ممکنه درگیر باشید لطفا تو اقدام به برطرف کردنش بی توجهی نکنید و دنبال درمان باشید . ایشالا که هیچکدومتون این مشکل رو نداشته باشید انا جونم با یه بار عمل همه چیز برطرف بشه و بعدشم نی نی گولو در راه باشه به امید خدا
مامان آیدین و ژینا جون چه خبر؟ کجایین؟ بیایین از خودتون خبر بدین؟ ایشالله اسم شما دو تام تو لیست مامانامون ثبت بشه! مارو بیخبر نذارین!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها روزتون به خیر مرسی که به یاد من هستین. منتظر معجزه و آنا جون. من تو اوایل مهر که پریود خواهم شد می رم دکتر و اگه دکتر اجازه بده می رم تو سیکل میکرو. آنا جون تو صفحات اول به اشتباه جلوی اسم من 23 شهریور نوشتی که منتظر جواب آز. ممنون می شم اونو تصحیح کنی.
انا جان ممنون از راهنماییات... انشاءالله به زودی مامان بشی و همه چیز برات به خوبی پیش بره منم امید بگیرم...
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
انا جان من سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد شما میدونی که ابن سینا با بیمه طلایی قرار داد داره یا نه؟
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
مامان آیدین پس انتقال ندادی.... چشم تو اولین فرصت اصلاحش میکنم.... الان خیلی درد دارم و با لب تاپ نمیتونم آن شم! آلاله جون با دانا طرف قرار داد نیست! با تامین اجتماعیم طرف قرار داد نیست واسه عملا! فکر کنم با خدمات درمانی طرف قرارداده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهسا مامی جون دکتر منم عارفی است . اولش برام نوشت که 30 شهریور برم ای وی اف بیمارستان بهمن ببینم ولی وقتی بهش گفتم که من میخوام کارام توی بیمارستان عرفان باشه یکهو گفت خب 28 ام برو عرفان آزمایش بده و 8 شب هم آمپول بزن و 30 ام بیا برای پانکچر . حالا نگران شدم که حتما اولش می خواسته سونوم کنه بعد پانکچر را انجام بده ولی با این نظری که دادم برنامه اش را بهم ریختم . آخه شنیده بودم که جنین شناس عرفان خوبه . راستی شربت به لیمو در زمان آمپول ها یا انتقال خوبه ؟ آخه شربت به یا کمپوتش را پیدا نکردم .
منتظر جونم راجع به قبل انتقال تغذیه اش چیز خاصی تو برنامه ام نبود . حتی نشاسته که خیلی راجع بهش ،خونده بودم من اونم استفاده نکردم . فقط از قبل پانکچر نوشابه و دوغ و فست فود کلا تعطیل شد تا الان
مامای مهسا عزیز مبارکت باشه هدیه زیبای خداوند ❤️❤️❤️ ناناز عزیزم منم ب کل یادم رفت ک انتقال دادی فکرای بد ممنوع ، از این ب بعد ب لگد زدناشون ، شیردادن ، راه رفتن ، حرف زدن ، مدرسه و دانشگاه رفتنش باید فکر کنی واااااااااای چ حال و فکر قشنگیه حسابی لذت ببر 💋💋💋 انا بابت اطلاعاتی ک گذاشتی ممنون خیلی عالی بودن 💖💖💖 بچه ها ی مشکل جدید برام پیش اومده هرکی میدونه راهنمایی بده ، من این ماه ب تجویز دکتر سیپروترون استفاده کردم الان دو روزی ک فکر کنم عفونت شدم و خارش قرصم هم دیگه امروز اخرین ورزش بود ولی امروز صبح ک ببخشید رفتم دستشویی عذر می خوام خون دفع کردم بعد هم هر وقت خودمو پاک کردم دستمالم ببخشید خون خیلی روشن بود خیلی نگرانم من قرصم تموم نشده ک بخوام پریود شده باشم و از طرفی عفونت میتونه باعث شده باشه ، کسی تجربه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
مهدیه جونم ن این پریود دومه ک هنوزنشدم دکترم نیس ک برم نمیدونم چکارکنم آنا جونم حتما ازارو میدم فدات شمممممم نمیتونم سردرگم باشم انشاله چیزی نباشه وسریع انتقال بدم چون سیکل انتقال زیادطول نمیکشه ترانه الهی فدات شمممممم اما چ میشه کردهممون مث همیم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام دوستان امیدوارم منو یادتون باشه 😉 تبریک به مامانای جدید 🌺🌺 یه دو ماهی به خودم استراحت دادم و توی سایتها هم نمیومدم اگه یادتون باشه پانکچر شدم ولی چون پروژسترونم بالا بود جنینام فریز شد حالا رفتم تو سیکل انتقال از ترس منفی شدن هی عقب مینداختم تا بالاخره دلو زدم به دریا خیلی خیلی التماس دعا انتقالم اواسط مهر میشه فعلا دکتر بهم پردنیزولون داده چون ایمنیم بالا بود و دیفرلین که روز ٢١ پری بزنم
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن