2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047804 بازدید | 684626 پست
سلام دوستان

اول از همه به مهسا مامی تبریک میگم عزیزم مبارکت باشه انشاالله که نه ماه رو به راحتی ومثل یه چشم به هم زدن بگذرونی ومامان دوقلوها بشی

دوم اینکه بچه ها منم دقیقا بعد منفی شدن کارم شده بود گریه تا یه اهنگ غمگین تا یه بچه بغل مامانش یا تو شکم یه زن میدیدم دست خودم نبود مثل دیونه ها حسودی میکردم وشروع میکردم به زار زدن مطمئنم که اینا از علایم افسردگی بود دیگه شوهرمم خسته شده بود میگفت بیابریم پیش روانشناس اخه خیلی بیخودی به اونم گیرای الکی میدادم تا اینکه شوهرم یه برنامه ی سفر جور کرد یه هفته ایی رفتیم سفر وواقعا تاثیرشو الان احساس میکنم اصلا دیگه ناراحت نیستم وغصه نمیخورم بیشتر از اینکه به فکر بچه باشم به فکر پول جمع کردن برای اینکه دوباره بریم سفر هستم به همتون پیشنهاد میکنم یه سفر برید یه سفری که سرشار از شادی وبزن وبکوب باشه واقعا تاثیر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه جون عشقم ممنون میشم توضیحی در مورد این سونو بدی! از بقیه دوستانم اطلاعی داشتن ممنون میشم بهم بگن! من الان دو سه روز لک بینی البته یکم بیشتر از لک بینی دارم اما هنوز باز نشدم! اما دردای لحظه ای اما خیلی دردناک هر از گاهی دارم، نمیدونم علتش چی میتونه باشه! اینم از سونوی 16 شهریور 94م که روز 16 سیکل انجام دادم: The uterus is anteverted. İt shows smooth outline, measuring 77*44mm. The mymetrial echogenicity is homogenous. Endometrial line show normal echogenicity and thickness (7.6mm). Mucosal thickening is seen in cervix. Multiple Nabothian cysts are seen in cervix with maximum diameter of 3.8mm. Both ovaries have normal size and echogenicity. RO=30*20mm LO=33*25mm There is mild of free fluid in the pelvic cavity.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کیست نابوتین چیست؟ واقعیت این است که کیست های نابوتین جزو بیماری های دهانه رحم نیستند و ضایعات بی خطری هستند که بعضی از بیماران با اطلاع از وجود آنها در دهانه رحم، نگران می شوند. در دهانه رحم نسج غددی ترشحی وجود دارد که این ترشحات شرایط را برای بارداری مناسب می کنند. اگر این غدد دچار عفونت شوند یا دهانه غدد بسته شود و ترشحات غدد داخل مجرا انباشته شود، به کیست نابوت تبدیل می شود. کیست های نابوت اصلا جای نگرانی ندارند. اندازه آنها از چند میلیمتر تا چند سانتیمتر متغیر است. این کیست ها گاهی در معاینه و گاهی هم در سونوگرافی دیده می شوند. این کیست ها معمولا در خانم هایی بیشتر است که سابقه عفونت مکرر یا مزمن دهانه رحم دارند. کیست ها به درمان خاصی نیاز ندارند.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ترانه جون ظاهرا این کیستا خیلی مشکل ساز نیستن فقط میخوام بدونم این دردام میتونه از کیست باشه یا علت دیگه ای دارن؟
سلام به همه دوستای گل مهسا مامی جون مبارکت باشه ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد ازاده جونم ایشالا که ازمایش هات مشکلی نداشته باشه ولی براینکه خیالت راحت بشه بهتر ازمایشا رو بدی چون اگرم مشکلی باشه تو ظاهر چیزی نشون نمیده مثل من که هم ایمنی و هم انعقادی مشکل داشتم تا ازمایش نمی دادم مشکل نمی شد . ایشالا دفعه بعد حتما مامان می شی میدونم خیلی سخته وقتی اولش نمیشه ادم کمتر اذیت میشه تا امیدوار بشی بعدش نباشه و بره از پیشت . ایشالا خدا بهت صبر و ارامش بده ترانه جونم خیلی خوشحال بودم که طعم بتای مثبت رو چیدی ولی بعدش واقعا ناراحت کننده بود ولی خدا همیشه جای شکرش رو باقی میذاره همینکه اتفاق بدی برات نیوفتاد خدا رو شکر ایشالا دفعه بعد حتما مامان می شی . به این موضوع سونو هم خیلی فکر نکن چون بیشتر بچه ها بدون سونو انتقال می دن و مامان می شن حالا تو اینهمه یه همچین اتفاقی هم برا شما افتاد دیگه . بازم بخیر گذشت . منم دوشنبه با طرازی ویزیت شدم سونو واژینال کرد و گفت همه چیز خوبه از چهارشنبه که امروز باشه سینافکت برام تجویز کرد سری قبل با 50 واحد شروع شد این سری رو با 30 واحد و بهم مولتی دیلی داد . روزی یه دونه باید بخورم اخرش بهش گفتم کی بهم معرفی نامه ابن سینا میدی برا پانکچر و انتقال گفت مگه می خوای بری اونجا گفتم اره گفت دیگه اینجوری کار نمی کنم با مدیریت به مشکل می خورم پس دیگه مطب نیا تو هم ابن سینا ویزیت شو . گفتم خانم دکتر ولی می خوام دارو ها و سونو باخودتون باشه گفت نمیشه اگه می ری ابان بیا مطب وگرنه که نیا . ابان رو پرسیدم گفت الان 4000000 تومان شده دیگه اومدم با شوشو صحبت کردم پول کم دارم ولی احتمالا همون ابان برم اینسری چون اصلا حوصله به مشکل خوردن رو ندارم . برام دعا کنید امروز اولین سینا فکتم رو تزریق کردم . بچه ها فقط در جریان باشید که نمیشه رفت مطب و پانکچر و انتقال رو بیان ابن سینا . شیدا جون خوبی عزیزم ایشالا این روزها به خوبی سپری بشه و نی نی ها به سلامتی بدنیا بیان از ماه لی لی و لیلی خانوم کسی خبر نداره کم پیدان ایشالا هر جا هستن سلامت باشن اناجون یعنی علت اون تاخیر پریودی وجود این کیست بوده تازه سونو شدی دیگه بعد از پریود شهریور درسته . امان از دست این کیست های دردسر ساز . راستی اون روز تو مطب طرازی یه خانومی اومده بود چند بار میکرو و یکی دوبار مثبت شدن و سقط طبیعی باردار شده بود اومده صدای قلب بشنوه خدا رو شکر شنید و رفت خیلی خوشحال بود بعد از اینهمه دردسر خدا طبیعی بهش نی نی داده بود
سمی جون عزیزم ماه قبل که دو هفته تاخیر داشت پریودم دکتر مرکز تحقیقات یه سونو برام نوشته بود که اگه پریود نشدم سونو بکنم اما دیگه پری اومد نرفتم! نگهش داشتم برای وسط سیکل تا بدونم کی فولیکول آزاد میکنم! وقتی سونو کردم گفت احتمالا آزاد شده چون الان فولیکول بالغ نداری و یکم مایع آزاد دیده میشه و احتمالا به خاطر آزاد شدن باشه! بعدش گفتم کیستی چیزی دارم گفت آره یه سری کیست نابوتین داری..... الان دو سه روز لک بینیم شروع شده اما باز نشدم اما هر از گاهی تیرای وحشتناک دارم! نمیدونم از این کیستاس یا نه! خلاصه منم منتظرم پری رسما بیاد زنگ بزنم برای وقت گرفتن! منم به همسرم قضیه معرفی نامه رو گفتم اونم میگه پس همون آبان انجام بدیم بهتره! میگه نمیخوام هر سری با یه دکتر ویزیت بشی!
الاله جون به نظرم میاد این پستم رو ندیدی گفتم دوباره بذارم!!! الاله جون اینو خوب اومدی.... من راستشو بخوای الان یکی از دلایلی که نمیتونم کار کنم و دوست ندارم کار کنم همینه که ماهی 3-4 روز عملا زندگیم فلج میشه و از توضیح دادن و دروغ گفتن و توجیه کردن و مرخصی گرفتن خسته شدم... الاله جون اگه اشتباه نکنم هیسترو فقط آندومتریوز داخل رحم مثل تخمدان و لوله ها رو باید بتونه نشون بده.... فکر کنم برای حفره شکمی و لگنی و ... فقط دسترسی با لاپرا ممکن باشه... منم تخمدانام هیچ نشونه ای از آندومتریوز ندارن.... راستی دوستان ببخشین انقدر راحت میگم اما حس می کنم دونستن بعضی چیزا یکم کمک کننده باشه... یادمه وقتی دکتر بهم میگفت موقع ن ز د ی ک ی درد داری یا نه نمیتونستم درست جواب بدم چون همیشه این موقع ها یه فشاری حس می کردم و چون موقع این فشار ادامه نمیدادم یا ببخشید نمیذاشتم د خ و ل عمیقتر بشه درد رو کامل حس نمی کردم اما موقع معاینه ای که تو کلینیک آندومتریوز انجام دادن و این دفعه طرف مقابلم ملاطفت نشون نداد تازه فهمیدم که چقدر می تونم درد داشته باشم.... یا چند روز پیش موقع سونو واژینال بازم اون دردا رو حس کردم.... احتمالا وقتی آلت سونو عمیقتر میرفت شاید واسه این بود که درد رو بیشتر حس می کردم... الاله جون بهت پیشنهاد میدم این قضیه رو جدی تر بررسی کنی.... نهایتا یه لاپرای تشخیصی انجام میدی! اگه هم مشکلی باشه با لاپرای درمانی تکمیلش می کنن و هم از این دردا خلاص میشی هم یکی از موانع از سر راهت برداشته میشه!!!! الاله جون لاپراهیستروسکوپی ترکیب لاپراسکوپی و هیستروسکوپیه! چون طرازی میخواد رحمم رو هم بررسی کنه و ضمنا خراشم بده به جای لاپرا و هیسترو جدا لاپراهیستروسکوپی رو با هم انجام میدن!!!! الاله جون جالبه منم داشتم همینارو مینوشتم.... الان دیدم تو هم همون چیزیایی رو گفتی که منم داشتم تایپ میکردم... الاله جون موقع معاینه انگشتش رو خیلی فشار داد جوری که حس می کردم الان کل دستش میره تو.... به نظرم به ویزیت برو کلینیک آندومتریوز!!!! الاله جون ببخشید اینترنتم قطع شده بود الان دارم سعی می کنم چیزایی که تایپ کردم رو سند کنم.... الاله جون ببخش الان تونستم آن بشم... عزیزم کلینیک آندومتریوز داخل ابن سیناست طبقه همکفشه! آدرس ابن سینارم که میدونی کجاست؟ شریعتی. نبش یخچال. ساختمان مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا. طبقه همکفشم کلینیک آندومتریوزه....
مرسی انا جان از زحماتت و راهنماییات... راستش الان از خاتم اومدم رفتم 4تا جنینی که مونده بودو دوباره فریز کردم تا سال اینده ببینم خدا چی میخواد. من چون میتونم از کارت طلایی استفاده کنم و خاتم با فرهنگیا قرار داد داره برام انجام دادن هر عملی تو خاتم خیلی هزینش کمتره به خاطر همین موندم چکار کنم. رفتم اونجا با یکی از دکترای بخش ناباروری که دوست شوهرمه و مرده صحبت کردم همه چیزو گفتم اینکه میگن علت نا شناختست اما خودم فکر میکنم که اندومتریوزم و.... بهم گفت تو اینجا لاپاراسکوپیه دکتر سودمند حرف اول و میزنه میخوای با هم بریم تو اتاق عمل بپرس... رفتیم اونجا هم جلو خودم گفت کی اینجا تو لاپاراسکوپی حرف اولو میزنه گفتن سودمند... خلاصه نمیدونم دوستان برم یه سر کلینیکه اندومتریوز تو ابن سینا معاینه بشم بعد اگر اونا هم تشخیصشون حدسی بود که خودم میزنم بیام تو خاتم با سودمند لاپاراسکوپی بشم...یا ... انا جان شما کی وقته لاپاراسکوپی داری؟ ماهه بعدش میکرو رو شروع میکنن/یا باید چند ماه بگذره؟ ببخشید تو کارت فضئلی کیکنما چون حس میکنم مشکلمون شبیه همدیکست کنجکاو شدم.
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
آنا جون به گمونم این کیست رو من هم دارم. واقعیتش من ی بار پیش دکتر وهاب زاده ویزیت شدم موقع معاینه گفت ی کیست داری دهانه رحم. من تعجب کردم چون همون موقع یکسال بود زیر نظر طرازی بودم واینکه هیچی بهم نگفته بود. البته بگم وهاب زاده با دست معاینه کرد وضعیت تخمدان و.. خلاصه اون گفت همه چی خوبه کیستت هم مهم نیست برای بارداری هم مانع نیست چون ورودی وازنه و طول الت ان رو رد می کنه و اسپرم بعد اون تخلیه میشه. بعدش ی سونو دادم که سونوگراف هم نوشت کسین باتولین. تنها چیزی که خودم برداشت کردم از عوارض این کیسته اینه ببخشید اون ترشحات دهانه واژن که موقع نزدیکی کمک میکنه برای من کمتر شده و دخول یکم ممکنه سخت تر بشه . ولی دردو.. اصلا ندارم . ومهم نیست حتی ان سونو رو به طرازی هم نشون دادم عکسالعملی نشون نداد.
اینم اضافه کنم همون دکتر عکس رحمم رو دید گفت باردار می شی اما سخت باردار میشی . گفت رحمت Tشکله وسط رحمت پایینه دوشاخ نیست ولی کنارها بیشتر فضا هست.
این عکس رو عارفی هم که دید و تو جلسه اول با سابقه ای که گفتم گفت میکرو رو عکس به گوشه رحمم اشاره کرد و گفت جنین رو اینجا باید بزاریم. یعنی تو همون فضا بیشتره. طرازی در این زمینه هیچی به من نگفت. البته عکس رو برای آی یو آی گرفته بودم. با طرازی تونستم ارتباط دوستانه برقرار کنم نمیدونم درسته یا نه اما همه جا میرم تحقیق میام نتیجه و گزارش رو بهش می دم. آز dfi رو هم ازش پرسیدم گفت نیازی نبوده اما تو رو میشناسم حالا که تو ذهنت بهش فکر میکنی پس از رو همسرت بده. یک ماهه به همسری گفتم هی امروز فردا میکنه
اناجون وقت برا لاپرا بگیری یا واسه شروع سیکل باید بگیری . ایشالا به سلامتی شروع کنی حالا هرکدومش که هست . اره منم میرم ابان چون اینجوری که طرازی گفت به دردسرش نمی ارزه گفت یه سری ویزیت و ازمایش جدید بهت میده ابن سینا منم حوصله ندارم برم بیام خدا کمک کنه این سری هم همه چیز به خوبی بگذره . خودش هر جور برام رقم بزنه دیگه نمی دونم من تلاشمو می کنم بقیه اش دست اونه که برام بخواد یا نه . انا جون تو مطب طرازی یه خانومی اومده بود که یکسال بعد از ازدواج بچه دار شده بود یه پسر داشت بعد از چهار سال تلاش می کنه برای بارداری دوم نمیشه چهار سال رفت و امد داشته برای تشخیص و این حرفا به دکترای زیادی هم مراجعه می کنه ولی در نهایت پیش طرازی اندومتریوز تشخیص داده می شه و تو شرایط بد میگه کل رحمم رو درگیر کرده بود تا جایی که به قسمتی از روده هم رسیده بود . پارسال عمل کرده بود با طرازی می گفت توی لگن هم این بافت رو دارم که داره اذیتم می کنه اومده ویزیت که ببینه چکار کنه . بعد از ویزیت طرازی گفته بود حتما بره ابن سینا وقت بگیره خطرناکه . تشخیص به موقع و انجام عمل به موقع برای اندومتریوز خیلی مهمه که شکر خدا واسه شما این اتفاق افتاد و زود متوجه شدی ایشالا که به خیر و خوبی عمل کنی و بعدشم مامان بشی
سلام آنا جون و دوستای خوبم من فردا پانکچر دارم برام دعا کنین تخمکای خوبی داشته باشم
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
آلاله جون عزیزم این چه حرفیه؟ فضولی چیه؟؟؟ دیگه نشنونماااااا!!!! عزیزم من منتظرم پریودم شروع بشه و زنگ بزنم مطب ببینم کی بهم وقت میدن برای عمل اما بهشون تاکید خواهم کرد من 1 مهر به بعد میتونم عمل کنم اگه این پری نشه مجبورم بذارم پری بعد! چون بیمم از 1 مهر دوباره میره تو سال جدید!!!! به من که طرازی گفت بود ماه قبل شروع سیکل میکرو لاپراهیستروسکوپی می کنم!!! حالا نمیدونم دقیقا اما قاعدتا نباید بعد لاپرا فاصله بیفته چون دوباره میتونه آندومتریوز عود کنه! قانون درمان آندومتریوز بعد لاپرا اینه یا باید یه مدت قرض جلوگیری خورده بشه یا به هر حال یه یائسگی موقت ایجاد بشه یا بارداری اتفاق بیفته! چون خونریزیای مکرر پریود دوباره میتونه باعث عود و برگشتن اندومتریوز بشه برای همین یا با یائسگی موقت یا با بارداری باید به بدن فرصت داده بشه!!! سوگل جونم این کیست رو که میگم معلومه جدیده چون من تو این مرکز قبلا سونو داده بودم اما نداشتم اما این سری داشتم... ظاهرا خیلی مورد مشکل سازی به نظر نمیاد اما رفتم مطب با خودم میبرمش تا طرازی ببینه!!! اتفاقا خوبه طرازی بدونه که تو سماجت داری و اینطوری هر چی بگی راحتتر گوش میده! خوب خودت رو شناسوندی!!! دیدی گفتم ازش نترس!!! بذار بدونه خودش کاری که میخوای انجام نده تو به هر حال انجامش خواهی داد!!! به نظرم به همسرتم بگو حتما بده چون اگه مشکلی باشه باید دارو بگیره چون dfi اگه عددی که برای شکست نشون میده بالا باشه میزان شکست بیشتر خواهد بود!!!! در ضمن من یه چیزی در مورد طرازی دستم اومده وقتی میبینه طرف مقابلش اطلاعاتش بیشتره راحتتر حرفت رو قبول میکنه!!!! یه خوبیشم اینه به همه سوالات با خونسردی جواب میده، لا اقل برا من که اینطوره!!!! سمی جون عزیزم فعلا قراره برای لاپراهیستروسکوپی وقت بگیرم!!! سمی جون اون خانومی که گفتی مگه با طرازی لاپرا نکرده برای آندومتریوزش؟ گلسا عزیز دلم به سلامتی ایشالله همه چی خوب پیش میره و منتظر خبرای خو و تخمکای تپل مپلت هستیم!!!
آره انا جون . جلسات اول که همسری هم می اومد داخل . حتی اون باری که گفت میکرو همسرم گفت نتیجه نده چی؟ طرازی گفت منفی نباشین همرم گفت می خوام تا تهش بدونم چه خبره. طفلی خانم کیشانی و طرازی موندن دست من . حتی ی بار حسابی پیش طرازی گریه هم کردم که بچه دار نشم از پاشیده شدن زندگیم میترسم. اونم دلداریم داد. هرهر الان یادم میافته پوست کلفت شدیم انگار و. اولین باری که گفتن برو متخصص نازایی ی روز گریه کردم. والله صبح به همسری دوباره آزمایشش رو یاد آور شدم اما کو گوش شنوا. دوشیت ولمن براش خریدم از پری قبل دارم تقویتش میکنم تا تایم میکرو آماده بشه. چون دیدم دوستان گفته بودن واسه شکست دی ان ای ولمن میدن . من جلوجلو دارم میدم که دوباره 2-3 ماه از دست ندیم
سوگل جون امیر جنتی برای همسر من زینک پلاس و کیوتن و فولیک اسید 5 داده!!! واسه همین قضیه شکست دی ان ای اسپرم! برای همسرم من یکی 27% بود اون اون یکی 32% که اولی تو رنج نرمال بود دومی که رنج نرمالش زیر 15 درصد بود بالا بود!!! اما امیر جنتی گفت خیلیم بد نیست اما خوب مرز بحرانی (بالای 30% بحرانی بود) رو رد کرده!!! نگران نباش ایشالله حله!!!! در ضمن برای dfi مجبوری وقت بگیری و اینطوری نیست پاشی بری! برای ابن سینا که اینطوره! به نظرم تو وقت رو بگیر همسرت مجبوره بره! بهشم بگی به سختی وقت میدن و روزای خاصیه مجبوره بره!!!