2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047681 بازدید | 684621 پست
خوبین همگی ؟ کیا مامان شدین ؟! رز جونم همش دعا میکردم تو و انای عزیز رو حتما تیکر بارداری ببینم زیر اسمتون .. انشاالله به زودی این اتفاق برای همه شما دوستان بیفته و نتیجه تلاشامونو ببینیم
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
راستی خونه جدید مبارک اینجا دیگه مامان زیاد داریم
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آرام جون خوش اومدی....
ایشالله یکم استراحت برات خوب بوده باشه و پشتبندش یه مثبت تپل .....
ایشالله چیزی تا مامان آرام شدنت نمونده!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزیزم امیدوارم همگی سلامت باشین آنا جون ان شااله که خوبی من هم از دیروز که روز دو پری میشد پیش رزاقی ویزیت شدم و عملا از امروز تزریق آمپولها شروع میشه دیگه توکل بر خدا تا ببینم خدا چی میخواد و قسمت چیه !!!!! بهم مریونال داد 4 پودر و 2 آب فوستیمون 2 پودر و 1 آب (زیر جلدی ) تا چهار روز فعلا آنا جون صفحه 2 در مورد تزریق زیر جلدی با سرنگ انسولین یه مطلب هست (در تزریقات زیر جلدی که از سر سوزن انسولین استفاده می شود، معمولا یک سر سوزن کلفت تر جهت آماده سازی محتویات سرنگ سوای از سر سوزن انسولین موجود می باشد که بعد از اتمام کار جهت تزریق از سر سوزن انسولینی استفاده می گردد!) من تا حالا تزریق زیر جلدیام پودر و آب نبود یا هپارین بود یا کلگزان یا دکا دیروز دستیار رزاقی میگفت میتونی سر سوزن دیگه برا آماده سازی بزاری بعد با سرسوزن انسولین تزریق کنی سرسوزن بزرگتر انسولین رو داروخانه داره بگیرم ؟اصلا تا حالا ندیدم چه جوریه ممنون میشم کمکم کنید
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
مامی مهسا جون...ایشاا...به سلامتی همه چی خوب پیش بره ودرنهایت تخمکای تپل مپل داشته باشی وبعدشم نی نی ایشاا..... یه مدل سرنگ هست که اندازه اش بزرگه وبرای آماده سازی محتویات مریونال استفاده میشه(بدلیل حجم زیاد)...بعدمیتونی سرسوزن اننسولین رو از داروخانه بگیری وموقع تزریق تعویض کنی....!! مهساجون منم تبریک میگم بهت....ایشاا....محکم به دلت بچسبه وبعداز نه ماه صحیح وسالم بیان بغلت..... دعا واسه منتظرافراموش نکنی....
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سلام . بچه ها من 37 سالمه از سال 90 اقدام به بارداری کردم که نشد وقتی دکتر رفتم (دکتر عارفی ) ازمایش برام نوشت که مشکلی نداشتم خدا رو شکر و برام چند بار امچول قرص نوشت چند دوره بازم نشد گفت با توجه به اینکه سنت بلاست بیا دوبار ای یو ای بکن اگه نشد برات میکرو کنم که من یک بار ای یو ای انجام دادم وقتی منفی شد دیگه انجام ندادم پارسال فروردین ماه پانکچر شدم 4 بسته جنین برام فریز شد که گفتن به خاطر تزریق امپولا رحمم پولیپ در اورده .مردادماه هیستروسکوپی شدم و رحمم رو خراش دادن برای انتقال 10 شهریور انتقال دادم 25 شهری.ر جواب ازمایشم منفی شد همون جا بهم گفتن یه بسته از جنینتات از فریز خارج نشده خیلی غصه خوردم اخه این همه هزینه این همه درد راحت گفتن از فریز در نیومده (بچه ها من باید شکایت می کردم دستم به جایی بند می شد؟) دیگه خلاصه از پارسال تا الان دکتر نرفتم الان جواب ازمایشم اماده هست برای باردوم می خوام برم توسیکل میکرو .سری قبل که ازمایشم منفی شد دکتر یه سری برام ازمایش ایمنی نوشت .حالا من امروز پریود شدم اما حس می کنم دهانه واژنم سوزش و خارش داره درواقع عفونت دارم من بعد از تمام شدن پریودم می خوام برم برای درمان عفونتم . بچه ها از روز چندم سیکلم باید برم برای انتقال لطفا بهم بگید؟
یا امام رضا
از روز اول سیکل میتونی بری و دیگه نهایتا روز سوم...ولی بهتره همون روز اول بری عزیزم
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
دوستان ببخشین من حالم خوب نیست برا همین فقط جواب مامی مهسا رو میدم.... عزیزم گونال این سر سوزن مجزا رو داره اما فوستیمون نمیدونم داشته یا نه! همونطور که مونا جون گفتن میتونی سرنگ معمولی برای کشیدن و قاطی کردن پودر و آب استفاده کنی بعدشم از سرسوزن سرنگ انسولین استفاده کنی برا تزریق! سر سوزن جدا رو که نمیفروشن عملا مجبوری از دو سرنگ معمولی و انسولین ترکیبی استفاده کنی! ببین بذار ساده تر بگم! یک سرنگ معمولی دو یا سه برای تزریق عضلانی میگیری فقط حواست باشه پیچی باشه بهتره و احتمال در رفتن سر سوزن کمتره موقع تزریق! بعد سرنگ انسولینم میگیری! با سرنگ عضلانی پودر و آبا رو همه رو میکشی و قاطی میکنی! بعد سر سوزن سرنگ تزریق عضلانی رو در میاری به جاش سر سوزن سرنگ انسولین رو میذاری و خیلی راحت تزریق میکنی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مونا جون و آنا جون ممنون از تو ضیحاتتون متوجه شدم آنا جون لطف کردی با اینکه حالت خوب نیست توضیخ دادی پس باید سرنگ انسولینی بگیرم که سرسوزنش جدا میشه اخه این سرنگای انسولینی که دارم سرسوزنش بهش وصله فوستیمون سرسوزن جدا نداره آنا جون
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!