2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرصده جون چشم عزیزم مهدیه جونم راسش من بعدمنفی شدن نرفتم دیه پیشش.... قراره هفته بعدانشاله برم پیشش تاازمایشات تکمیلی بنویسه هم ببینه چرا پری نشدم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
مهسا مامی جون خدا روشکر مامان شدنت مبارک ان شااله مثل یه چشم به هم زدن صحیح و سالم بیاد بغلت ممنون که برامون دعا کردی ما هم دعاگوی تو و همه مامانایی که نی نی تو دلشون دارن هستیم
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
سارا جونم دکتر عارفی ، دکترمه
راجع به باید ها و نبایدها اینکه من فقط این 14_15 روز استراحت نسبی داشتم . . روز انتقالم بقدری مثانه ام پر بود نیم ساعت بعد انتقال مجبور شدم از تخت بیام. که اولش کلی ناراحت بود ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد . راجع به تغدیه ام خیلی معمولی بود فقط گرمیجات نخوردم و از ملین ها استفاده کردم .زیاد سخت نگرفتم .
از روز انتقال هم روزی ده صفحه قرآن بعلاوه روزی یه بار دعای توسل . ایت الکرسی هم روزی چند بار زمزمه میکردم . سوالی هست در خدمتم
مهسا مامی جوووون ،،،،،،، کلی نوشتم ارسال نشد،،،،،، از صمیم قلب تبریک میگم بهت ،،،،،،، نه ماه بچسبه به دلت ،،،،،، گوارای وجودت،،،،، بچه ها احساس میکنم تا آخر چله ی یاسین قراره اتفاقهای خوب خوب واسه تاپیکمون در واقع اعضای تاپیکمون رخ بده ،،،،، به امید خدا ،،،،،،،،، با درددلای بچه ها غصه م گرفته بود و ،،،،،،، خدا رو شکر مهسا دلمونو شاد کرد،،،،،،، قسمت همه ی بچه های تاپیک بشه ایشالا ،،،،،،
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقص بی وقفه از شادی من رویایی دارم که غیر ممکن نیست...
وای مهدیه جون کاش رفته بودم پیشش تا منم سریع انتقال میدادم بنظرت الان ال دی بخورم اخه نمیدونم چکارکنم الان 10روز از پری گذشته ونشدم فک کنم الان درست نیست بخورم نه؟؟؟؟؟
بلاخره اونی ک باید میاد و...