2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
آخی سوگل جوووونم صفحه اول رو یه نگاه بنداز یکی یکی اسم ماهارو به همسرت بگو اینجوری هم سکوت میشکنه هم اینکه. داستان هر کدوم از ماها رو که بدونه بلکه امیدوارتر بشه
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون شما اندومتریوز رو از رو چه جوری برات متوجه شدن؟ راستش من پریودام خیییییلی خییییلی دردناکه رفتم پیش دکتر فریده کی پور ازمایشca125 o ca19/9رو برام نوشت کمی بالا بود البته فقط ca125بهم گفت اندومتریوزی بعد عکس رنگی نوشت اما تو عکس رنگی تمام لوله ها باز بود و رحم نرمال و سالم... بعد شروع کردم به اقدام که بعد یک سال باردار نشدن شوهرمم ازمایش داد و فهمیدیم که اونم واریکوسل داره از جهش و مورفولوژی ضعیفه... خلاصه بعد عمل شوهرم کمی بهتر شد اما باز باردار نشدم...دکترم گفت باید برید ایو ای... دکترم و عوض کردم و با کلی تحقیق رفتم پیش دکتر یونسی ایشون با توجه به عکس رنگی و اینکه فقط ca125 بالا و پایین داشت وca19/9فقط در دو مورد چندتا بالا بود گفت مشکلی نیست و این هورمون به تنهایی نشونه اندومتریوز نیست .. ایو ای اول که شدم مرداد 93 روز ایوای کیسه اب تو رحم مشاهده شد و رحم به هورمونا واکنش داده بود و در اخر منفی شد... شهریور 93 اولی اوی اف که باز هم کیسه ابی تو رحم بود که دکترم روز پانکچر با وجوده وسایلی که در رحم میکنن پاره شده بود که گفت مشکلی نیست...8تخمک داشتم(به خاطر تخمکام که خیلی خوب تو ایوای جواب داده بود و حدود17 تا با توجه به امپولای ضعیف تخمک داشتم و هایپر شدم و درد داشتم دوزه امپولارو پایین اورد) از این 8تا متاسفانه اون روز اسپرم شوهرم به خاطر استرس افتضاح شد و 4جنین با گرید ب و سی شد...هر 4تارو انتقال دادن و بازم منفی... اسفند93 با پیشنهاد خودم هیستروسکوپی شدم جواب سالم بودن رحم بود خراش اندومتر شدم قبل شروع شدنه سیکل اسپرم شوهرم که عالی بود و فریز کردیم .. روزایی که سونو میشدم فقط 4تا تخمک تو سونو مشخص بود کلی گریه میکردم که خدا شوهرم و با کلی دارو گیاهی اسپرمشو خوب کردم خودم تخمکم کم شد روز پانکچر وقتی به هوش اومدم گفتن 14تا تخمک داری و از خوشحالی کلی گریه کردم ... دکترم گفت رحمت اکوش خوب نیست ولی چون جنینات 10 تاست اگر بخوای 2تاشو انتقال میدم شاید گرفت قبول کردم اما متاسفانه باز هم منفی... پیش خودم گفتم دفعه اول علت اسپرم شوهرم دفعه دوم رحم خودم ایندفعه محتاط پیش میرم... از دکترم خواستم جنینامو بلاستوسیت کنه و برام سرم ای جی ای رو بده... رحم عالی بود جنینا عالی و باستوسیت 3تا انتقال دادن و سرم هم زدم متاسفانه باز هم منفی... دیگه نمیدونم چکار کنم وقتی با دکترم صحبت کردم گفت با توجه به اینکه همه چیز خوب بوده مخصوصا جنینا و رحم از لحاظ فیزیکی احتمالا انزیمی تو رحمت ترشح میشه که جنینا از بین میرن و دیگه قابل شناسایی نیست... کلا ابه پاکی رو رو دستم ریخت.. الان 4تا جنین دارم اما تا نفهمم چمه دیگه نمیرم دنبالش... حالا میشه با توجه به این تفاسیر و تجربیاتتون کمکم کنید...
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
انا جان شما هم پریودات درد ناکه؟ اگر اندومتریوز لنگی باشی نمیشه با عمل لاپارا چسبندگییارو باز کرد بعد شروع به اقدام کرد... من خیلی هارو دیدم اندومتریوز بودن بعد عمل 1-2 ماهه اقدام طبیعی باردار شدن! دوست دارم بفهمم دردم چیه حداقل اینکه میگن بی علت انگار دنیا رو سره ادم خراب میشه...
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
سلام به همگی به همه ی مامان های جدید تبریک میگم انشالله بارداری راحتی داشته باشند و بسلامتی زایمان کنند آلاله جون دوست قدیمی واقعا متاسفم گلم وقتی گفتی برای بارسوم انتقال دادی کلی برات دعا کردم اما
اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
ترانه جونم خیلی متاسفم.همونطور که بچه ها گفتن بیمارستان خاتم با سونو انتقال میدن البته روز انتقال با بچه ها که صحبت میکردیم یکی که مریض یه دکتر دیگه بود میگفت دکترش باسونو انتقال نمیده.نمیدونم شاید من درست متوجه نشدم ولی دکتریونسی با سونو انتقال میداد دوستای عزیزم من امروز پریود شدم دیگه به آزمایش سوم نکشید
انا جونم آخه الان برم به دکتر بگم که برام نمی نویسه بعدشم هزینش خیلی زیاده بیمه ما هم که نمیده شما مگه نمیگید که کسی که سرما بخوره ایمنیش پایین هست خوب من تو سال شاید سه بار سرما بخورم والا نمیدونم چی کار کنم از طرفی هم هزینش برام سنگینه چون فکر کنم نزدیک یک تومنی بشه درسته؟ حالا اگر بتونم زمانی که پریود شدم و خواستم برم میگم ببینم برام مینویسه چون اگه این سری هم نشه بدون وقفه میخوام که پانکچر بشم دوباره
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
راستی آنا جونم میشه فقط آزمایش ایمنی رو بدم وانعقادی رو ندم راستی علایم بیماری انعقادی چیه؟ ممنون که جواب ها رو میدی عزیزم
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
ترانه جان خدا رو شکر ک بلا ازت دور شد عزیزم امیدوارم ب حق امشب امام جواد دستتو پر کنه تورک انا جون میشه خواهش کنم واسه منم ١٠٠٠صلوات بذاری ببخش خانومی زحمت میدم برات
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
آزاده جون من که از های اولیه داده بودم همونی که ابن سینا همون اول میگیره رو نشون دکتر دادم و ازش خواستم که لازمه بدم گفت چند وقت به چند وقت سرما میخوری یا مریض میشی که منم بهش گفتم گفت با این حساب از ایمنی لازم نیست شما که در سال چند بار سرما میخوری به نظرمن انعقادی رو بده وقتی هزینه ها برات مقدور نیست
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹