2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
آنای عزیزم بخدا اینجا خونه امیدمونه ما که نمیتونیم با کسی درد دل کنیم اینجا جمع میشیم ک همدردی و همفکری کنیم و تو هم ک واقعا برا این تاپیک زحمت میکشی ، و روحیتو هممون میدونیم ک فداکاری میکنی و ب سوالات بچه ها دقیق جواب میدی و از وقت خودتو زندگیت داری برا این تاپیک بی منت میزاری امیدوارم خدا ب دلت بده و این مهر ک بیاد آغاز پروسه مادرانگیت باشه و هممون شاد بشیم. امیدوارم همه بچه ها بزودی طعم مادر شدنو رو بچشن و مورد لطف و رحمت پروردگار قرار بگیرن.
بتی جون عزیزم من با تمام وجودم در خدمت تک تکتون هستم و این انرژیم به خاطر همراهی شماست..... من دقیقا انرژی ای که شما بهم میدین رو برمیگردونم و واسه همین هیچ منتی نیست..... من شاید به نظر میرسه وقت میذارم اما بی ریا میگم انقدر از حضور شما انرژی میگیرم که فقط میتونم اینطوری ازتون تشکر کنم.... نه اینکه به اینجا عادت کرده باشم و از سر عادت بیام نه.... دیدین یه مادر طاقت دوری از بچش رو نداره.... منم همین حس رو به اینجا و همه دوستان دارم.... بازم میگم من فقط امانتدار حس قشنگی هستم که بهم میدین.... دوستون دارممممممممم
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم ترانه جون خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم بچه ها من شنبه رفتم پیش یه دکتر نوبت بگیرم،ماما گفت چرا آزمایشتو تکرار نکردی ولی دکتر خودم هیچی بهم نگفته بود. بعشدم گفت بیا زود سونو کنم خارج رحمی نباشه ،خیلی ترسیدم گفتم نمیخوام اصن نوبتم نگرفتم،،،..خارج رحمی علایم چیه؟ عدد بتا چجوری باشه یعنی خارج رحمیه؟
همه به من می گن دنبال مریضی نگرد اما توضیحات دوستان خیلی رهگشا است. من 2 یا 3 بار آز های ca رو دادم همیسه هم نرمال بوده. اما از اولین پریودهام قبل ازدواج روز اول 4_5 ساعت حالت لکه بینی دارم ودرد تا ببخشید خونریزیم شروع بشه. معمولا هم حالت تهوع شدید دارم و حالم به هم می خوره. و تهوع بیشتر از درد اذیتم میکنه و همش تو یک روز اول هست. مثلا دیشب از ساعت 1 تا 4 دم دستشویی بودم. ولی الان بدون مسکن و... اومدم سر کار درد خفیف دارم غیر قابل تحمل نیست. به نظرتون ممکنه منم اندومتریوز باشم. اینم بگم مادرم هم میگه تا قبل زایمان من همیشه حالت تهوع داشته موقع پری
نجمه جونم عزیزم خوشحالم که اینجا میتونم از احوالت با خبر بشم امیدوارم هر چه زودتر مادر بشی... چه کنم قسمت نبوده نمیدونم خدا چه تقدیری و برام میخواد رقم بزنه...
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
ژینا جون من هر کاری که لازم بود و انجام دادم ولی دیگه تا درمان نشم نمیرم سراغ اوی اف...انشاءالله تو هم به زودی بیای خوشحالمون کنی دوستم..
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
انا عزیز منم متاسفانه وقتی موقع پریود میشه کله تنم میلرزه از بس داغون میشم... درد شدید زیر دل پا کمر حالت تهوع تو 3روز اول جوری که امپول دگزا و هیوسین میزنم و یه نصفه روز اروم میشم 3روزه اول از تخت اصلا نمیتونم بیام پایین بعدش درد معده و دور ناف و ماهیچه شکم و پهلو هم اضافه میشه تا روز 5...کلا افتضاح جوری که 2-3 روز نمیتونم برم سر کار هر ماه... الان من باید چکار کنم به نظرت دوسته عزیز..؟ البته هر کاری هم بخوام بکنم شوهرم و خودم تصمیم گرفتیم که تا تابستون بعدی اصلا حرفشو نزنیم بنابر این روم نمیشه اصلا بهش بگم! ولی با این تفاسیر منم صد در صد اندومتریوزم و متاسفانه دکتر اولم تشخیصش درست بوده و خانم یونسی به اشتباه گفته که اندومتریوز نیستی!!! اخه اون منو هیستروسکوپی هم کرد گفت نداری تو عکس رنگی هم لوله و رحم و سالم نشون داد!!! ولی علائم درد و نگرفتن جنینای بلاستوسیت چیزه دیگه ای میگه!
سوگل جان شما اندومتریوز نیستی عزیزم اندومتریوز دردای پریودش وحشتناکه...من هر دفعه کلی شیافت و امپول استفاده میکنم...
لاپارا هیستروسکوپی چه جوریه اناجان... ببخشید ولی یه علائم دیگه هم اینکه (ببخشید که دارم این حرف و میزنم) من موقع نزدیکی شوهرم اصلا نمیتونه محکم و با شدت کاری کنه چون میمیرم و زنده میشم خیلی ملایم و اروم انجام میده این هم به نظرم از علائمش هست... موقع معاینه مگه چکارت کردن که درد داشتی انا جان؟ دوستان ببخشید که سوالام زیاده و حوصلتونو سر میبرم با سوالام...
الاله جان مرکز نازایی ابن سینا هست کلینیک اندومتریوز.فقط همم بالاپارا تشخیص قطعی رو میشه داد
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سارا جون الان دیدم در مورد خوردن ماهی پرسیدی... ماهی خوبه اما چون طبع اکثر ماهیا سردیه بهتره با ادویه جات گرمش کنی... در ضمن ماهیایی مثل تن و ... که احتمال وجود سرب توشون بیشتره زیاد خوب نیستن!!! فکر کنم اگه اشتباه نکنم از ماهیا سالمون طبعش گرم بود!!!! ترانه جون عزیزم دیروز دلم نیومد زیاد حرف بزنم چون میدونم خودت بیشتر از هر کسی میتونی که خیری تو هر اتفاقی واسمون میفته هست.... میدونم که اینکه خوشحال بشی و بعدش شیرینی این شادی به تلخی تبدیل بشه چقدر سخته اما میدونم خدا بهترینارو واسمون خواسته و میخواد و خواهد خواهد خواست... ایشالله این روزام میگذره یکم گریه کن تا خالی بشی.... ایشالله دفعه بعدیت شادیت دوام داشته باشه و تا مادر بزرگ شدن ادامه پیدا کنه.... الاله جان عزیزم ایشالله بتای بالای 0.1 که چه عرض کنم بتای بالای 1000 و 10000 و .... بالاتر رو هم خواهی دید! ایشالله روزی که دردونه یا دردونه هاتو بغل کردی همه این سختیا یادت میره!!!!! آزاده جون در مورد علایم مشکل انعقادی اینایی که میگم نمیدونم پایه علمی داره یا نه و درسته یا نه و تا جایی که یادم میاد از حرفای دوستان تو ذهنم مونده! یکی از دوستان نوشته بود فکر کنم دکتر تو سوال و جوابا ازش پرسیده بوده.... که وقتی بلند مدت تو اتوبوس پاهاش ورم داره یا نه که من دارم این مشکل رو... جوری که یا نباید کفشم رو دربیارم چون اگه در بیارم دیگه نمیتونم پاش کنم... زیاد خواب رفتن پاها... که اینم من دارم... دردای مفصلی که اینم من دارم... البته بازم تاکید میکنم نمیدونم اینا میتونه دقیقا از علایم مشکل انعقادی باشه یا نه... یکیم همین کش و قوص اومدن بدن مثل گربه ها... حالا یه مرور کن ببین این علایم رو داری یا نه مثل این قضیه سرما نخوردن که در مورد کسایی که مشکل ایمنی دارن صدق کرده شاید اینام یه کمکی به تصمیم گیری بهت بده.... سوگل جون عزیزم به نظرم اگه منطقی دنبال علت بگردیم و الکی برای خودمون درد و مرض و فکر و خیال ایجاد نکنیم اتفاقا کار خوبی هم هست.... مثلا من خودم همیشه سعی کردم دنبال علت بگردم به جای اینکه زانوی غم بغل بگیرم و خود خوری کنم.... اینکه علت هر چه زودتر پیدا بشه درمانشم سریعتر میتونه دنبال بشه... عزیزم منم انقدر استفارغ می کنم که خیلی وقتا دچار افت شدید فشار میشم و کارم به بیمارستان میکشه... دردامم معمولا دو روز اول خیلی شدیده اما بعضی وقتا تا روز 4 و حتی 5 هم درد شدید داشتم اما نرمش همون دو روز اوله.... منم تا خونریزی بخواد شروع بشه جونم بالا میاد و خونریزی که شروع بشه یکم قابل تحملتر میشه!!!! الاله جون اینو خوب اومدی.... من راستشو بخوای الان یکی از دلایلی که نمیتونم کار کنم و دوست ندارم کار کنم همینه که ماهی 3-4 روز عملا زندگیم فلج میشه و از توضیح دادن و دروغ گفتن و توجیه کردن و مرخصی گرفتن خسته شدم... الاله جون اگه اشتباه نکنم هیسترو فقط آندومتریوز داخل رحم مثل تخمدان و لوله ها رو باید بتونه نشون بده.... فکر کنم برای حفره شکمی و لگنی و ... فقط دسترسی با لاپرا ممکن باشه... منم تخمدانام هیچ نشونه ای از آندومتریوز ندارن.... راستی دوستان ببخشین انقدر راحت میگم اما حس می کنم دونستن بعضی چیزا یکم کمک کننده باشه... یادمه وقتی دکتر بهم میگفت موقع ن ز د ی ک ی درد داری یا نه نمیتونستم درست جواب بدم چون همیشه این موقع ها یه فشاری حس می کردم و چون موقع این فشار ادامه نمیدادم یا ببخشید نمیذاشتم د خ و ل عمیقتر بشه درد رو کامل حس نمی کردم اما موقع معاینه ای که تو کلینیک آندومتریوز انجام دادن و این دفعه طرف مقابلم ملاطفت نشون نداد تازه فهمیدم که چقدر می تونم درد داشته باشم.... یا چند روز پیش موقع سونو واژینال بازم اون دردا رو حس کردم.... احتمالا وقتی آلت سونو عمیقتر میرفت شاید واسه این بود که درد رو بیشتر حس می کردم... الاله جون بهت پیشنهاد میدم این قضیه رو جدی تر بررسی کنی.... نهایتا یه لاپرای تشخیصی انجام میدی! اگه هم مشکلی باشه با لاپرای درمانی تکمیلش می کنن و هم از این دردا خلاص میشی هم یکی از موانع از سر راهت برداشته میشه!!!! الاله جون لاپراهیستروسکوپی ترکیب لاپراسکوپی و هیستروسکوپیه! چون طرازی میخواد رحمم رو هم بررسی کنه و ضمنا خراشم بده به جای لاپرا و هیسترو جدا لاپراهیستروسکوپی رو با هم انجام میدن!!!! الاله جون جالبه منم داشتم همینارو مینوشتم.... الان دیدم تو هم همون چیزیایی رو گفتی که منم داشتم تایپ میکردم... الاله جون موقع معاینه انگشتش رو خیلی فشار داد جوری که حس می کردم الان کل دستش میره تو.... به نظرم به ویزیت برو کلینیک آندومتریوز!!!! الاله جون ببخشید اینترنتم قطع شده بود الان دارم سعی می کنم چیزایی که تایپ کردم رو سند کنم.... الاله جون ببخش الان تونستم آن بشم... عزیزم کلینیک آندومتریوز داخل ابن سیناست طبقه همکفشه! آدرس ابن سینارم که میدونی کجاست؟ شریعتی. نبش یخچال. ساختمان مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا. طبقه همکفشم کلینیک آندومتریوزه.... مهدیه و مهدیار عزیز همونطور که رز جونم گفتن فقط با لاپرا میشه تشخیص قطعی داد!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com