2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
رز جون منم ماه پیش اینجوری شدم.... عزیزم شاید واسه گرم شدن زیاد هوا و تغییرات آب و هوا باشه! یا اینکه کیست داری.... من چند روز پیش سونو شدم دو تا کیست داشتم اما بزرگ نبودن و اگه اشتباه نکنم زیر ۴ میل بودن! شاید ماه قبلم کیست داشتم نمیدونم.... به نظرم یه آز بده و اگه میتونی یه سونو هم بشو تا ببینی علت تاخیرت چیه! از خدا میخوام معجزه خدا شامل حالت شده باشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم اجی اما دوسال پیش بود ک پری هام اینتوری بود دیرب دیرمیشدم شاید زیادی حساس شدم...... اول مهر میرم پیش دکترم تا ازمایشات بنویسه وسونوم کنه انشاله چیزی نیس
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گل ممنون که به یادم بودید راستش من خیلی خیلی خوشحال بودم و اینکه بتا خیلی بالا رفت می تونه دوقلو باشه یا EP.... که خوب متاسفانه EP بود..... اتفاقی که توی میکرو خیلی نادره.... خلاصه چشمتون روز بد نبینه که این چند روز چه به سرم اومد.... فقط چون خودم زود متوجه شدم با دارو (چون کوچیک بود با یه دوز دارو) رفع شد و به عمل نکشید.... دیگه نمی دونم چیکار کنم...... وقتی خدا نخواد نمی خواد.... هیچ کاری هم نمیشه کرد.... ولی جنین شناسی که انتقال داده رو نمیبخشم.... چون فقط عدم دقت انتقال میتونه تو میکرو باعث این اتفاق بشه..... اینهمه زدم تو سر خودم که بابا واسه انتقال باید سونو باشه.... کی کی جونهای عزیزم ممنون که به یادم بودید.... دوستتون دارم و امیدوارم چنین شرایطی هیچوقت براتون پیش نیاد دخترا یادمه یکی گفته بود با سونو براش انتقال دادن.... میشه لطفا اگه میدونید بگید کردوم مرکز بوده؟
سارا جون کاسنی برای خانوما خوب نیست مگه اینکه طبعت خیلی گرم باشه! در حالت نرمال برای خانونا رازیانه و برای آقایون کاسنی خوبه! پس حواست باشه برات ضرر نداشته باشه اما خاکشیر خوبه مخصوصا برای کسی که طبع سرد و خشک داره چون خاکشیر گرم و تره!!!! برای درمان یبوستم خوبه!!!! ترانه جون عزیزم هم خیلی متاسفم بابت این مشکل، هم خوشحالم که زود متوجه شدی و بیشتر از این اذیت نشدی! ترانه جون مطمئن نیستم اما اگه اشتباه نکنم تو خاتم الانبیا بود که گفتن با سونو انتقال دادن!!!! اما بازم شاید دوستان بیان و اطلاع بدن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سومی جونم خیلی ممنون که به یادمی عزیزم اون روز یه عالمه تایپ کردم ولی هر کاری کردم نیومد از خودم سوال کردی که باید بگم منم بعد از اون سقط بهم گفتن بعد از دو تا پریودی میتونی بیای برای انتقال منم بعد از سقط یه بار پریود شدم و این سری میشه سری دوم حالا به احتمال زیاد سری بعدی که پریود بشم برم واسه انتقال که ان شاء الله خدا دستشو از دستم رها نکنه چون این آخرین بسته فریزم هست انا جونم از این که میبینم با صبر و حوصله جواب بچه ها رو میدی خیلی خوشحالم وهزاران بار ازت ممنونم ترانه جان خیلی ناراحت شدم ولی چاره چیه منم مثل شما بچه ام سه ماهش بود و خدا نخواست که پیشم بمونه فقط اینو بدون اون روزی که سقط کردی گذشت وتموم شد وما هنوز آینده رو داریم وبازم تلاش میکنیم دوستان به امید روزهای خوب برای هممون
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
ترانه جون خیلی ناراحت شدم عزیزم اگه درست متوجه شده باشم بارداری خارج از رحم بوده درسته . ایشالا دفعه بعد حتما مامانی گلم . ناراحت نباش

مهدیه و مهیار عزیز از دوم رو بده خیالت راحت بشه و خوشحال باش چون یه بار تجربه بدست اوردی مطمنم سری بعد استرس هایی که داشتی رو نداری و با خیال اسوده تری دنبال می کنی و ایشالا خیلی زود مامان می شی .

سوگل جونم من پیش طرازی می رم تیر ماه برام ب۶و ب۱۲ و کلسیم و پردونیزلون نوشت و گفت برا شروع سیکل از پری شهریور ال دی شروع کن . تقریبا دو ماه قبل از شروع سیکل و سه ماه تا انتقال دارو مصرف می کنم .
اناجون اخه همون امپول ب۱۲ رو یکی دیگه برام تزریق کرد اصلا متوجه نشدم واسه همین گفتم هر کی یه جور میزنه . متاسفانه شوشو من دل امپول زدن نداره قبول نمی کنه بزنه دعا کنید یه جا خوب برا امپول زدن پیدا کنم .

اناجون کسی بلد نباشه بد بزنه دور نافیا هم درد دارن من تجربه کردم . ازاده جون خدا رو شکر که قراره دوباره وارد سیکل بشی ایشالا اسکیموهات پیشت بمونن و اخرین انتقالت باشه
خلاصه ببخشید که نگرانتون کردم.... صبح کلی نوشتم ولی سایت مشکل داشت و نمیتونستم وارد شم.... فقط اینو بگم که خودتون خیلی خیلی حواستون رو جمع کنید.... من به ابن سینا زنگ زدم که خونریزی و درد دارم.... گفت پروژسترونتو زیاد کن..... اما خودم شک کردم و پیگیر بودم ... حتی بعد دو روز درد و خونریزی قطع شد .... اگه یکی بود که خیلی توجه نمیکرد و بیخیال میشد و طبق توصیه ابن سینا حتی پروژسترونو بیشتر کرد که جراحی لازم میشد و لوله رو کلا از دست میداد....
ترانه عزیزم متاسفم اونروز که گفتی مثبت شدی کلی برات ذوق کردم و خدا رو شکر کردم....... مطمنا بعد از هر سختی آسانی هست. .ان شااله بزودی بیای بگی که مامان دو تا وروجک ناز شدی مامی مرسان عزیز ان شاله شما هم بزودی مامان بشی خاانوم به امید روزهای خوب برای همه .....  
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!