2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047736 بازدید | 684623 پست
اخه ترانه جون تو انتقال داخل رحم انجام میشه چه جوری به لوله انتقال پیدا کرده . خدای من از مثبت شدن به بعدم باید نگران شد . خدا رو شکر اتفاق بدی برات نیوفتاد ایشالا دفعه بعد مامان می شی عزیزم. سوگل جون سری قبل می رفتم درمانگاه نزدیک خونمون دو تا خانوم بودن صبح و بعدازظهر خوب می زدن تقریبا اما یکیشون وارد تر برد . حالا جفتشون از اونجا رفتن . حالا ایشالا تا وقت امپولام یه جای بهتر رو پیدا می کنم . مرصده جون مبارکت باشه ایشالا نه ماه بعد بغلت باشه نی نی گولوی خوشگلت واسه ما هم دعا کن . مرسی اناجون اره دیگه دارم به روزهای حساس زندگیم نزدیک می شم ولی سعی می کنم فکرم رو خیلی درگیر نکنم روز به روز پیش می رم تا ببینم خدا چی برام در نظر گرفته .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترانه جون خیلی سخته آدم امیدوار بشه و به نتیجه نرسه ، ولی چاره ای جز صبر کردن نیست ، خدا رو هزار بار شکر که خودت زود متوجه شدی ، عزیزم از انشاالله که به زوی بهترین نتیجه رو میگیری
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
ترانه جونم انقد. ناراحت شدم ک نگو.......... ازخدامیخام بعدا بادادن دوتانی نی ناز جبران کنه انتقال من باسونو بود ک جای انتقال دیدوانتقال داد
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
مرصده جون مبارکت باشه انشالله بی خطر پیش بری ترانه جون خیلی ناراحت شدم،نمیدونیم حکمت خدا چیه بازم شانس آوردی که به لوله هات آسیب نرسید شما مگه اندازه گیری عمق رحم انجام ندادی؟؟ دوستای گلم بابت دعاهای خیرتون ممنون
سلام. به تمامه دوستانی که تلاش میکنن برای مادر شدن خدا قوت میگم و به کسانی که در حال حاضر مادرن یا باردارن تبریک میگم. من 12 شهریور برای سوین بار میکروم منفی شد زیر نظر دکتر یونسی تو بیمارستان خاتم هستم. این بار دکترم گفت شما تو تمام سونو هیستروسکوپی و ازمایشات سالمید و همسرتونم اسپرمش این بار خوب بوده وجنینا با کیفیت بودن ولی با توجه به همه اینها و اینکه جنیناتون بلاستوسیت بودن و از سرم ای جی ای هم استفاده کردید اما جواب نداد تشخیص من اینه که شما به صورته ژنتیکی رحمتون مشکلی داره که با هیچ ازمایشی هم قابل بررسی نیست یا به اصطلاح انزیم یا سمی ترشح میشه تو رحم که جنین از بین میره.. به هر حال گذشت و من هم بیخال بچه شدم البته با دلی شکسته و داغون هم خودم و هم همسرم. اومدنم تو این تاپیک به این دلیل بود که دوستی بهم گفت یکی تو این تاپیک مشکلش مشابه منه. من هر چی گشتم تو صفحه اول نفهمیدم کیه... اگر کسی اطلاعتی داره لطفا بگه. با وجوده 4جنین فریزی نمیخوام تا 2سال برم سراغه دوا درمون مگر اینکه مطمئن بشم دکتری هست که بفهمه مشکل چیه یا کسی مشابه من جواب گرفته باشه در غیر این صورت منتظر معجزه خدا میمونم... ببخشید که زیاد نوشتم..
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
مرصده جون چرا دیگه عزیز..... بدون سون که نمیشه... همینو که میگم پیگیر بودم....یعنی دیگه خیلی درد و خونریزی نداشتم ولی رفتم سونو و هرروز از بتا می دادم که خیلی مشکوک بود .... بعد سونو و متوجه شدم و تکرار سونو که دیگه قطعی شد.... تو سونوها ساک بارداری واضحی دیده نمیشد و خارج رحمی تو همون موقعیت هی بزرگتر می شد..... خارج رحمی یه موقعیت خیلی خیلی خطرناک و اورژانسه که منجر به مرگه.... یعنی هر لحظه ممکنه لوله رو پاره کنه و رابچر شه که باعث کاهش علایم حیاتی و بیهوشی در مدت کوتاه و مرگ میشه.... خطرناک ترین اتفاق در بارداری..... چون تو سقط از رحم خارج میشه ولی تو این مورد داخل شکم پر از خون میشه و هرچه بزرگتر باشه بدتره..... سمی جون همین دیگه.... موقع انتقال اگه دقت نشده جنین بجای اینکه وسط باشه سمت لوله ها گذاشته شده..... خوب اپلیکاتور انتقال یه میله نازک و نرم و قابل انعطافه.... یکم کج بشه میره سمت لوله ها و خوب دیگه سونو هم که همزمان انجام نمیشه ببینن کدوم طرف میره.... اینم شانس من بیچاره بوده
ابجی های که متفورمین میخورین به این سوالم من جواب بدید لطفا شما با شروع سیکلاتون متفورمین هم ادامه دادید ؟؟؟
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ترانه جون ...خیلی ناراحت شدم واسه تون...!!بااین توصیف هایی که بالا گفتین خداراشکرکه خودتون سالمید وحداق لوله های رحمی سالم موندن...!!
ایشاا...خدابه صورت طبیعی فرشته شو به شما هدیه کنه
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
ترانه جان بازم حداقل میدونی که میتونی مادر بشی مثل من انقد نا امید و افسردا نیستی... من تو خاتم کارامو انجام میدم قبلش و همزمان با انتقال سونو از شکم هم انجام میدن که جای جنینا خوب باشه... ولی من تا حالا بتام از 0/1 بالاتر نیومده..
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
آلاله جونم من یبار تجربه منفی داشتم ولی خوب درکت میکنم منم بیمار یونسی خاتم هستم....... ازش خعلی راضیم ولی وقتی خدانخاد و جنینتم کیفیت نداشته باشه نمیشه(خودمومیگم)
بلاخره اونی ک باید میاد و...