2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
راحله جان عاخه از صفحات نت اسکرین شات گرفتم و یکم مطالبش زیاده و اصلا حوصله تایپ ندارم.... اتفاقا تو یه تاپیک دیگه ادمینش از تمام اسکرین شاتام تایپ کرد گذاشت صفحه اول اما گمو گور شد تاپیکش وگنه ازونجا کپی میکردم خودم تو فکرشم یه تاپیک با این موضوع بزنم اما مشکل اینجاس نه حوصله دارم نه بلدم.... ولی مطمعنم هرکسی بایکم اعتقاد این کارارو انجام بده زیر چندماه نتیجه میگیره💞💕
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام من پیش یه دکتر ماهر و به نامی بودم در مورد ایمنی بدنم پرسیدم گفتم بالا نیست تو ازمایش گفت نه و گفت مگه دیر به دیر سرما میخوری گفتم نه و حساسیت دارم گفت پس ایمنی بدنت مشکلی نداره خلاصه کلام خانم ها این حرف که میگفتید درسته کسایی که دیر به دیر مریض میشید به فکر از ایمنی تون باشید گفتم بگم که مطمین شید
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام بچه هااااا یه سوالی دارم خیلی ضروریه من تو سیکل میکرو هستم به من گفتن از روز پنجم پری تا هفده شب سیپروترون بخورم و بعد اط فردهش آمپول دکا رو شرو کنم من مسافرت بودم سر خود به جای هفده شب نوزده شب خوردم زنگیدم کلینیک ماما میگه اشتباه کردی ولی آمپولاتو شرو کن ازشون سوال کردم گفتم اگه ممکنه میکروم ناموفق بشه من دوباره از نو برم تو سیکل گفتن ما درین خد میدونیم اگه میخوای باید بیای کلینیک ازخود دکتر بپرسی ولی من شهرستانم حالا من چکار کنم یکی توروخدااا سریع جوابمو بده چون اگه بخوام شرو کنم باید تا قبل از ساعت ده آمپولارو شرو کنم
غزل آمپولا ربزن وادامه بده به نظر من
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم آزمایش ایمنی وانعقادی ر دادم اما31شهریور جوابش میاد.بنظرم دکترم آخرشهریور انتقال بده.من برخلاف میل دکترم وبه زور خودم این آزمایشهار نوشتوندم ودادم .بایدآزمایشهاچندروزقبل انتقال آماده باشه تابه درد بخوره؟؟؟
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان خوب ومهربونم ایشالا همتون تو هر مرحله ای که هستین موفق باشید و همین جور تند تند تعداد مامانا زیاد بشه. آنا جونم لطفا1000 تا صلوات هم برای من بزار ممنون عزیزم
الی ممنون که این قضیه ارتباط سرماخوردگی و ایمنی رو تایید کردی!!!!! غزل جون من اصلا سیکل بلند نداشتم اما به نظرم چون داروهای اصلیت از ماه بعد شروع میشه فکر کنم دو روز خیلی تاصیر نداره! بع نظرم آمپولاتو بزن و وقتی پری شدی و قراره برای سونوی روز دوم بیایی و داروهای اصلیو بگیری قضیه رو به دکترت بگو و ببین نظرش چیه! من که فکر کنم مشکلی ایجاد نمیشه چون مهم سیکل بعدیته که زمان داروهاش خیلی حساسه!!!!! پس به نظر من تزریقات رو شروع کن و استرس نداشته باش!!!!!! سهیلا جون بستگی به جواب آزات داره!!!!! اگه مشکلی نداشته باشی که سیکلت شروع میشه! اما اگه جواب آزات مشکلیو نشون بده قضیه فرق میکنه و بسته به مشکلت و شدتش برنامه شروع سیکلت ادامه یا به تعویق میفته! پس از الان نمیشه نظری داد!!!!! مثلا من برای مشکل انعقادیم باید سه ماه قبل شروع سیکل باید دارو میگرفتم اما بعضیا فقط یه ماه بعضیام دو ماه! بستگی به جواب آزت داره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک جان سلام 2000 تا هم واسه من بزار صلوات
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سلام من 5 شنبه پانکچر کردم 5 شنبه و جمعه خونریزی نداشتم ولی امروز از صبح وقتی میرم دستشویی . ببخشید یه مقدار خون ازم خارج میشه مثله اوایل پریود هستش . خیلی ترسیدم نکنه نتونم انتقال بدم ؟ ترو خدا بگین واسه چیه
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)