2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست
ژینا جون ناناز لطف کرد جز ۱۳ رو میده به شما! اگه میتونی بخونیش بهم خبر بده تو لیست اصلاح کنم تا ناناز هم بدونه که شما خوندن این جزء رو تقبل کردی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان...من چهارشنبه رفتم سونو و سن جنین شش هفته وپنج روز اعلام شد.... کیسه حاملگیو قلبو جنینو همه چیز کامل بود خداروشکر.......ینی اشکی بود که منو همسرم تو مطب میریختیم... بازم شمارمو میزارم واسه کسایی که دوست دارن مث من شیوه ى دعارو امتحان کنن... من فقط با دعا ج گرفتم ایشالا شماهم بزودی جواب بگیرید... فقط تو تل. گرام و واتس مسیج بدید 09199139184 فقط وقتی ج گرفتید بیاید تو همین تاپیک اعلام کنید تا بقیه هم انرژی بگیرن. یکی از دوستام هم اخیرا جواب گرفته
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون عزیز دلم اوندفعه که گفتی از مطب تا خونه گریه کردی منم گریم گرفت کلی هم برات نوشتم ولی ارسال نشد . امیدوارم خدا برات بهترینها رو بخواد همینطور برا همه بچه های این گروه . سال پیش تو بیمارستان بهمن یه خانوم 45 ساله با یه تخمک و یه جنین باردار شد . پس فقط از خدا بخواه و زیاد هم به حرف دکترا اهمیت نده زهرایی جون مبارکت باشه خدا روشکر آنا جون بی زحمت 1000 تا صلوات من
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
منم 500 تا صلوات
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
سلام . دوستانی که تجربه استفاده از آمپول پرژسترون دارید ،آیا دچار دل درد میشیدمن چندروزه دل درد دارم مثل پریود ولی میاد و میره ؟ یه سوال دیگه در حین مصرف پروژست ون پریودی دیگه اتفاق نمیوفته؟
مهسا مامی آمپول پروژسترون دیواره رحم محکمتر میکنه برا جنین و برای دوام بارداری هم این هورمونو تو بدنت بیشتر میکنه.اگه حامله بشی باعث قاعدگی نمیشه درغیرصورت چندروز بعد از آمپول پریود میشی. من یک ماهه دارم میزنم.فقط جای تزریقش اذیتم میکنه.دل درد هم طبیعیه اگه انتقال دادی یا بارداری.ربطی به آمپول نداره.
عزیزم پس ربطی به آمپول نداره.منم بعد از انتقال و نزدیک آزمایش خیلی دلم درد میگرفت انگار که میخوام پریود بشم.اصلا حالم گرفته میشد.ولی بعد که آزمایشم مثبت شد کم کم دل دردم کمتر شد.الانم هست ولی خیلی کمتر.انشالله که بارداری.کی میری آزمایش بدی؟
بچه ها شما جای من بودید چه میکردید؟ رسما یایسه شدم. 38 سالمه. البته 3 سال هم تلاش کردم اما نشد که نشد. به خاطر از دست دادن دخترم وضع روحی خودم و همسرم داغونه این سه ساله. حالا راضی شدیم به تخمک اهدایی. اما همسرم میگه باید از کسی که بشناسیمش بگیریم. هوشش، ذاتش و ایمانش مهمه سه ماه منتظر شدم که از دوستم بگیرم. کلی زحمت کشیدم تا همسرم راضی بشه. آزها رو دادیم . ذخیرش کم بود. حالا واقعا داغونم. کاش نابود میشدم اگه اصرار همسرم نیود بی خیال بچه میشدم. واقعا نمیدونم چه کار کنم