2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام ب همگی دوستان خیلی خوشحال شدم کلی مامان داریم ایشالا بزودی زود روزی برسه ک همه بچه های این تاپیک مامان شده باشن ترانه جون خیلی ب فکرتم ایشالا ک همچی اوکی هست و فقط داری استراحت میکنی بچه ها منم از امروز باید آمپولامو شروع کنمو محتاج دعای تک تک دوستان هستم ، امیدوارم خدا ایندفعه ب منم نظری بکنه ناناز جان اگه تونستی ی جزء رو بزار من بخونم اگرم نه ک التماس دعا زیاد دارم آنا جان برا منم 1000 صلوات بزار ممنون گلم.
بتی جون ختم صلولت تکمیل شده اگه دوست داری ۵۰۰ تای منو بفرست! البتع اگه دوستان استقبال کنن میتونم یه ختم صلوات دیگه شروع کنم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان اگه خودت نیت خاصی نداری و از ته دل راضی هستی من میخونم اگر نه من خودم جدا میخونم ناناز جون منتظرم ک خبر بدی برا جزء قرآن ، ممنون میشم من جدیدا خیلی ب سختی وارد سایت میشم و نمیدونم چرا قسمت نینی سایت من باز نمیکنه و باید هر بار با سرچ تاپیکو پیدا کنم
اجیا خب من سرمامیخورم ولی ن اینکه همش مریض باشم مثلا توی پاییز و زمستان سرما میخورم آخرین باری ک سرما خوردمم یکی دوماه قبل عیدبود..... ینی منم مشکل دارم؟؟؟؟
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام دوست جوونا ببخشید میخاستم در مورد آمپول زدن بپرسم.آمپولای گونال اف چه قسمتی تزریق بشه بهتره؟؟ بعدش جای هر تزریق یاید عوض بشه؟مثلا اگه امروز دور ناف بزنم فردا باید روی بازو بزنم؟؟؟
رز جونی میگن هر کسی تو سال یه بار سرما نخوره به سلامتیش شک کنه من برا عجیب بود که یعنی چه به گمونم همون قضیه ایمنی باشه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آنا جون من آمپولامو شروع کردم حالا یه راهنمایی ازت میخوام همینطور که قبلا گفتم من آندومتریوز دارم دکتر کشاف گفت لاپارا ومیکرو رو با هم برام انجام میده وتوی تخمدان چپم کیست آندومتریومایی دارم ازم سوال کرد برا ت درآرم منم فک کردم در آرم بهتره گف پس دو تومنم برا اون میگیرم حالا سوالم اینه تو صفحه ها قبل گفتی اگه کیست تو تخمدان رو در بیاری ذخیر تخمدان کم میشه حالا من ترسیدم به نظرت من بگم برام در آره یا نه چون انگار اون تصمیم خاصی ندلشت فقط ازم سوال کرد من که نمیدونم در آره خوبه یا نه ببخشید طولانی شد خداااایا این راه خیلی سخته