2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جونم،فری جان ،مامان آیدین عزیز ممنونم،من فعلا با همین خط محو و کمرنگ ذوق زده ام برام دعا کنین واقعا مثبت باشم تا بی بی رو دیدم لیست یاسین رو باز کردم تک تکتونو دعا کردم مامان آیدین جان چشم همه رو میگم انشالله آزم مثبت بشه میام اینجا ریز به ریزشو تایپ میکنم
مامی مرسان عزیز بهت تبریک میگم ان شاالله که یه بتای توپ و عالی خواهی داشت آنا جون بنظرت امکانش هست با وجود پردنیزولون و هپارین بخاطر مشکل ایمنی و انعقادی جنین نگیره اینارو بعد انتقال کلینیک بهمون داد
مامی مرسان جون بهت تبریک میگم. من روز 9 بی بی مثبت ولی کمرنگ بود. بعد دو روز بعد بعد از ظهر بی بی زدم پررنگ تر شده بود. شما هم یه امتحان بکن ان شاء الله همینطوره. مال منم مدیکور بود آنای عزیزم ممنونم ازت. چیکار کنیم دیگه یه کم، کم طاقت ام. من همه تون خیلی دوست دارم
خدایا، فرشته ام را سپردم به خودت
مهدیه و مهدیار عزیزم این در صورتی هست که فقط مشکل ایمنی و انعقادی داشته باشی.... مثلا من که آندومتریوز دارم گفتن احتمال اینکه از میکروجواب بگیرم کمه و باید لاپرا بکنم.... یا مثلا ستاره جون که مشکل هیدزوسالپینکس داره هم خودش یه مانع هست برای گرفتن جنین چون تا جایی که یادمه یه ماده سمی ترشح میکنه! پس عزیزم به نظرم بهتره یه هیسترو هم بکنی ببینی رحما مشکلی نداره! یا حتی اگه میتونی لاپراهیستروسکوپی! چون فعلا تنها مورد مجهول تو بدنت باید این قضیه باشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای خوبم وای چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم دوستای گلم مثبت شدن خدایا شکرت مامی مرسان واقعا خوشحال شدم مبارکت باشه
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
بچه ها یه بنده خدایی هست که تخمک اهدایی میخواد البته خودش وشوهرش هر دو سالمن ولی چون فامیل هستند گفتن نمیتونن حامله بشن از من تقاضا کرده که این جا بگم که اگر کسی میتونه به ایشون تخمک بده وایشون هم به طرف مقابلش تخمک بده یعنی یه جور رد و بدل کردن تخمک حالا اگر کسی هست بگه تا من شمارشو بهش بدم
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
خانمای متخصص من که لوله م تو مرحله دوم تزریق پرشده و تو جواب عکس رنگیم نوشته نشت کردن به صورت ضعیف انجام گرفت..لوله هام مشکل داره؟ای یو ای جواب میده به نظرتون؟البته میخوام میکرو کنم ولی خوب برام سواله که قضیه لوله م چیه..
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مامی مرسان جووووون تبریک میگم بهت خدایا شکرت یکی دیگه از منتظرام مامان شد ادم روحیه میگیره خدایا کی نوبت ما میشه؟!!!!! منتظریم...
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
سلام
مرصده جون ایشالا تو ازمایش بعدی بتات بالا رفته باشه که خیالت راحت بشه . مامان شده باشی

بنفشه جون ایشالا زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی بدنیا بیاد .

مامی مرسان جون مبارکت باشه عزیزم ایشالا که همینطوره و نوبت مامان شدنت رسیده .

رزجونم خوبی خوش اومدی نت نامحدودتم که خیلی خوبه بیشتر سر میزنی .

اناجون خدا روشکر دوباره تاپیک پر شده از مثبت شدن ایشالا همینجوری ادامه داشته باشه تا برسه به من و شما و بقیه دوستای گلم .

دوستای گلم تو ختم قران و صلواتاتون منم دعا کنید ایشالا حاجت همه روا بشه .
رز جونم دکترت چی گفته اگه تصمیم به میکرو داری به نظرم هزینه ای یو ای رو نکن ولی اگه دکترت میگه با ای یو ای ممکنه نتیجه بگیری خوب انجام بده هزینه و دردسرش کمتر از میکرو هست . ازاده جونم خوبی چه خبرا سیکل جدید ایشالا از کی شروع میشه ایشالا ایندفعه مامان دو قلوهای خوشگل می شی . به نظرم دوستم تو تاپیک اهدا تخمک اعلام کنی زودتر نتیجه بگیری . ایشالا مشکل اونم حل بشه به امید خدا