2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
بسارا عزیزم من هنوز تجربه مصرف پردنیزولون رو ندارم اما خوب شاید بدنت به دارو عادت کرده و واسه این عوارضش کمتر شده! شاید علامت خوبیه شایدم بد! اما تو به خوب بودنش فکر کن! سما عزیزم ایشالله به سلامتی داری مامان میشی.... عزیزم قبل پانکچر گرم نگه داشتن شکم و کمر و ... و گزمی و چیزای مقوی خوردنم خوبه! بعد پانکچر اگه هایپر نشی خیلی مراقبت نمیخواد اما بعد انتقال یکی پو روز اول یکم استراحت لازمه بعدش خیلیا سر کار رفتن و نتیجه مثبتم گرفتن! فقط حواست باشه یبوست نشی! خصوصا بعد انتقال!!!!! مهاجر عزیزم یه بی بی بذار شاید خدا بخواد سورپرایزت کنه!!!!! آراد جون این یه سوال کلیه و نمیشه درست جواب داد! چون به ذخیره تخمدانت بستگی داره! مثلا با ذخیره ۱/۴ پنج تخمک و با ۱/۱۸ ۶ تخمک ازم گرفتن! اما خوب ذخیره بالاتر باشه تعداد فولیام بالاتر خواهد بود!!!!! اما در کل در حالت نرمال و با ذخیره نرمال که نه بالاست نه پایین حدودا ۱۰-۱۲ تخمک گرفته میشه که سایز تو آخرین سونو اگه فولیکولا بالغ و خوب باشن ۱۸-۲۰ خواهد بود!!!! دوستای گلم بازم به خاطر کمرنگ شدن حضورم معذرت میخوام اما قول میدم جبران کنم!!!!! الهه جون یه بار دیگه بفرست آزانو چون قاط زده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آراد جون بستگی داره روز چندم سیکل اندازه فولیت این بود؟؟؟؟؟ الهه جون ال هاش که بالاست! اف اس هاش با توجه به رنج نرمال آزمایشگاه بد نیست اما خوب رنجی که من آز داده بودم کلا متفاوت بود! یه سوال این آزارو کی دادی؟ روز چند پری بودی؟ عزیزم آراد جون خیلی هم سایز فولیات خوبن! تو روز ۸ خوبن اصلا فکرای بد نکن!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهاجر من هم همینطورشدم .دومین پری بعدمنفی شدنمه.چندسری لک دیدم وباتب همراه بوده .انقدربی حالم کرده که نگو!!!اماشروع نمیشه!دیروزنمازمغرب وعشا ونماز صبح رهم نخوندم .اماالآن باید بشینم قضاشون ربخونم!!!
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
راستی من 4تا5روزهم جلوانداختم این دفعه!!! ولی بااین شرایط باید احتیاط کنم ونمازم ربخونم.راستی فردادحوالارضه؟؟/
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون آنا جون تعداد فولی ها دیگه بیشتر از این که هست نمیشه ؟؟ هر فولی در نهایت به یک جنین تبدیل می شه ؟؟ ببخشی تو رو خدا آنا جان من خیلی سوال می کنم چون هیچی نمی دونم و اولین بارم هست
آراد جان استرس تخمک وفولیا واینجور چیزانداشته باش واصلا بهش فکر نکن.... خودمن ازاول سیکل بهم گفتن فولی هات رشدشون ضعیفه واحتمال کنسل شدن هستش ولی روز پانکچر کلی تخمک داشتم که هایپرشدم.... اصلا بهش فکرنکن....ایشاا...شماهم باکی تخمک تپلی پانکچربشی وبعدشم انتقال ونی نی های تپل مپل
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
ناناز جون ان شاااله به سلامتی امیدوارم مامان دو تا دوقلوی ناز بشی آنا جونم خسته نباشی از مهمونداری ترانه جون چطوری بیا از خودت بهمون خبر بده فقط تا میتونی استراحت کن حتی شده چند روز نرو سر گار
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
ممنون مونا جان ولی باور کن هیچ چیزی تو این مراحل ارادی نیست و همه این فکر و خیالها غیر ارادی هستن رابطه فولی و تخمک چیه ؟؟ یعنی هر چند تا فولی داشته باشی همان تعداد تخمک است ؟ مثلا من الان 5 فولی دارم . یعنی همین 5 تا دونه رو برای پانکچر برمی دارن و نهایتا اگر بشه 5 تا جنین میشه ؟؟
والا آراد جان منم خیلی اطلاعی ندارم...میدونم که تخمک درون فولیکول قرار داره....بعدشم من از23تا تخمک که داشتم که همه شون باکیفیت بودن فقط12تا جنین تشکیل شده...بسته بهکیفیت تخمک واسپرم جنین تشکیل میشه
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سلام دوستای گلم،،،،،،،،،، از صفحه ی 31 که پست گذاشتم تا امروز نت م مرض گرفته بود ،،،،،،،، آنا جونم خسته نباشی!!!! معلومه که خیلی هم مهمون نوازی ،،،،،،،،، مامی مهسا جونم گفتی قراره مهر ماه انتقال بدی ،،،،!؟؟؟ به سلامتی ایشالله میشی یه مامان مهر ررربون ،،،،،،،، فری مامی خیلی برات خوشحالم عزیزم گوارای وجودت،،،،،،،، ترانه جکن ایشالله که طوری نیس ومامانی،،،،،، به نظر من از اون خونریزی های متداوله ای وی افی هاس ،،،، ولی کاش میشد یه سونو بری تا خیالت راحت شه،،،، استرستو تا میتونی کم کن،،،،،،،، مهدیه جون ،،،،، محکم باش عزیزم ،،،، البته یه کم گریه و غصه این جور وقتا بدم نبس تا آدم خالی شه ،،،، به خودت فرصت بده ،،، گذر زمان تلخی این روزات و کمتر میکنه ایشالله مثه نیلو طبیعی مامان بشی،،،،، نیییییلو جون واقعا نمیدونی چقد شوکه شدم خیلی برات خوشحالم عزیزم ،،، داداشت ایشاله که خوبه خوبه حالام که دایی شدهههه چه شودددددد ،،،، خدایا شکرت ،،،،، رز جونی بیا بغلم ،،،،، همیشه حس خوب بهم میدی عزیزممممم،،،،، مامی مرسان آزت کیه ؟ ایشاله که مثبتی عزیزم ،، میشی یه مامان عاقل و فهمیده ،، بسارا جون ،،،،، ممنون بابت اطلاعات خوب و کاملی که میذاری ایشاله بعد از این همه دوندگی وسختی مامان بشی عزیزم،،،،، ساراگل جون ،،، فیاما عزیز سودا جون ،،،،، ساغر جون،،، شماها چیکارا میکنین چه خبراااا!!؟؟ سوگل جون مامان بشی عزیزم ممنون بابت آدرسس!! مهسا مامی انتقال دادی ؟؟؟ مامان بشی ایشاله!،،،،،،، ناناز جون ،،، این روزا سرمون گرم مسایل اقتصادیه !!!!! به خاطر همون کمتر میام انتقال دادی به سلامتی ،،، مامان بشی ایشاله،،،،،،،
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقص بی وقفه از شادی من رویایی دارم که غیر ممکن نیست...
آراد جون روز 8 حالا جا داره هم تعداد فولی ها وهم کیفیتشون بالا بره روز پانکچر فولیه رو میکشن وتخمک که داخل فولی قرار داره بوسیله اسپرم بارور میشه وایشاله برا شما بشه جنین های تپل مپل ،،،،، مهاجر جون یه بی بی بذار ببینیم دختر خدا رو چه دیدی!!!! بعضی وقتها از استرس هم پری عقب جلو میشه،،،،،، اما خودم،،،،،،، رفتم پیش دکتر فروتن به محض اینکه amh مو دید گف اهدایی !!!!!! منو میگی زدم زیر گریه ههههه!!! چن نفری نمیتونستن آرومم کنن ،،،، فبلنا به این موضوع فکر میکردم ولی واقعا پذیرفتنش سختهههه!!!! دید اونجوریه گف بخواب ببینم سونو کنم گف تخمدون چپتو که اصلا نمیبینم ،،، ولی تو راستت چن تا فولی هس که میشه بادارو یه کارایی کرد گفتم اونا پوچ میشن معمولا گف اونطورام نیس،،،،، خلاصه عکس رنگی که قبل لاپارا و سقط داشتمو دید ویه پروژه ی جدید به روم باز شد،،،،،،، ،،،،، هیدرو سالپنکس در لوله ی راست !!!!!!!،،،، گف تعجب میکن دکترت تو لاپارا چرا لوله تو برنداشته اگه بیای پیش من بعد از چن بار پانکچر و فریز جنین لوله تو برمیدارم و بعد انتقال میدممممم،،،،،،،، واقعا کلافه شدم مسیر مطب تا خونه رو گریه کردم ملت با تعجب نگام میکردن ،،،، البته 5دقیه رسیدم خونه وبه همسرم انتقال دادم اون بدتر من اعصابش به هم ریخت،،،،، فعلا وضعیتم اینه شاید برا مشاوره پیش یه دکتر دیه برم ،،،،، تا خدا چی بخواد،،،،!!!! این بود انشای منننن،،،،،،،، ملتمس دعاتونم تو ختم قران و چله یاسین به یادتونم دوستای همدردم،،،،،
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقص بی وقفه از شادی من رویایی دارم که غیر ممکن نیست...
ترانه عزیزم قربونت برم نگران نباش عزیزم بیشتر بچه های میکرویی خونریزی و لک رو دارن ایشالا ک بخیر میگذره و چیزی نیست شایدم دو تا نینی پسملی داری ک پسرا میدونی ک همش مامانشو اذیت میکننو بدنبالش لک و خونریزی هست ، ب نوبه خودم برات دعا میکنم بسپار بخدا ک ایشالا نگه دار خودتو جنینات باشه لیلا جان من دو ماه قبل ماموگرافی کردم با بیمه شد فکر کنم 87000 ک رفتم مرکز اطهری تو خ مطهری سرچ کنی متوجه میشی و اگرم اونجا نرفتی حتما جایی برو ک دستگاهش دیجیتال باشه چون ماهایی ک بچه شیر ندادیم بافتهای سینمون سفته و اگه دستگاه دیجیتال نباشه درد زیادی داره ...البته مال من با دیجیتال هم خیلی درد داشت!! آنا جان خسته مهمونداری نباشی ...من ب سهم خودم هرروز یاسین رو میخونم و برا دوستان دعا میکنم ایشالا ک همگی حاجت رواشن