2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
مونا عزیزم ال دی بعضیا دارن بعضیا ندارن اما من جای تو باشم نمیخورم چون بودن دوستانی که بعد پانکچر به خاطر تحریک تخمدانا طبیعی باردار شدن! با ال دی سر خود این فرصت رو از خودت نگیر مگه اینکه دکترت تجویز کنه! در ضمن دوست جونا سیکل کوتاه و بلند ربطی به ال دی نداره!!!!! کوتاه و بلند شدن سیکلبه سینافکتی که با ال دی شروع میشه داره!!!! دیدین بغضیا از مثلا ۱۷-۱۹-۲۰-۲۱ و ... سیکل همراه با ال دی سینافکت دارن یا مثلا دکا، دیفیرلین و .... اینا سیکلشون بلنده!!!!! وگرنه ال دی تو سیکل کوتاه هم داریم! من دو سری سیکل کوتاه داشتم بابت ذخیره پایینم، اما هر دو بار ال دی رو داشتم!!!!! سوگل جون فکر کنم مینا مامان یا همون فیاما جون هم بابت آنتی ای پی او بهش گفتن غلظت خون داره! عزیزم منم ب۶ و ب۱۲ داشتم پس شانس آوردی همه موارد در موردت داره لحاظ میشه و ایشالله کلی به مامان شدن نزدیک شدی!!!! سمی جونم فدات بشم..... نگار جون قبول باشه! ممنون که تو حرم به یادمون بودی.... ایشالله جواب قطره قطره اشکات رو میگیری!!!! نازی عزیزم به احتمال زیاد باشن کسایی که با خراش جواب گرفتن! صفحه اولو یه نگاه بنداز من معمولا ثبت کردم کسایی که خراش داشتنو! ببین جزء مامانامون بودن کسایی که خراش دادن!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جونام صبحتون بخیر ترانه جونم نگران نباش توکلت بخدا باشه نگار جونم انشااله که به حرمت امام رضا مامان میشی
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم صبح همگی بخیر و شادی دوستای گلم فردا روز دحوالارضه هرکی تونست روزه بگیره و یا اعمال امشب رو انجام بده خیلی خیلی التماس دعا فردا روزیه که زمین از زیر خانه کعبه پهن شد و روزه فردا یکی از 4 روز ممتاز سال در میزان فضیلتشه. و انشالله کسی که موفق به انجام اعمالش بشه مستجاب الدعوه. امیدوارم همه منتظرا به آرزوی دلشون برسن و مامانای باردار هم بسلامت این دوره رو بگذرونن. الهی امین
انا جان خسته نباشی از پذیرایی مهمونات عزیزم ی سوال داشتم من با اینکه هر روز روزی دو عدد پردنیزولون میخورم ولی احساس میکنم هنوز سیستم ایمنی بدنم قوی هستش احساس ضعف روزای اول قرص خوردنم کم شده بنظرت نشونه بدی میتونه باشه؟؟؟؟
فری جون تبریک میگم عزیزم ایشالله نه ماه بارداری خوبی رو پشت سر بذاری عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ناناز جون ایشالله سه تا نی نی سالم و صالح خداوند قسمتت کنه عزیزم، من هم فعلا از 11تیر شروع به خوردن ال دی کردم و وارد سیکل شدم اما هنوز مرکز مهر نرفتم دکترم میگه تا روز پانکچر احتیاجی نیست یه سوال داشتم شما که هر سری میرفتی برای ویزیت و سونو تو مرکز چقدر میگرفتن؟ و اینکه قبل از پانکچر اکو قلب از شما گرفتن ؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام منتظر جونم اکو نداشتم هزینه سونو ۶۵ شده اخیرا ویزیت ۳۰ بخاطر خصوصی بودنش کمی بالاست پرسیدم گفتن تهران مراکز تحقیقاتین و نیمه خصوصی کمی کمتره انشالله با نتیجه مثبت برگردی مرسان جون بخدا بسپار من خیلی ارومتر از اونیم که فکرشو میکردم خدا خودش کمک میکنه مامی مرسان جونی از امشب دارم دوباره شیر سویا میخورم فقط دو شب این وسط نخوردم
فقط خدا
سوگل عزیز منم انتی تی پی او مثبت شد ۷۰ تی اس اچ و غیره نرمال دکتر غدد گفت نیاز ب قرص نیست ژن غلظت خون داشتم که دو هفته قبل از انتقال پردنیزول و یک ماه قبل ب ۶ ب ۱۲ خوردم الانم هپارین ۵۰۰۰ روزی دو تا و پردنیزول از روزی دوتا به یکی کاهش دادن بقیه کار هم دست خدای مهربونه cd من بالاتر نبود نزدیک ماکسیمم
فقط خدا
بچه ها سلام آناجان هستی؟ بچه ها می شه این آزمایش رو برای من تفسیر کنید Result Test 7.6 Fullicular phase : 2.4 - 12.6 Ovulation phase : 14 - 95.6 Luteal phase : 1 - 11.4 Postmenopause : 7.7 - 58.5 LH (ECL) IU/L 24.7 Follicular phase : 3.5 - 12.5 Ovulation phase : 4.7 - 21.5 Luteal phase : 1.7 - 7.7 Postmenopause : 25.8 - 134.8 FSH (ECL) IU/L 39 Follicular phase : 12.5 - 166 Ovulation phase : 85.8 - 498 Luteal phase : 43.8 - 211 Postmenopausal : < 55 Test 0.15 < 0.3 : Consistent with low ovarian reserve function (POF) 0.3 - 0.7 : Lower borderline 0.7 - 3.5 : Normal ovarian reserve function 3.5 - 5.0 : Upper borderline > 5.0 : Consistent with PCOS
سلام به همه و تبریک به مامانای عزیز. میشه با توجه به تجربتون راهنماییم کنید من 5 شنبه وقت پاکنچر دارم قبلش کاره خاصی باید انجام بدم ؟ بعد از پانکچر که نیاز به استراحت ندارم؟ چند روز بعد از تخمک کشی انتقال انجام می دن و چه مراقبتهایی و چند روز استراحت باید داشته باشم؟ اگر جواب بدین ممنون میشم
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سلام روزتون بخیر،من تیر میکرو کردم ولی منفی شد ،روز 34پریود شدم این ماه روز 30پریود یک لک دیدم دیگه خبری نبود تا دیشب بازم یه لک دیدم ولی انروز که روز 35هیچ خبری نیست ولی کمر درد دارم .نمیدونم چیکار کنم به نظرتون چیکار کنم بدجور گیج میزنم این دوبار که لک دیدم قبلش خیلی تب ولرز کردم