2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
سلام آناجونم.دلم برات یه جیکه شده بود خوبی؟ من دارم میرم طب سوزنی.امروز هم علایم پری ولکه بینی هاش شروع شد .اگه خدابخواد 3پری میرم تابرانتقال آماده شم.
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فدات سعیلا جون ایشالله به زودی بهت بگیم مامان سهیلا جوننننننن!!!!! منم چند روزه همش مهمون دارم.... الان یه کوچولو سرک کشیدم.... برم تا زشت نشه! اما دلم پیشتونه!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون ان شاالله دست رحمت خدا شامل حالمون شه ومعجزه وارهم شماهم بنده هم همه منتظرا مامان شیم.الهی آمین
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
وااااااااای ترااااااااااااااااااااااااااااانه جونم چقدر خوشحال شدم واست خیلی تبریک ی عالم بوووووووس مبارکت باشه استراحت کن ، من چند روز بود ک سر نزده بودم امروز ک اومدم دنبال خبر خوش مادر شدنت بودم گلم خیلی مبارکت باشه 😘😘😘 😘. لیلا جان من ماموگرافی کردم درد هم نداره هزینه من چهارصد تومن شد ک بیمه هم یکم رو پرداخت کرد ولی یادم نیست چقدر ، من بیمارستان لاله انجام دادم عزیزم ی جراح عمومی بده برات بنویسه و بعد برو انجام بده واسه ماها ک داروی هورمونی میخوریم خیلی خوبه سالی یبار انجام بدیم تورک انا جان خواهری کمک نمیخوای ؟💖💖
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
فدات انتظار عشقم همینکه هستین و میدونم همین نزدیکیا دلای مهربونی به یادمن بزرگترین کمکه!
فعلا چند روز دیگه هم مهمون دارم بتونم موقع خواب ظهر سعی میکنم بهتون سر بزنم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای الان صفحه قبل رو خوندم.....
عزیز دلم ترانه جون عشقم، مامان نازمون، عزیز دلم ایشالله خدا خودش مواظب دردونه هاته!
عزیزم نگران نباش ایشالله که خواست خدا تو بزرگ شدن و شیطنت دردونه هاته!
فقط این وسط میخوان یکم مامانشونو اذیت کنن تا همش فکرت پیششون باشه!
عزیزم بدون تک تک دوستات به یادتن و پیشتن!!!!!
سلام دوستای گلم..... دوستان واسه ماکه انتقال جنین فریز داریم ال دی تجویز میشه عایا? اگه کسی تجربه ای داره بگه...آخه من اولین پری بعداز عمل پانکچرم هست...میخوام اگه ال دی لازم باشه خودم شروع به خوردن کنم
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سلام.امروز رفتم دکتر. به خاطر anti tpo بالا گفت لیووتیروکسین. ویتامین ب6 وب 12 داد. و واسه cd19 بالا هم گفت با آل دی پردنیزول. گفت ذخیره تخمدانهات عالیه. من ذخیره ام خوب بود. اما با ی بار بادکش ترکونده بودم این دفعه. به دکتر هم گفتم ماساژ شکم دادم. گفت خون رسانی بیشتر شده. خلاصه ی کوچولو ایمنی و ی کوچولو غلظت خون دارم. حالا. نمی دونم کی برم تو سیکل. خدایا ی معجزه طبیعی منم باردار شم
مرسی مامی مرسان عزیز.... پس نمیخورم...باخودم گفتم زرنگی کنم یه قدم از دکترا جلوترباشم......هههههه ب نظرتون اگه بخورم مشکلی ایجاد میشه?
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سلام اناجون خسته نباشی ایشالا که همه چیز بر وفق مراد باشه و خوش و خرم باشی . نیلوفر جونن خدا شکر مبارکت باشه ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد دعا دحق دوستای مجازی فراموش نشه مخصوص برامون دعا کن . ترانه جونم به خودت استرس وارد نکن ایشالا که همه چیز طبیعی هست . بتات خوب رفته بالا ایشالا نه ماه بعد جوجوت بغلت باشه می دونم که دعا می کنی ولی مخصوص تر با کنجد توی دلت از خدا بخواه تا سال دیگه این موقع همه مامان شده باشن ایشالا. زهرایی خانوم خبری از اون هشت قلوها نشد . منتظرم خبری بدی عزیزم
سلام شبتون بخیر دوستام امروز تو حرم انقدر حال خوبی داشتم خدا میدونه واسه دونه دونتون زجه زدم امروز مداح تو حرم میگفت هر جا گره کور تو زندگیتون افتاد امام رضا ب پهلو شکسته مادرش قسم بدین با ذکر ب فاطمته رد خور نداره منم تا تونستم اسک ریختم و این ذکر و ب نیت تک تکتون گفتم منم این پری انتقال دارم واسه منم دعا کنین در ضمن انا جون 10 هزار تا صلواتم تموم شد عزیزم
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن