2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
فری مامی خیلی خیلی برات خوشحال شدم. انشالله به سلامتی بغل کنی نی نی های نازتو. برا همه بچه های این تاپیک دعا کن. انشالله که روزی همه منتظرا باشه. راستی فری مامی روز چندم بی بی چکت منفی شد و چندم آز دادی؟ تیتر بتات چند شد عزیزم؟
مامی مرسان جون از شما چه خبر روز چند انتقالی؟ از خوت بگو عزیزم خوبی انشالله؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فری مامان میشه بگی چند تا تخمک داشتی چند تا جنین تشکیل شد منم میرم یزد بیمارستان مادر فردا عمل تخمک کشی دارم میشه بیشتر توضیح بدی
زمانبندی خداوند بینظیر است نه هیچگاه دیر: نه هیچگاه زود:کمی بردباری میطلبد و ایمان... اما ارزش انتظار را دارد...
فری مامی جون مبارکت باشه ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد . ملیکا جون معمولا بعد از ال دی سینا فکت شروع میشه که با سرنگ انسولین به بازو زده میشه و بعدش امپولای اصلی گونال و مریونال و... اینا شروع میشه . سینا فکت تخمک گذاری به صورت طبیعی رو کنترل می کنه تا بعدش به کمک امپولای بعدی تو زمان مشخص تخکک ازاد بشه . واسه من دو سه روز به پانکچر قطع شد و دکتر گفت دیگه تزریق نکن. ترانه جون قربونت عزیزم مواظب خودت باش حسابی . ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد . مهسا مامی جون ایشالا که ازمایش شما هم مثبت میشه عزیزم شما هم مامان میشی و برای بقیه دعا می کنی .
فری مامی عزیزم مادرانگیت گوارای وجودت!!!!!!

دوست جونا بازم مغذرت بابت حضور کمرنگم اما قول میدم بعد رفتن مهمونام جبران کنم!!!!!
به خدا فقط میتونم تند تند بخونم تا با شادیاتون شاد بشم.....

مهدیه و مهدیار عزی م ایشالله وقت مامان شدنت همین نزدیکیاس!!!!/

یع دوستی نوشته بود سینافکت واسه آزادیازیه!

نه عزیزم سینافکت رو واسه مهار تخمک گذاری میدن!!!!!
احتمالا هاش سی جی بهت خواهن داد!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم از صلوات نیمه اول ۵۵۰۰ تا مونده و اگه کامل بشه نیمه اول شهریور برای تاپیکمون صد هزار صلوات ثبت میشه!
فقطم فرصتش امروزه!!!!!!

فقط ۵۵۰۰ صلوات مونده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com