2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
Sogol جان عزیزم از امام رضا بخواه.... من حاجتمو از امام رضا گرفتم.... ایشالا که تو و همه بچه های تاپیک هم بزودی حاجت روا میشید فقط دعا واسه منم یادتون نره توروخدا... فقط منتظرارو دعا نکنید.... ماهایی که اول راهیمم دعا کنید...😭😭😭
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
سلام به همگى و تبریک به ماماناى جدید. وقتى مى بینم دوستان جواب مثبت گرفتن واقعا خوشحال مى شم و از خدا براشون باردارى راحتى را آرزو مب کنم. منم کم کم دارم به اخراى راه مى .رسم. واقعا به دعاى تک تکتون احتیاح دارم. امیدوارم همتون به زودى زود مادر بشین. خیلى عالیه که داریز مى رید آز هاى ایمنى را مى دین.من هم مشکلم ایمنى بود اگه زودتر رفته بودم زودتر جواب گرفته بودم. ا ارزوى موفقیت تک تکتون. التماس دعا
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من یه سوال دارم ، میشه لطفا اگه میدونید جواب بدید ، من یازده روز پیش امپول اچ سی جی زدم 9 روز پیش ای یو ای کردم تاثیر اچ سی جی کی از بین میره ? کی باید برم آزمایس تیتر بدم ?
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
مرصده عزیزم ۳۶ ساعت بعد تزریق تخمک آزاد میشه! تو ۲ روز در نظر بگیر! بعد ۱ روزم برای لقاح درنظر بگیر! بعد حداقل ۱۲ الی ۱۵ روز طول میکشه بتا مثبت بشه! البته بعضیا شاید بیشترم بشه! پس با این حساب ۱۵ الی ۱۸ روز حداقلشه برای کسی که آی یو آی انجام داده!!! تو میکرو و آی وی اف چون جنین آماده و حداقل ۲-۳ روزه انتقال میدن حداقل ۵-۶ روز زودتر بتا مثبت میشه! البته بازم میگم اینا حداقلاشه و احتمال اینکه دیرترم بشه هست!!!! به نظرم تو ۲۰ انتقالت آز بدی احتمال جواب واقعی بیشتره!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. صبح بخیر به همه اونایی که مامان شدن تبریک میگم. امیدوارم باردرای خیلییییییییییی راحتی داشته باشی. بچه ها بابت نظرات خوبتون. من هم بچه دوست دارم ولی تصمیم گرفتیم تا یک جایی پیش بریم. چون برای هر کس هر چیزی یک ارزشی داری و حاضر به خاطرش تلاش کنه. برای من هم بچه تا یک حدی مهمه. البته این نظر من هست، خدایی نکرده نمی خوام به کسی توهین بشه. یا تو اراده اش برای بچه دار شدن خللی ایجاد بشه. من اگر بچه دار نشدم یا درخواست فرزند خواندگی می دم یا که بدون بچه ادامه میدم به زندگی. ولی حتی کسانی هم که واقعا تصمیم دارند تا آخرش تلاش کنند ، خواهشنا یادتون نره ما برای بچه دار شدن ازدواج نکردیم. از تمام لحظات زندگی مشترک لذت ببرند. از زندگی لذت ببرید. من امروز وقت دکتر دارم. رفتم آمدم خبرش رو میدم.
زندگی هیچگاه به بن بست نمی رسد. خدا که باشد هر معجزه ای ممکن می گردد.
ناناز جون ان شاءالله که@نا پیشت بمونن تا آخردنیا فری مامی خوشحال شدم ان شاءالله که نینیت سالم و صالح باشه بچه ها من دارم هنوز اون پروژسترونا رو میزنم دکتر گفتم 17دوباره برم آز میدونم ممکن نیست بالا بره چیکار کنم خسته شدم از آمپولا.میشه یه عددی من در آوردی فردا بهش بگم و نرم آز؟
سلام به همه مامانای حال و آینده بچه ها شماها تا حالا ماموگرافی رفتین؟ اگه رفتین میشه بگین هزینش چقدره و کجاها باید انجام بدیم؟ آنا جون ایشالا خدا هرچه زودتر جواب دل مهربونتو بده اگه شما هم میدونی جواب منو بده. میخام برم اما نمیدونم چیکار باید بکنم
فری جون تبریک میگمممممم بسلامتی انشاالله ترانه جون اروم باش خونریزی تو خیلیا هست خودت بهتر میدونی که درد هم طبیعیه فقط استراحت کن سرکار نرو من از دادم دوباره خداروشکررررشده ۶۴ بلاخره منم بعد چهار سال مامان شدم وقتی که حتی فکرشم نمیکردم اونم طبیعی برا همتون از ته دل دعا کردم دعام کنین بخیر بگذره انا جونم خسته نباشی از مهمون داری
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
ترانه جان نگران نباش اکثر مامانای میکرویی خونریزی رو دارن خیلیهاشونم آخرش صحیح و سالم بچه هاشونو بغل گرفتن پس استرس نداشته باش استراحت کن نیلوفر جون بازم مبارکه میبینی خدا چه کریمه وقتی که فکرشم نمیکردی سوپرایزت کرد از خودم بگم،روح و روانم به هم ریختس،خواهر شوهرم دوهفته پیش زایمان کرد و خواهرم هم فردا نینیش به دنیا میاد هر دوشونم بچه دومشونه فقط هم به خاطر گیردادنای من هوس بچه کردن اونقدر بهشون گفتم بیاااااارین تا تصمیم گرفتن بیارن حالا این وسط من بین زمین و هوا موندم اونقدر از ته دلم میخوام که آزم مثبت بشه که خدا میدونه امروز روز امام رضاست ازش میخوام ضمانت تموم بچه های اینجارو پیش خدا بکنه تا دل ما هم شاد بشه