2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک ب مامانای جدید..ترانه جون..سمانه جون ونیلوفر جون...!!! ایشاا...نه ماه بارداری رو به سلامتی سپری کنید...!!! دوستانی که مثبت شدین اگه زحمتی نیست از کارایی که انجام دادین..قبل وبعد از انتقال ویااینکه کار خاصی انجام دادین که به دردمون بخوره ..بنویسید تاماهم استفلده ببریم...دعا واسه منتظرا رو فراموش نکنید..
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
خدا روشکر ترانه جونم خیلی خوشحالم ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد خیلی مراقبت کن اصلا کارای سنگین نکن . صلوات نذر کرده بودم برات می فرستم نیلوفر جونم واسه شمام نذر کردم ایشالا بتات میره بالا عزیزم ترانه جون التماس دعا
خواهرای گلم ممنونم از همتون بااینکه منتظر منفی بودم ولی بازم دلم خیلی شکست الان خوبم راضیم به رضای خدا دکترم گفت سه روز دیگه تکرارش کن چون دقت آزمایشگاههای اینجا زیاد نیست هرچندمطمعنم که بالا نمیره ولی چاره ای نیست ترانه جونم خیلی خیلی واست خوشحالم نیلوفرجونم ان شاالله که شمام بتات حسابی بالا میره
ترانه جون مبارکت باشه ممنون که برامون دعا کردی
مهدیه عزیزم ان شااله شماا هم به زودی مامان میشی اصلا خدا رو چه دیدی شاید قراره اتفاق بهتری بیفته و طبیعی مث نیلو فر جون مامان بشی
نیلوفر جون ان شااله بتات بالا میره تبریک میگم
فری مامی خوش خبر باشی عزیزم
سمانه عزیز مامان شدنت مبارک
مهسا مامی جون. اهمه اینطورن این دو هفته دبر میگذره چاره ای نیست ان شااله که مامانی
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
مهدیه جون هیچ حرفی تسکین نمی ده از خدا می خوام کمکت کنه اوضاع و احوالت زود روبه راه بشه و ایشالا دوباره شروع کنی و دفعه بعد مامان بشی ناامید نباش مامان هایی که داریم بهمون امید می دن که یه روز ما هم مثه اونا مامان می شیم . غصه نخور از مینا مامان جون خبری نیست بیاد برامون قر بده ایشالا هر جا هستی خوب و سلامت باشی . پونه جون مرسی عزیزم که به جای مینا مامان برامون قر دادی . راضیه جون اگه به تاپیک سر میزنی یه خبر از خودت بده ایشالا که حال و روزت بهتر شده باشه عزیزم به فکرتم برات دعا می کنم خدا زودتر شفات بده .
ترانه جون. میشه بگی کار خاصی قبل انتقال انجام دادی یا نه ? تا اونجا که یادمه اعتقادی به تاثیر غذا و روغن سیاهدونه مالیدنو از این چیزا که همه میگن و میدونیم نداشتی اگه حالشو داشتی بیا یه کوچولو برامون توضیح بده ممنون
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
بچه هایی که مثبت شدین ترانه،سمانه،نیلوفر اولین لحظات احساس مادر شدن مبارکتون باشه میدونم الان چقدر خوشحالید ویک هیجان همراه با ارامش رو تجربه میکنید دعا کنید منم تو4روز اینده همین حسو واقعی تجربه کنم.یعنی میشه بیبی چک با دوتاخط پررنگ روش بهم لبخند زندگی بزنه ومن یه بهار دوباره تو زندگیم تجربه کنم؟!!
مامان مهدیار عزیز متاسفم ....ماها چاره ای حز صبر نداریم ترانه خیلی خیلی مبارکه ...کاش منم وارد سیکل میشدم چون سری قبل باهم بود انتقالمون .....من هم از عوارض دارو میترسم هم پانکچر ....از طرفی هم باید پول بیاد دستمون .....بهر حال دعا میکنم که همه چی خوب پیش بره برات ...برا منم دعا کن ژینا جون امیدوارم ازمایش شما هم مثبت شه ...الهی امین
سلام دوستان خیلی تبریک میگم انشا الله نه ماه رو به خوبی طی کنید ونینی های نازتون رو بغل بگیرید ترانه جون خیلی برات خوشحال شدم منم هفته پیش شنبه هیسترو شدم مشکلی نبود فقط نمونه گرفتن که هنوز جوابش حاضر نشده اما از جمعه یه مشکلی پیدا کردم که خیلی نگرانم کرده چند دفعه تو ادرارم خون دیدم رنگ ادرارم کلا تیره بود خیلی کلافه عصبی هستم اصلا نمیدونم این دیگه از کجا پیداش شد اول فکر کردم خون از رحمم هست ولی چک کردم دیدم نه خون تو ادرار هست فردا میرم دکتر ببینم چی میگه اصلا از فکر وخیال خوابم نمیبره
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.