2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست
سوگل عزیزم من خودمم سی دی ۱۹ م مثل مال تو بود.....

عزیزم به این فکر نکن که دکترت چی میگه چرا آزارو دادی دکتر قبلیت نوشته....
من خودم آزهای انعقادیو یه سریاشو داده بودم یه دکتر زنان واسم نوشته بود....
بهش میخواستم بگم همسرم گیر داد بدم بنویسه اما اصلا نپرسید چرا دادی یکی دیگه نوشته.....
اصلا به اینش نگاه نکن و فکر نکن....فقط بهش آزارو نشون بده و اون ببینه مشکل داری خلیم براش خوبه چون مطمئنا قرار بود جواب منفی بگیری و اعتبارش بره زیر سوال....
اتفاقا باید مدیونتم بشه....
پس تو فقط نشونش بده....
مطمئن باش چیزی نمیگه....
اگه هم پرسید بهش بگو شوهرم گفت اگه همه آزمایشهاروندی نمیذاره سیکل رو شروع کنی تو هم مجبور شدی بدی یکی دیگه واست بنویسه!!!!

در مورد درمان منم بگم احتمالا با ال پردنیزولونم‌شروع بشه و بعدشم چند روز قبل پانکچر سرم آی وی آی جی دارم. وقتیم آزم مثبت بشه هر ماه یه سرم آی وی آی جی خواهم داشت!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهدیه و مهیار عزیز ناراحت نباش ایشالا که خدا بهت به موقع نی نی میده عزیز دلم . ترانه جون چی شد ازمایش دادی یا نه بیا خبر بده منتظرم سمانه جون مبارکت باشه عزیزم ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد. نیلوفر جونم ایشالا که تو ازمایش بعدی بتات حسابی بالا بره و معجزه خداوند مهربون اتفاق بیوفته . راستی پنج روز مونده به پری چی شد که فهمیدی خبری هست . بی بی گذاشتی علامت خاصی داشتی
مهدیه جون خیلی متاسفم عزیزم نمیدونم چی بگم ان شالله معجزه خدا بزودی شامل حالت شه ترانه وفری جون بیاین بگین چی شد؟؟؟؟؟ سومی جون مرسی عزیزم ان شالله بزودی مامان شدن خودت نمیدونم احساسم میگفت خبریه حالا اگه واقعا باشه سینه درد دارم وسینه هام رگاش پررنگ شده وضع معدم ریخته بهم زیاد ترش میکنم البته من سابقه معده درد دارم خیلی خیلی گشنم میشه یه پنج روزی میشه هر چی میخورم یه ساعت بعدش انگار هیچی نخوردم خخخخخ طبق عادت هر ماهم روز 27 یا 28 به بعد بی بی میزنم روز 28 تا بی بی زدم یه خط کمرنگ خیلی کمرنگ نشون داد بی بیه مارکش خوب بوده که بتای به این پایینی رو نشون داده دیگه توکل به خدا ..... راستی من این ماه تمام فکرم رفتن پیش رزاقی وتهران بود چون باید عمل میشدم
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام ،مهدیه و مهدیارجون خیلی ناراحت شدم عزیزم توکلت به خدا باشه الهی بزودی طبیعی باردار شی من امروز نرفتم آزمایش،صبح یه کم لکه بینی داشتم گفتم دارم پری میشم حتما صبر کنم تا فردا مرسی که به یادم بودین دوس جونا،التماس دعا
سلام ممنون دوستای گل که به یادم بودید.... از همتون یه دنیا ممنون و ایشالا که خدا مراد هممون رو بده.... با اینهمه تلاش و سختی که ما میکشیم مهدیه جون خیلی انتظار کشیدم که نتیجه شما رو ببینم..... عزیزدلم خیلی سخته.... ولی خوب چاره ای نیست جز توکل بر خدا.... چشام پر اشک شده و نمیدونم چی بگم ولی بازم عجله نکن.... ببین آزمایش دوم چی میشه..... فری جون عجله نکن.... ایشالا که ازمای رو میدی و فردا منتظر خبرای خوبت هستیم.... بتی جونم فدات بشم عزیز دلم که اینقدر مهربونی.... به خدا منم همش به یادتم .... بخصوص با این قضیه دستشویی که از صبح تقریبا چیزی نمیخورم که لازم نباشه برم دستشویی.... والا راستش من ظهر برای جواب رفتم که خانومه گفت مثبت و بالای 200.... گتم من تیتر رو میخوام.... گفت تو برگت ننوشته بوده.... دیدم راست میگه.... گفتم خوب برای من خیلی مهمه الان تیتر رو انجام بدید میرم نسخه براون میارم که تیتر توش باشه... دیگه گفت باشه فقط ما به تفاوتش رو بده نسخه نمیخواد.... جوابش عصر حاضر میشه (یعنی هر مرحله بهمون استرس وارد میشه) عصر جوابو گفتم بتام 780 بود راستی همسرم مشهده و دم اذون حرم بود .... زنگ زدم گفتم واسه همه بچه های تاپیک دعا کنه و گفت جداگونه به نیت همه نماز هم خونده
ترانه جون خیلی خیلی تبریکککککککککککککککککککککککک میگم ان شالله بارداری راحتی داشته باشی ممنون از خودت وهمسرت که دعامون کردین به هکسرت بگوووو مخصوص دعام کنه که بتام بره بالا دل تو دلم نیست
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....