2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
Somi. جان راستش من اطلاعاتم در همین حده که گفتم... چیزی بیشتر نمیدونم....حالا به همسرم میگم شنبه یکم آمار جدیتر بگیره + شماره تماس خودتون بپرسید و هماهنگ کنید.... خدارو چه دیدی؟! شاید پاقدم وجود اون طفل معصوما تو خونتون باعث گشایش این مشکلتونم شد 💞💕
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
گونش جان بنظر من ایشون تقریبا یه جورایی نرمال هستند... یکم نو تعداد ضعف داره... فک کنم قرص ولمن بخوره اونم درست شه.... شدیدا کمر پر کنه ( ببخشید هیچ لغت جایگزینی پیدا نکردم) البته بازم اساتید هستند بیان نظر بدن.... من در حد ااطلاعات دست پاشکسته خودم گفتم
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم بازم معذرت میخوام که درگیرمو و نمیتونم خوب سر بزنم.... ایشالله سر فرصت میام پیشتون.... ترانه جون ایشالله مامانی.... نیلوفر جون ایشالله معجزه خدا شامل حالت شده.... مهسا مامی ایشالله که وروجکات سمج از آب در میان..... دوستای گلم خیلی التماس دعا دارم.... ژینا جون قربون دل شکستت بشم.... مام خدایی داریم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بتی و خورشید و لیلای عزیز ایشالله به زودی حاجت روابشین! دوستای گلم امروزم نوبت لیلا جونه براش یاسین بخونیم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوشگلا ممنون از همتون.... راستش من دیروز روز آزمایشم بود اما از دو سه روز قبلش لک کوچولو دیدم و علایم پریودی داشتم....خلاصه روز قبل آزمایش هم بیبی چکم منفی بود و لک کوچولو دیدم.... راستش گفتم دیگه منفیه و حتی پروزسترونم رو تزریق نکردم که زودتر پریودی شروع بشه (البته کارم اشتباه بود.... مهدیه و فری جون اینو برای شما میگم که اگه همچین شد پروژسترونو قطع نکنید) بعد آزمایش دادم که بتا 101 بود و مرزی.... گفتم حتما لانه گزینی دیرتر بوده..... (اطلاعاتی که آنا جون در مورد همه دوستان و نتیجه نهایی شون گذاشته خیلی کمک کرد و دیدم که احتمال بالا رفتن هست.... اونایی که زیر 25 و ... بودن منفی شدن.... ولی 200 و 300 و... داشتیم که مثبت شده....خلاصه امیدوار شدم).... دیروز رفتم داروخونه و بیبی چک سه مارک مختلف گرفتم.... (در مورد مارک بیبی هم پرسیدم گفت اگه شک داری چندتا مارک مختلف بگیر.... شانسیه...و خیلی ربطی به مارک نداره). امروز با اونا چک کردم مثبت شد.... حالا نمیدونم چی میشه....دوباره باید آزمایشو تکرار کنم ببینم بتا بالا میره یانه....... واسم دعا کنید
آنا جون میخواستم یه تشکر ویژه ازت بکنم که خیلی تاپیک پربار و کاملی راه انداختی.... واقعا علاوه بر مهربونی هوش و استعداد بالایی داری.... واقعا از خدا بهترینها رو برات می خوام....ممنونم مهدیه شما چی شد؟ آزمایشت شنبه است؟ و فکر کنم مامان فری بود درسته؟ ایشالا که نتیجه مثبت و زود زود بهمون خبر بدید. ژینا جونم و سمی جون منتظر خبرای خوبتون هستیم.....
امی مرسان راست میگی؟ فدات بشم.... خدا از دهنت بشنوه.... والا ماها به خاطر سختیهایی که کشیدیم رو همه چی حساسیم و مدام استرس داریم.... آزمایشگاه که گفتم شنبه میام.... گفت خانوم عجله داری.... دوشنبه سه شنبه بیا.... آخه طبق معمول یه جای پرت خصوصی رفتم کسی نشناسم..... صبح یه چندنفری برای نمونه بودن...... گفت عصر برای جواب بیا من ظهر رفتم.... گفت بشین تا آمادش کنیم......فکر کنم تنها مشتری شون خودمم
ژینا جون سعی کن از چیزی یا کسی که ناراحتت میکنه فاصله بگیری.... بهش فکر نکن.... خودتو سرگرم کن.... و هرچی میخوای اینجا بگو عزیزم... چون ما فقط همینجارو داریم.... من هم پریروز و روز قبلش فقط گریه میکردم.... دلم گرفته بود و هیچکی هم درک نمیکنه چی میگی
مبارکه ترانه خانمی ژینا جان شرایط منم الان دقیقا مثل شماست خدای ماهم بزرگه نازی جونی دعوام نکنی ها پردنیزول رو از همون روز انتقال داشتی یا سه روز بعدش شروع کردی زهرایی خیلی خوبه شرایطش انشاالله گره از کار یسری باز کنه
فقط خدا
ترانه جون بتات مرزی نیست خیلیم خوبه ایشالا فردا ازمایشت بهتر هم میشه و یه بتای خوب و نی نی گولو نه ماه بعد بدنیا بیاد خیلی خوشحالم نمی دونی چقدر. زهرایی جون واسه یه بنده خدایی می خوام سیزده سال دنبال بچه بوده و بچه دار نشده شاید سبب خیر شدیم هم بچه خانواده پیدا کردن هم اونا مشکلشون حل میشه .
سلام دوستان منم5روزه با عارفی انتقال دادم.لطفا برا منم دعا کنید.این آخرین بسته جنینم بود وسومین انتقال. مامی مهسا شما هم با عارفی بودی؟همونی نیستی که تو تایپیک مریضای دکتر عارفی بودن؟ ژینا جون جالبه ما هم اسممون یکیه هم سنمون هم دلخونیمون از جاریها.بخصوص که خانواده شوهرم اونو خیلی بیشتر من احترام میکنن.ولی ناناز راست میگه منم دیدم خیلی تو روابطم دارم اذیت میشم ارتباطمو کم کردم اینجوری اعصابم آرومتره
ترانه جون برا خودت حال کن که مامان شدی بسلامتی برا منم دعا کن ایندفعه بیبی چکم مثبت شه! دوستان من مشکلاتم خیلی زیاده هزینه درمان ورفت وآمد به تهران ودوری راه از یه طرف ذخیره تخمدان کم که اهدایی گرفتم بماند.فیبرم وکیست آندومتریوز هم دارم که با مصرف استروژن پروژسترون بیشتروبزرگتر میشن.الان یه کیست تو تخمدان چپ دارم که نه تنها ذخیرمو کم کرده با مصرف دارو هی داره بزرگ میشه الان رسیده به 5سانت!دیشب همش فکر میکردم اگه باز بخوام انتقال بدم میرسه 7و8سانت ایندفعه باید عمل کنم چه بسا به عمل باز نیاز بشه دکترا هم که عین خیالشون نیست دارم دیوونه میشم
سلام ممنون مهسا جان که جوابمو دادی مهدیه مهیار جان هر جا هستی سلامت باسی و ایشاله ب زودی مامان شی عزیزم تبریک نیگم ترانه جان عزیزم الان لحظه اذان و با دل شکسته دارم برای همتون دعا میکنم خدا میدونه مطلب هر کدومتونو که میخونم یا از سر شوق اسک میریزم یا برای دل شکستتون دعا میکنم خدا رو قسم میدم ب حق جدم خانوم حضرت زهرا دامن همتون سبز شه و مادر شین خدا رو قسم میدم ب لحظه نا امیدی حصرت زینب ناامیدتون نکنه وهمتون مادر شین الهی امین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
ترانه جون برا خودت حال کن که مامان شدی بسلامتی برا منم دعا کن ایندفعه بیبی چکم مثبت شه! دوستان من مشکلاتم خیلی زیاده هزینه درمان ورفت وآمد به تهران ودوری راه از یه طرف ذخیره تخمدان کم که اهدایی گرفتم بماند.فیبرم وکیست آندومتریوز هم دارم که با مصرف استروژن پروژسترون بیشتروبزرگتر میشن.الان یه کیست تو تخمدان چپ دارم که نه تنها ذخیرمو کم کرده با مصرف دارو هی داره بزرگ میشه الان رسیده به 5سانت!دیشب همش فکر میکردم اگه باز بخوام انتقال بدم میرسه 7و8سانت ایندفعه باید عمل کنم چه بسا به عمل باز نیاز بشه دکترا هم که عین خیالشون نیست دارم دیوونه میشم