2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047628 بازدید | 684621 پست
فری مامی دکتر آل یاسین برای من ١٤ شهریور آزمایش نوشته که میشه روز ١٧ انتقال راستش من دفعه سومم هست برای همین میترسم. چون برای هربار انتقال مجبور بودم پانکچر هم کنم به خاطر ذخیره کم تخمدان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
تورک انا جون ممنون مشکل من انحراف کانال سرویکسه یعنی کاتتر به سختی ردمیشه ودوبار انتقال داشتم ولی نتیجه نگرفتم که یه بارزیر بیهوشی بود پاک نامیدم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم برام بهتره خودم فکر میکنم من نمیتونم بااین مشکل به درمانم ادامه بدم تا به حالم کسی روندیدم که این مشکلو داشته باشه وباردار شده باشه
سلام دوستان من دیروز بندر عباس بودم وامام زاده سید مظفر جاتون خالی همتونو دعا کردم سوره یس برا بتی جون هم همونجا خوندم بتی جون کلی برات دعا کردم مهدیه جون عجله نکن خواهررررر روز ازمایش برو از بچه ها بی بی من امروز مثبت شد اما کمرنگ !!!!! نمیدونم باور کنم یا نه اخه چند باری بی بی مثبت شده الکی وسرکارم گذشته خطش کمرنگه اما کاملا واضح حالا نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟برم از ؟؟؟
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام دوستان کسی میدونه کلپوره چیه؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
اره مامی مرسان جون امروز ۲۸پری ام ۱۲....۱۳روز از تخمک گذاریم میگذره والا من که باورم نمیشه
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
مرسی مامی جون من تا از ندم باورم نمیشه گیجم هنوز نمیدونم چیکار کنم باورش کنم یانه میترسم تو ذوقم بخوره
فقط یه بار همین امروز مارکشو نمیدونم معتبره یا نه اولین باره میخرمش