2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام تبریک میگم به هگه اونایی که مثبت شدن ..سامی خوشحالم برات عزیزم بچه ها من روزی که میخ ام برم برا ویزیت اول ..یه طب سنتی هم میخوام برم کجا رو پیشنهاد میکنید ? درمانگاه طب سنتی بیمارستان امام خمینی چطوره ? میشه راهنمایی کنید که برا طب سنتی برم پیش چه کسی ? میخوام طبعم رو بدونم چیه واینکه رحمم سرده یا گرم ?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورشید جون به سلامتی پس هیسترو شدی، ایشالله همه چی خوب پیش میره این سری واست و به حق پنج تن این پنجمین بارت و آخرین بارته پ پشتش خدا یه دو قلوی صحیح و سالم بهت میده! بسارا جون ایشالله همه چی خوب پیش میره! ممنون از اطلاعات دقیق قیمتای آزها! تو اولین فرصت تو هزینه آزها ثبت میکنم تا دوستان هزینه ها دستشون بیاد! بسارا جون خورشید جون هیسترو رو ابن سینا انجام داده نه آبان!!!! خورشید مریض طرازیه اما عملاشو ابن سینا انجام میده! مامی مرسانا عزیزم چون قرار شد چله رو با ۳۰ روز شروع کنیم واسه همین نمیتونم لیست رو جابجا کنم فقط مهسا روزی دوبار میخواد بخونه ببین اگه مهسا راضی بود به جای یکی از مهساها اسم تو رو بذارم! ژینا جون من مرکز تحقیقات حجامت رو رفتم با کاویانمنش! حالا ببین دوستای دیگه کجا رو پیشنهاد میدن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامی مرسانا و سورنای عزیز یه راهم داره برای چله یاسین.... اگه مهسا قبول کرد که هیچ نه که میتونی شروع کنی به خوندنش و من تو لیست اسم تو خودم رو یکجا میذارم که برای منو تو و به نیت ما دو تا با هم خونده بشه!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم امیدوارم که همگی شاد و تندرست باشید .به مامانی جدید کلی تبریک میگم و آرزوی سلامتی برای خو دشون و نی نی هاشون دارم.بچه ها فردا به مدت یک هفته میریم مشهد.
آنا جان بی زحمت 2000 تا دیگه صلوات و جز 5 رو برای من بزار اگر خدا قبول کنه به نیت این تاپیک .توی حرم بخونم..
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
شوکول جون به سلامتی....
ایشالله خیره....

آوا جون عزیزم التماس دعا....

بسارا جان به سلامتی مبارک باشه عزیزم من تو تاپیک ها گشتم تا ببینم چرا میکرو انجام دادی ولی.... میشه علتشو بگی چون منم میخوام تازه برم پیش اقصی میخوام بدونم اقصی اولش سریع میره سراغ میکرو و ... یا سعی میکنه با دارو شروع بکنه؟؟ البته مشکل من ذخیره کم تخمدان هست.
آنا جون ممنون از راهنماییت عزیزم، به امید خدا امروز میرم دکتر راستی ختم قرآن رو از کی باید شروع کنم، فقط همین یک جز رو باید بخونم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا