2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
مامی مهسا جون شما هم تو انتقال قبلیت پردنیزول رو داشتی روزی دوتا بود رزاقی بمنم داد اما برا بعدش نگفت روزی چندتا شما سرم داشتی بعد از روز سه انتقال دوباره پردنیزول رو روزی دوتا شروع کردی یعنی سه روز اول انتقال یکدفه قطع کردی دوباره ادمه دادی
فقط خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستام اره ناناز جون روزی یه دونه دکتر من روتین به همه پردنیزولون و سلکسان رو میده واسه احتیاط البته من خونریزی کردم سلکسانم قطع شد و پردنیزولون هم بیچارم کرده مریضم خوب نمیشم یعنی منظورم اینه که خیلی هم کار دکترم خوب نیست بدون ازمایش دارو میده
ناناز جون تو انتقال قبلی پردنیزولون رو از روزی 4 تا داشتم تا اینکه رسید بود به یکی و بعد قطع شد چند روز و از چند روز بعد انتقال مجدد شروع شد شاید علت قطع این بود که سرم رو چند روز قبل انتقال داشتم و دیگه نیازی به پردنیزولون نبود حالا این بار دارم روزی دو تا میخورم و از هفته دیگه یعنی دو روز بعد از تزریق سینا فکت گفت دیگه نخور
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
سلام خانم دکترای عزیز روز ششم سیکل رفتم سونوی ترنس واژینال میشه برام تفسیر کنین قراره شنبه ببرم دکتر. رحم به ابعاد تقریبی 88*32 میلیمتر اکوی میومتر طبیعی است. ضخامت اندومتر 6 میلیمتر است.تخمدان راست به ابعاد 37*22 و چپ 24*44 میلیمتر بوده فولیکول حداکثر 9 میلیمتری در تخمدان راست و 8 میلیمتری در تخمدان چپ مشاهده می گردد. مایع ازاد در کولدوساک دیده نشد. شرمنده طولانی شد.
سلام به همگی

مهسا جان در حال حاضر من مریض طرازی هستم که قراره در آبان کارهامو ادامه بدم . اون متنی که خوندی تجربیات یکی از دوستان خوبم بود.
آنا جان هرجا مطالب من زیاد شده بود خودت حذفش کن که جا زیاد نگیرد. اتفاقا منم برای آپدیت شدن اطلاعات تا قیمت جدید میگیرم شب بهت میگم که به روز بشه . دستت درد نکنه آنای عزیزم
امروز همسرم طبقه 4 آزمایشگاه نیلو آز کاریوتایپو داد 187000 با تامین اجتماعی حدود دو الی سه هفته ای حاضر میشه.

ضمنا اگه همسرتون برای انجامش میر بهتره آزمایشهای قبلی اسپرمش رو هم ببرید و زودتر از ساعت هشت هم قسمت ژنتیک برای انجامش نرید (پرسنل این قسمت از ساعت 8 شروع بکار میکنن تا 5 عصر که میشه نمونه خون داد) تمام آزهای قبلی همسرم کپی کردن که موقع تفسیر کاریوتایپ کمکشون کنه و سابقه درست قبلی رو داشته باشن.
تجربیات مامان اندیا لیستی کارایی که کردم قبل و بعد انتقال: از دوماه قبلش روغن سیاه دونه میزدم از اتمام پرید گرمی خوردم شروع شد ...... من از اتمام پرید تا انتقال 4 بار دم کردم خوردم هر بار یک قاشق سیاه دونه هرروز میخوردم عسل دارچین گردو هرروز میخوردم چهار بار تا انتقال دمکرده کلپوره خوردم شب انتقالم سیاه دونه اسیاب شده و عسل و زرده تخم مرغ محلی روقوطی کردم زدم رو سلفن و پاکت فریزر و دور تا دور شکم و کمرم مالوندمو دستمال زدم روشو خابیدم راستی بعداز اک، ام پرید دوشب شیاف عسل طبیعی دوشب نطفه وزرده تخم مرع محلی تو سرنگ شیاف واژینال کردم یک شب درمیونه یک ب نطفه یک شب عسل کلا چهار شب مبشه بیشتر نه. amh من 0.8 بود عزیزم خدا شاهده من از روزی ک شنیدم ذخیرم لب مرز رسیده هم تقویتی بحد انفجار خوردم و هم گرم ب جات در حدی ک میگفتم دیگه با اینا یا نتیجهومیگیرن یا نهایت میمیرن اخه گرمی زیادم برا قلب بده شده یک بسته هرما رو من دوروزه تموم کردم برا همونه فک کنم هنوزم قند خونم یکم بالاس خدا رحم کنه ولی بلطف همینا هر هفت تا ش جنین شد تخمکام بچه ها گرمی و تقویتی کیوتن ده ویتامین ای دسه معجزه میکنه حتما بخورید من روزا اخر تخم بلدر چین و تخم مرغ محلی اووکادو خیلی خوردم راستی بچه هایی ک تو سیکل انتقالن کلپوره دمکردش قبل انتقال ی دوسه باری بخورید من از پری تا انتقال خوردم الان احتمال دوقلویی دارم 4وتا دیگه از دوستامم خوردن ili سه قل جواب داده البته خداروشکر یکی از قلاشون خودبخود حذف شده زیادیه کلپوره برا کبد بده پس از اتمام پرید تا انتقال همون سه بار هرسری یک قاشق کافیه فوق العاده هم تلخ هس ولی چارمون چیه من ب تلخیه کلپوره بعمرم هیچی نخوردم واقعااااا،،،،،،،،، وحشتناکه من اصلا استراحت نداشتم بچه ها بدونین استراحت بعد میکرو اصلا مهم نیس من از روز دوم رفتم بیرون تاکسی اتوبوس انواع اقسام سرعتگیرا رو رد کردم خیابون رفتم خرید کردم تا دوکیلو بار دستم گرفتم دوبار عروسی با پاشنه دار پام بود کلی پله بابا پایین رفتم اصلا ب این چیزا نیس ی بار از رو گاوصندوق پریدم ک بد کمر دردی گرفتم و ی بارم خواهر زادمو ک 12 کیلو ماشالله تپله دستم گرفتم بغلش گرفتم اونم کمردرد گرفتم و تا الانم لکه. بینی نداشتم ..... طبع شناسی خیلی مهمه منم طبعم سرده و گرمی برام خوب بود با اونهمه گرمی خوردن اصلا صورتم جوش نمیزد خانما این خوراکی هارو میتوتین ب اعتدال هم تو برنامه غداییتون بزاریو مثلا عسلو تو صبحونه دارچینو تو چایی و تخم مرغ محلی و بلدرچینو تو برنامه عذاییتون جا بدین جای هله هوله هم چهار مغز و گردو عالیه خود من وقتی هوس خوراکی های شور میکنم عین پفک برا خودم پف فیل درس میکنم مرغ و کلا چیزایی ک شنیدم هورمون داره رو از برنامه غذاییم چندین ماهه حذف کردم روغن فوق العاده کم و بیشتر میوه و سبزیجات جوانه های مختلف برا قبل تخمک گیری عالیه برا بدن هم خیلی مفیده حتما نباید فقط گرمی خورده بشه مفید بخورید من هفته ای دوبار جوشونده کلپوره و هرروز سیاه دونه میخوردم و ی دمکرده ک برگ اویشن بابونه برگ گل محمدی و بهارنارنج و چوب میخک وکمی دارچین زعفرون نبات گاهی زنجفیلم میریختم هرچن روز یبار اخریا هم زود بزود میخوردم خوشمزه هم هس این جوشونده رو یکی از دوستان ک اونم از روسایت نگاه کرده بود برا من جواب داد بازم مزاجتونو نگاه کنید بعد ،،، [ شنبه بیست و چهارم آبان ۱۳۹۳ ] [ 23:23 ] [ مامان منتظر ] [ 2 نظر ] تجربیات مامان گل آفتابگردان خطاب به دوستان شون گفتند: مریم جون اول توکل به خدا کن. بعدش هم از همین امروز یک روز در میون 1 عدد قرص ویتامین دی 3 بخور. تا یک هفته بعد از انتقال. هر چه بیشتر پیاده روی تند داشته باشی برات خوبه. تا روز انتقال. چون خونرسانی به رحم رو بیشتر میکنه و یکی دیگه از تجربیات من خوردن روزی یک لیوان لوبیا سبز چه خالی چه به صورت بخار پز و چه به صورت خوراک. هر یه روز در میون وسط غذا یه دونه کپسول امگا 3 بخور. درسته زمان زیادی نمونده ولی از همین امروزم اینا رو بخوری اثرش رو میذاره. سیلا جان من اخرین انتقالم فریز بود. مشکلم بسته بودن لوله ها و چسبندگی تخمدان چپم بود.البته اندومترم هم دیگه درست و حسابی رشد نمیکرد.حالا نمیدونم به خاطر داروها بود یا استرس.مشکل هورمونی و یا کم کاری تخمدان نداشتم.سری اخر که برا انتقال رفتم روز 2پری سونو شدم دکتر گفت اگه همه شرایط بدنت خوب باشه برام نچرال انتقال میدن بدون مصرف هیچ دارویی.روز 9 سونوی بعدی بود. اندومتر فقط 5میل بود یه فولیکول 8 میل هم تو تخمدان چپم داشتم.دکتر گفت اوضات برا انتقال نچرال مناسب نیست. روز 13 سونو مجدد نوشت. من همون روز 9 رسیدم خونه کلی لوبیا سبز بخارپز کردم و یه لیوان خوردم. امگا 3 از هفته پیشش میخوردم. روزی 8 لیوان اب حتما میخوردم و میخورم.پیاده روی منظم و تند تا روز انتقال داشتم. البته بگم من از سری قبلش که جوابم منفی شد پیاده روی رو ول نکردم. یه کاچی ازمادرم یاد گرفته بودم که با دانه بذرک بود هر روز درست میکردم و میخوردم. البته بعدا فهمیدم بذرک دانه ای که سرشار امگا سه هست. عسل و دارچین هم که از قبل میخوردم.روز 13 وقتی رفتم سونو دکترم خیلی راضی بود اندو شده بود 10.5 و فولی هم 16 میل بود. و خدارو شکر روز 15 پری تخمک بدون دارو ازاد شد و روز 17 پری جنینام رو برام انتقال دادن.و وضعیت رحمم انقدر خوب بود که تا روز آز فقط یه شیاف پرژسترون داشتم. من کلا قبل از انتقال سبزیجات زیاد خوردم. فست فود و سرخ کرده اصلا نمیخوردم. یه هفته مونده به انتقال قرص ویتامین دی سه یک روز در میون میخورم. فولیک اسید هم که از زمان شروع درمان هر روز میخوردم. زینک + سی هم از سری قبل دکتر برام تجویز کرده بود یک روز درمیون میخوردم. من بذرک سیاه رو از عطاری گرفتم(بذرک سفید همان تخم کتان است) و بعد از اینکه سنگ و اشغالای ریزش رو تمیز کردم خیلی کم و بدون روغن تفتش دادم. بعد اسیابش کردم. بعد 3 قاشق بذرک اسیاب شده + 1.5 قاشق ارد و کمی نمک و 2 لیوان اب رو به خوبی با هم مخلوط میکردم میذاشتم روی شعله مثل فرنی وقتی قوام میومد زیرش رو کم میکردم 20 دقیقه که میجوشید برای خوردن اماده بودو این مقدار برای دو نفر کافیست. توش نباید روغن حیوانی بریزی. اگه دوست داشتی روغنی باشه فقط روغن زیتون بدون بو بریز. راستی سیلا جون الان فصل به و اسفناجه. به جای سبزی خوردن میتونی از اسفناج استفاده کنی. واله من بعد از انتقال چیزای گرم مثل عسل و دارچین و فلفل که عاشقشم و زعفرون و چیزای نفاخ نمیخوردم. از خانومایی که اونجا بودن شنیدم که نشاسته توی اب حل کنیم و بخوریم البته هنوز دلیل علمیش رو نمیدو نم ولی تا روز 4 خوردم.از همه جور غذایی میخوردم فقط گفتم از گرمیجات و فست فود و سرخ کردنی پرهیز میکردم. البته الان که توی ماه 5 هستم گرمیجات هم به اندازه تعادل میخورم. عسل هم هر روز یه قاشق میخورم.بیشتر پرهیز غذاییم به خاطر کولیتیه که قبلا بهش مبتلا بودم و با بارداری تشدید شد.
توصیه کاویان منش به هستی جون گفت تا قبل از بارداری 1- ترش نخورید 2- چای پونه با نبات روزانه 1 لیوان ( گفت تعریقو زیاد میکنه) 3- شنبلیله خشک هرشب یک قاشق مربا خوری 4-مویز بدون دانه هرروز یک قاشق غداخوری 5- زیتون با غذای ظهر 5-7 عدد و روغن زیتون با هر غذا 6-ترک مصرف ماست و دوغ 7- ورزشهای کششی روزانه 30 دقیقه 8- پرهیز از غذاهای بادزا ( فلفل، سیرخام، پیاز خام، بادمجان، کلم، حبوبات، موز، انبه) نخورید 9- بالا آوردن و عرق کردنم که گفت باید داشته باشم ====================================== حالا واسه همسرم (کبد چرب) 1-فلفل، سیرخام، پیاز خام نخورید 2-رژیم ترک ناهار به جز آب و میوه 3-سالی دوبار انتقال خون 4-دو سه بار در هفته آش آبغوره( خیلی خوشمزست مامانم جاتون خالی دیشب واسه شوهرم درست کرد) 5-کره- خامه- دانه های چرب نخورید 6-کیسه کشیدن در حمام( چون هم باید چربی از داخل بدن برود هم از پوست) 7-ویتامین بکمپلکس 100 به جفتمونم گفت بخوریم ================================================== به دوستم گفته بره طب سوزنی انجام بده دور نافش میگفت اکثر سقطا بخاطر باد زیاد تو بدنه
تجربیات مامان سادات جون برای دوستانی که میخواستن درمانای منو بدونن" من تا حالا سه بار خودم ای وی اف کرده بودم دفعه اول از ده تا فولی یک تخمک داشتم که جنین شد و نگرفت دفعه دوم کلا هیچ تخمکی نداشتم بارسوم هم دوتا تخمک داشتم که یک جنین شد و بازم نگرفت قبل از ای وی اف هم هفت بار ای یو ای منفی داشتم یکبار هم تخمک اهدایی گرفتم که سه تا جنین انتقال دادم ولی بازم نگرفت امید و توکلتون به خدا باشه و تمام سعی و تلاشتونو همراه با ارامش انجام بدید.ایشالا همه تون بزودی طعم بارداری رو بچشید من انتقال فرش داشتم برای همین استرادیول نداشتم.امپولهام روزی دوتا پروژسترون و یک دونه کلکزان هست.قرص هم پردنیزولون و اسپرین واسیدفولیک میخورم من تا بحال13بار پروسه 15 روزه انتقال و تزریق پروژسترون و ازمایش بتا رو گذروندم.جزو پیشکسوتهای این عرصه هستم. هردفعه هفته اولش پراز امید بود و هفته دوم که میدیدم هیچ علامتی ندارم تقریبا ناامید میشدم و ازمایش منفی و گریه و .... ولی هیچوقت امید و توکلمو از خدا از دست ندادم,یعنی دعا میکردم که خدایا هرچیزی میخوای ازم بگیر فقط توکل و امیدم بهت باقی بمونه. اینبار هم مثل همیشه هفته اول رو با یک اطمینان و خوشحالی زیادی شروع کردم.ولی روز هفت انتقالم که دیدم هیچ علامتی ندارم دوباره ناامید شدم و حتی یک دور حسابی برداشتم که من که مطمئنم ایندفعه نشده پس چرا باید دوری از همسرمو تحمل کنم??? تنها چیزی که توی اینمدت ارومم میکرد فقط دعا بود و دعا بود و دعا بود.دلم گرم بود که دوستام و خانواده ام برام دعا میکنن و خودمم یکسره از خدا خیرمو میخواستم و همین ارومم میکرد. خلاصه روزای بعد انتقال هرچند هم ادم مثبتی باشی بازم. راحت و بی استرس نیست فقط باید از هر راهی که میتونی استرسو کم کنی. همه میگن یکی علایم داره یکی نداره ولی بازم باورم نمیشد بی علایم هم بشه مثبت شد خلاصه ایندفعه روز ازمایشم از سخت ترین روزای زندگیم بود.خداروشکر که سخت ترین روزم تبدیل شد به شیرین ترین خاطره ام. رژیم غذایی ... تاروز پانکچر.... برنامه روزانه ام: صبح ناشتا قطره ویتاگنوس+عسل و دارچین+ژل رویال صبحانه حتما شیر که توش چهار مغز+گرده گل+پودر جوانه گندم+سبوس+سه تا تخم بلدرچین بود(مزه این معجون هیچ شباهتی به شیر نداره) نون و پنیر با یک گردو و دوتا خرما یا ارده و شیره انگور روزانه یک لیوان دم کرده نعنا که برای پی سی اوها عالیه جوشاندن روزانه بومادران+خارخاسک+ریشه کاسنی(چون من بدنم گرمی داره مجبورم خنکی هم بخورم) روزی یک قاشق پودر سیاه دونه و عسل توی آبجوش میریختم بجای نهار چندقاشق جوانه گندم با سمنو قاطی میکردم میخوردم طی روز میوه مخصوصا سیب حتما میخوردم سرشب غذای کبابی یا فری یا آب پز.کلا بیرون خونه لب به هیچی نمیزدم حتی یک آب نبات کوچولو هم در طی این مدت نخوردم شبها هم تخمدونا و رحممو با روغن کرچک چرب میکردم و میبستم و میخوابیدم درکنار رژیمم انواع داروها از جمله کیوتن.امگا.دیها.ویتامین ب 6 و ب12. اسید فولیک .سلنیوم.کپسول سوپر میکس متفورمین ویتامین د هم مرتب مصرف میکردم. روزانه پیاده روی مرتبی داشتم که خیلی روی روحیه ام تاثیر داشت من وقتی شروع به اصلاح تغذیه و گرمی خوردن کردم متوجه شدم تمام چیزایی که برای تخمک مفیده گرمیجاته.منم که طبعم گرمه ,برای همین هم گرمیجات رو استفاده میکردم و هم هر روز گیاهان دارویی خنک مثل خارخاسک و کاسنی و ریشه کاسنی و عرق شاتره هم میخوردم تا مشکلی برای طبع گرمم پیش نیاد.
دوست جونا چله یاسین یه اصلاحیه داره حواستون باشه!!!!!!! جای اولین mahsa مامی مرساما و سورنا گذاشته شده! سعی می کنم تو اولین فرصت برای کسایی که بهشون دسترسی دارم دوباره سند کنم! فقط هر کی میتونه به دوستان تو لیست اطلاع رسامی کنه!!!!! در ضمن دوستان ببخشین من مهمون دارم و سختمه مرتب سر بزنم!!!! سرم خلوت بشه حتما میام پیشتون!!!!! همه تونو دوست دارم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوگل جان تجربه من نشون میده غلظت خون در پری یعنی سرد بودن رحم منم نمیدونم رعایت نکردن در چه حدیه ولی از من به شما نصیحت در دوران پری حمام نرید و زیاد با اب شستشو ندید میوه نخورید مخصوصا میوه با طبع سرد که اکثرا این طوری ان حتی از چند روز قبل پری تا چند روز بعد پری حتما سیاهدونه رو اسیاب کنید با عسل و روزانه بین هر وعده غذایتون یه قاشق چایخوری بخورید بادکشی رحم انجام بدید و اینکه کلا از سردی فاصله بگیرید یه مدت رعایت کنید خون ریزی رقیق و روشن میشه اها از لبنیات زیاد مثل ماست دوغ هم جلوگیری کنید من خودم یه مدت اینطور بودم و همش هم به خاطر رعایت نکردن این موارد بود شکر خدا الان خیلی وضعیتم خوبه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹