2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام دوستای گلم....امیدوارم درهرمرحله ای که هستین منتهی بشه به نتیجه دلخواه....آمین آنای مهربون..اسم من تو ختم یس هست ولی نمیدونم از امروز به مدت40روز هرروز باید بخونیم یا هرنفر یه مرتبه کافیه...ببخشید من یکم خنگ شدم!!! دیروز من بادکترطرازی ویزیت شدم وبهش گفتم دارم آمپول هپارین میزنم..متعجب شد وگفت واسه شما اصلا لازم نبوده واز اینجور حرفا...منم بهش گفتم حالا که من خریدمشون...اونم گفت میتونی تا وقتی پری بشی تزریق کنی....آدم میمونه به کدوم دکتر باید اعتماد کنه...!!! طرازی به من گفت دومین پری بیا واسه انتقال ولی یکی از دکترای مرکز گفت سومین پری?میخواستم بدونم نظردوستای گلم هم درمورد تزریق هپارین هم درمورد اینکه چندمین پری برم بدونم??
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بر همه نمیدونم منویادتون هس یا نه؟ اردیبهشت زیفت دوم پیش صاحب کشاف منفی شد که گفت بدو بیا برای سوم ولی من ترجیحدادم علتشو پیش یه ئکتر دیگه بررسی ککنم که رفتم پیش اقصی یه سری ازمایش جدید وسونو سه بعدی پیش دکتر نصر داد توسونو همه ی عالی بود حتی گفت جسم زرد هم میبینم که یعنی این ماه تخمک خوب داشتی اثری هم از اندومتریوز نبود کف تودیکه مشکلی نداری وشوهرتو میفرستیم پیش جنین شناس بیمارستان مهر دخیره تخمدانمم 3.3 بود

زندگی مثل یک استکان چای میماند !به ندرت پیش می آید که ...
هم رنگش درست باشد ،و هم طعمش و داغیش ...اما هیچ لذتی با آن برابر نیست ... !
سلام
مرسی انا جون ایشالا که همینطور باشه و جوجه های من از جوجوهای شما تو مهد مواظبت می کنه به امید خدا دوتایی با هم مامان می شیم .

مونا جون اگه تصمیم گرفتی با طرازی پیش بری حتما با تحقیق و فکر این تصمیم رو گرفتی فرقی نداره با کدوم دکتر اما به نظر من بهش اطمینان کن و با اعتماد کامل به اون دکتر جلو برو ایشالا که نتیجه بگیری .
کلسی کر بزرگه نصف می کنم می خورم اذیت می شم . من هم ازدو شب پیش پردونیزلون شروع کردم ولی خدا رو شکر عارضه ای بروز نکرده اشتهام هم هنوز تغییر نکرده امیدوارم همینجوری پیش بره .

ویولت جان چطور میشه از اقصی نوبت گرفت؟ هزینه هاش بالاس؟ ویزیتش و این چیزاش چقده؟راضی ازش؟
السلام علیک یا اباعبدالله.2 ای یو ای.2 ای وی اف در نوین مشهد(تخمک کشی 4مرداد 93 انتقال اول 27مهر 93 منفی بعد هیستروسکوپی دی 93 انتقال دوم 29 دی 93 منفی. ای وی اف سوم:13 مرداد 94 تخمک کشی بیمارستان بهمن.انتقال سوم 18 مرداد 94...نتیجه:منفی.انتقال چهارم:...خدایا...اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
عزیز من نامه معرفی داشتم برای اقصی اکر اشتباه نکنم تو مهر یه روزی رو مشخص کدن برای وقت پرفتن به نظرم در زمره دکترای گرون باشه.البته الان نرخها مصوبه.ولی اینجور که تا الان بوده مثله کشافه من ازش راضیم.

زندگی مثل یک استکان چای میماند !به ندرت پیش می آید که ...
هم رنگش درست باشد ،و هم طعمش و داغیش ...اما هیچ لذتی با آن برابر نیست ... !
سلام انا جون لطفا برای ختم قران دوم جز 21 و 22و 23 و برای من بزار ممنون
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
ی سوال من ماه دیگه ب امید خدا انتقال دازم از الان تغذیه حاصی لازمه یا کمک میکنه ب بارداری لطفا راهنمای کنید ممنون
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
سلام آنا جان الان دیدم که مثل اینکه مامان مرسانا یه چله یاسین میخواد گفتم بهت اطلاع بدم که میتونی اسم من رو توی تاریخ ٨ مهر بدی به مامان مرسانا و تاریخ ٩ مهر رو فقط برای من بذاری به امید برآورده شده حاجت همه حاجتمندان
تورک آنا جان لطفا برای منم هزارتا صلوات بزار... راستی دوستان شنیدید میگن خیلیا بهد عکس واژینال باردار شدن... عاخه تو این سونوگرافی انقد اون بیلبیلکرو تو آدم فرو میکنن گویا تمام لوله ها باز میشن و آمادگی برای حاملگی بالا میره... منم اینماه مثبت شدم فک مبکنم تاثیر اون سونوگرافیم بوده شاید.،..
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)