2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
منم یه بار ای یو شدم منفی شد شوهرم زیر بار نمیره دوباره ای یو کنیم میگه میکرو.. خودت مشکلی نداری؟؟
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم سلام الان اومدم تاپیک و دیدم خدا رو شکر کلی آز مثبت داریم که به همشون تبریک میگم. کلی هم از دوستان انتقال دادن که ان شاء الله با خبرای خوب بیان از حال خودم هم بگم الان 10-12 روز لکه بینی و درد شکم و کمر و کشاله ران دارم. متاسفانه قطع نمیشه. برام خیلی دعا کنید. ماه لی لی جان] شیدای عزیز و دیگر دوستان اگه تجربه ایی در این مورد دارن بهم بگم لطفا. ممنون
خدایا، فرشته ام را سپردم به خودت
منم یه بار ای یو شدم منفی شد شوهرم زیر بار نمیره دوباره ای یو کنیم میگه میکرو.. خودت مشکلی نداری؟؟
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسان جون و مهدیه جون و اناجونی مرسی از لطفتون منتظر جون اره یادمه دوماه پیش بود یه خانمی هم تو مرکز ایران رشت نتیجه گرفته بود سنش چهل بود یادمه موفق باشی مرسی گلم :-* دکترت کیه تو مرکز
فقط خدا
انا جونی و دوستان از سه روز قبل امپول پرژسترون داده بهم عضلانی از هموناست که میگین سرنگ خارجی باشه برای تزریق عمیق یاثمه یه مطالبی تو قفحه اول خوندم راستی هپارینم بعد انتقال دارم نود درجه است با کمی نیشکون رو شکم تزریق بشه درسته
فقط خدا
وای آنا جون منم یادم نمیاد آخرین باری که سرما خوردم کی بوده دوسالشو یادم میاد که سرما نخوردم چه بد من فک میکردم این مزیته ٬ من خیلی به بار اول امید بستم که اولین بار نتیجه بگیرم که دیگه راحت بشم واقعا این راهی که پا توش گذاشتیم خداییش سخته خدا کنه خدا در آینده چیزای خوبی سر راهمون قرار بده که لااقل دلخوش باشیم که سختیهامونو فراموش کنیم راستش بعضی وختا از خدا دلم میگیره من یک درصد هم فک نمیکردم برای بچه دارشدن این همه تو دردسر بیفتم نمیدونم حکمتشو شکر
سوگلی جون شرایط همسرت که خوبه!
اگه آزمایشا جای معتبر انجام شدن عالیه!
حتما یه جایی آز بده که مرکز ناباروریه!!!!

آره عزیزم ایمنی بالا بده!
باعث دفع و پس زدن جنین میشه!
منم ذوق میکردم سرما نمیخورم الان میبینم سرماخوردگیم نعمتیه واسه خودش!!!!!

ناناز جون اگه بتونی با اون سرنگا بزنی بهتره چون ایشالله مامان بشی ادامه داره و با اون سرنگا جاش میگن کمتر اذیت میکنه!
من که پیدا نکردم و با معمولیا زدم اما خوب جاشون اذیت میکرد!!!!

هپارینم همونه که گفتی!!!!!

الی جون 150 واحد که خیلی زیاد نیست معادل دو تا گونال اف ۷۵ واحدیه!
من چهار تاشو میزدم!
پس خوبه بدنت بهش خوب داره جواب میده!
فقط جارو برقی و کار سنگین ممنوع!!!!!

غزل جون اینه دیگه بعضی مریضیا شکر کردنم داره!
من که فکر نمیکردم دلم بخواد سرما میخوردم!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه من سالها شنیده بودم اگه کسی حداقل سالی یه بار سرما نخوره سالم نیست الان فکر میکنم در مورد همون خود ایمنی بدن باشه اون موقع درک نمیکردم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها نت من خیلی ضعیفه هر کار میکنم نمیتونم راحت وارد بشم دوستانی که مامان شدید آرزوی بهترینها رو براتون دارم و دوستایی که مثل من هنوز منتظر هستند ان شاء الله که با توکل به خدا صبری جمیل ما هم مامان میشیم دوستان عزیز از خدا بخواهید که اگه جواب ازمایشتون مثبت شد نی نی تون تا آخر پیشتون بمونه چون خیلللللللی سخت تره که جواب مثبت بگیری وبعد از یه عالمه خوشحالی ناراحت بشی برای نبودن پیشت چون این یکی خیلی سخت تره پس از خدا بخواهید که در همه حال کمکتون کنه و یه صبر بزرگ بهتون بده راستی بچه ها یادتون گفتم یکی از بستگان ما سه قلو باردار بود؟ بنده خدا سه چهار روز مونده بود که بره تو هفت ماهگی ولی فشار گرفت طوری که از شهرستان انتقال دادند تهران و گفتن یابد سریع سزارین بشی که بچه ها به دنیا اومدن دو تا پسر یکی 1 کیلو ویکی 800 گرمی ویه دختر 600 گرمی که تو دستگاه بودن ومتاسفانه یکی از پسر ها واون دختره مردن ولی یکی از پسر ها هستش میخوام بگم که پس ببینید این خیلللللللی سخته که ما بچه رو این جوری از دست بدیم پس از خدا بخواهید که نی نی ها پیشتون تا آخر بمونن همتونو دوست دارم برای این بنده خدا که من گفتم هم دعا کنید که این یه دونه براش بمونه
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
سلام
به سلامتی ختم یاسین رو از فردا شروع می کنیم
ان شاله همه حاجت روا بشن و صاحب نی نی سالم
مامانایی که هم نی نی دارن ان شااله بدون مشکل این روزها رو بگذرونن

ناناز جون خداروشکر چیزی به ماملن شدنت نمونده
بنفشه جون تا میتونی استراحت کن بقول دکترا لک و خونریزی عادیه فقط تا میتونی استراحت کن

آزاده جون ان شااله یه دونه براش میمونه و خودت هم بزودی صاحب دوقلوی ناز بشی کاملا باهات موافقم اینکه مثبت بشی و بعد از دست بدی خیلی سخته ولی باز هم توکل بر خدا ان شااله همه چیز درست میشه
الهی آمین
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!