2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام دوستای گلم رفتم سنو روز دوازده بعد از شش ماه عدم رشد اندو بالاخره رشد کرد و هفت شد و گفتن روز هجده پری یکشنبه ۱۵/۶ انتقال دارم و تا اوت موقع هم رشد میکنه خدارو شکر ستاره جون کجا بودی خانمی عمونطور که مهسا جون گفت ما دوتا موندیم انا جون ختم قران و صلوات رو تموم کردم نیمه اول رو یس رو متوجه نشدم تا چهل روز روزی دوبار خونده شه و برای ختم قران نیمه دو شهریور برام جز ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ رو بذار عزیزم مهدیه جون امروز دکترم گفت کاش دوز پردنیزول ت کمتر بود روزی یکی اخه من روزی دوتا پنج میل میخورم شما روزی چندتا میخوری و بامید خدا تا کی باید کم شه و قطع شه منتظر معجزه منم رشت دکتر عبدالهیان میرم امروزم بودم پیشش موفق باشی هم ولایتی
فقط خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناناز جون اشتباه متوجه شدی!
من اون دوبار خوندن رو به مهسا گفتم!
چون گفته بودم دو نفر دیگه باشه لیست کامل میشه اونم گفت دو نفر آخر اسم اونو بنویسم!
برای همین گفتم اگه دو نفر اسمش رو بنویسم یا باید خودش دو بار بخونه یا یکی دیگه رو حتما به نیت یه نفر دیگه داره بر میداره!
وگرنه همه تا چهل روز هر روز یه بار میخونن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نانازم چقدر خوشحال شدم بالاخره یه قدم دیگه به مامان شدن نزدیک شدی،حتما رشد میکنه استرس نداشته باش سوگل جان فکر میکنم اهالی اینجا اول و آخر همه دعاهاشون خواهرای همدردشون باشه پس دستتو بذار تو دست خدا خیالت از بابت دعا راحت باشه از خودم بگم روز سوم هم گذشت خداروشکر کاملا ریلکس هستم وتقریبا روال عادی زندگی رو پیش گرفتم من سعیمو کردم دیگه چشمم به دست خداست آبجیام همدردام برام دعا کنین
ناناز جون شکر بابت شرایطت!!!!! ایشالله به زودی مامانی..... قبول باشه ختمهایی که ادا کردی.... الان ختمهای نیمه دوم رو هم ثبت میکنم.... التماس دعا.... مامی مرسان پس دیگه خودمونو برای جشن و شادی آماده کنیم.... چیزی به گرفتن سند مادرانگیت نمونده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما این آزمایشای عجیب غریب که میگین چیه؟؟؟!!! آز ایمنی انعقادی؟؟؟؟ یه آز دیگه هم گفتن واسه شوهر اینا واسه چیه یکی به منم بگه.رفتم یزد هیچی بهم نگفتن. بعدش عکس آزمایش شوهرمو چطوری میتونم بفرستم که بهم بگید مورفولوژی چنده.سر در نمیارم.؟؟ کمککککککک
سلام شب همگی بخیر

آنا جان شما آز کاریوتایپ رو کجا دادید؟؟؟

همسرم قراره بره نیلو گفتن با تامین اجتماعی حدود 187000 تومنه و حدود 2 الی 3 هفته طول میکشه تا جوابش حاضر بشه.
ضمنا این آز رو طرازی واسم ننوشت و من مجبور شدم بدم ی دکتر دیگه بنویسه.
هزینه این آز تو انتقال خون حدود 106 هزار تومنه ولی بین 30 الی 45 روز جوابش طول میکشه. راستی چرا طرازی بعد از دو تا میکروی منفی این آز رو نه برای دانرم و نه برای همسرم ننوشت؟؟؟؟

دانرم چون ی بچه سالم داره گف نشون میده ژنتیکش سالمه ولی برای همسرم باید می داد.
امروز بیمارستان آبان قیمت خراش رو چیزی حدود 1/900 گف من نمیدونم چرا هر روز میره رو قیمتهاشون؟؟؟
هر چی گفتم من بیمه تکمیلی دارم نامه بیارم واسه بستری خراش آندومتر گفتن دکترت با بیمه قرارداد نداره کل پول رو باید روز عمل بدی و بعدش میری بیمه خودت ازشون پول میگیری.از طرفی مسول بیمه تکمیلی میگفت که ما با آبان قرارداد داریم و این کار دکترت خلاف قانونه برو با مدیر بیمارستان صحبت کن شاید راضی بشن ولی اگه کل پول رو خودت بدی خیلی ضرر میکنی.

آنا جان بنظرت از این 1/900 که اول و آخر باید بدم بنظرت چقد بیمه تکمیلی بر میگردونه؟؟؟میگف دکترا راضی نمیشن فقط دو هفته دستمزدشون به تعویق بیفتد تا چک بیمه برسه به بیمارستان .
بنظرت صحبت با خود طرازی میتونه گره گشا باشه که قبول کنه؟؟؟؟
اما حال خودم اصلا خوب نیست. بعد از دو روز خوردن پردنیزولون خیلی حساس شدم . هر لحظه بغضم میگیرد. شکمم عجیب باد کرده و هرچه میخورم انگار معدم پر نمیشه. دهنم دائم خشک می شه و یبوستی که داشتم بیشتر شده.
قبلا زیاد شام نمی خوردم . ولی الان همش در حال خوردنم از بس ضعف شدیدی توی بدنم حس می کنم . واقعا تا چن روز باید این قرص لعنتی رو خورد.؟؟؟؟

بخاطر عوارضش مجبور شدم کلا نمک رو از غذام حذف کنم چون خود نمک روند پوکی رو توی پروسه خوردن این قرص تشدید می کنه. و اینم ی علت دیگه که ازش بدم میاد مجبور شدم کلا غذای بی نمک بخورم .

شدیدا دلشوره دارم شبا همش کابوس می بینم نگرانم خیلی نگران .
انواع قرصا و عوارضشون، هزینه های سرسام آور، نگرانی از نتیجه کار و این فکر که این دفعه ، بار آخرت که داری اینکار رو میکنی ......
رسما کم آوردم بچه ها تروخدا برام دعا کنید منم برای شما عزیزی دلم
ناناز جون خیلی برات خوشحالم که آندوت داره رشد میکنه ان شاالله انتقال خوبی داشته باشی من روزی یه دونه پردنیزولون دارم هنوز نپرسیدم از کی باید قطع بشه مال منم5 میله.اینارو کلینیک به همه میدادظاهرا چون من مشکلی ندارم
سلام به همه خصوصا اونایی که مامان شدن مبارکتون باشه سامی جون چقد ریلکسی من جای تو بودم از خوشحالی پر در آورده بودم آنا جون منم سوال سوگلی رو دارم من قراره کلینیک نوید صاحب کشاف لاپارا بشم وهمزمان میکرو نمیدونم روس کارش چطوره ولی ازینکه به من این آزمایشاتو نداده انجام بدم نگران شدم ایمنی انعقادی کاریوتایپ یه چی دیگه بود dfi اگه اشتباه نکنم اینا چی هستن چرا هیچی به من نگفت ٬داروهای من از روز پنجم پری شرو کردم سپروترون میخورم تا شونزده شب فرداش آمپول دکا شرو میشه تا اینکه پری شم از روز اول پری آمپول دکا تا سوم بعدش هاش ام جی وگونال پن هم شروع میشه قرصا رو هم که به همسرم ردکیوتن داده پردنیزولونم به دوتامون و آسپرین هم به خودم داده آنا جون این توضیحات رو دادم که بتونی بیشتر کمکم‌کنی کمی نگرانم آخه من همزمان هم کیستای آندومتریوماییمو ور میداره هم به گفته خودسون زیفت میکنن میدونم طولانی شد وسرت درد اومد ولی ببخشید شما بزار رو حساب دوست داشتن که دوست دارم با یکی صحبت کنم واونم کامل در حریان همه چی من باشه خیلی مهربونی آنا جون
اما قیمت آز کاریوتایپ تو کلنیک بیمارستان شهید اکبر آبادی (فرح سابق، مولوی) حدود 33 هزار تومنه با تامین اجتماعی که حدود 45 روز دادن جواب طول میکشد. آزمایش DFI تو کلنیک نابارور عرفان کلا آزاده که شامل آز اسپرم + آز dfi می باشد که هزینه جفتش روی هم 100 هزار تومان است و یک روزه جواب میان. فقط روز قبل باهاشون تماس گرفته و برای انجام آز حتما وقت قبلی بگیرید.ودر ضمن راس ساعت 7 صبح باید اونجا بوده و نمونه بدهید.
دوستان عزیزم متنی که در زیر مشاهده می کنید ، ترجمه ی متنی هست که در این سایت وجود داره http://www.bellaonline.com/articles/art32665.asp و در واقع یک مقاله هست که راجع به ویتامین های موثر در باروری زنان و مردان به طور مختصر و مفید صحبت کرده و مقدار مصرفی موثر روزانه ی هر کدوم رو هم بیان کرده ، همچنین توصیه به مصرف هر کدوم از این ویتامین ها رو هم با توجه به نتایج تحققات ذکر کرده . این متن رو به درخواست دوست خوبم tcsc خودم ترجمه کردم و کمی و کاستی هاش رو هم به بزرگواری خودتون ببخشید. ویتامین ها و مواد موثر در بهبود ناباروری مردان : ویتامین C روزانه 500 تا 1000 میلی گرم : ویتامین C به ما کمک می کند تا با آلودگی های محیطی که با آنها در تماسیم ، مبارزه کنیم .خصوصا آلاینده های شیمیایی که ثابت شده باعث کاهش تعداد اسپرم می شوند. در مطالعات نشان داده شده که ویتامین C باعث ترمیم آسیب های وارده به DNA اسپرم تا حدود 91 % می شود .همچنین باعث کاهش چسبندگی اسپرمها به همدیگر و کاهش شکلهای غیر نرمال اسپرم ها می شود. در یک مطالعه نشان داده شده که ویتامین C با مقدار 1000 میلی گرم روزانه، در طی یک هفته تعداد اسپرم ها را به 140% مقدار قبل از مصرف ویتامین افزایش داده. ویتامین E روزانه 400 تا 800 واحد : مطالعات نشان داده که ویتامین E می تواند قدرت اسپرم را 2.5 برابر کند .در دو بررسی نشان داده شد که ویتامین E قدرت باروری مردان را 20% افزایش دادکه این افزایش شانس باروری حتی بالاتر از افزایش شانس باروری است که با روشهای کمک باروری ایجاد می شود.ویتامین E را همراه با ویتامین C مصرف نمایید البته قبل از مصرف اگر بیماری کم خونی یا مشکل انعقادی خون یا پرکاری تیروئید یا فشار خون یا مشکل کبدی دارید با پزشک خود مشورت کنید. روی Zn روزانه 15 تا 60 میلی گرم : کمبود روی به شدت باعث کاهش تعداد اسپرم می شود. مکمل روی می تواند باعث بهبود عملکرد جنسی شود. در یک مطالعه 37 مرد که بیش از 5 سال مشکل ناباروری داشتند مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند و آنهایی که مقدار اسپرمشان کمتر از 25 میلیون در میلی لیتر بود روزانه 60 میلیگرم روی برای مدت 45 تا 50 روز مصرف کردند، 22 بیمار کمبود تستوسترون داشتند و با مصرف این مقدار از روی در این مدت ، مقدار تستوسترون و نیز مقدار اسپرم آنها بین 8 تا 20 میلیون افزایش یافت و همسر 9 نفر از آنها هم در طی مدت مصرف روی ، حامله شد.اما15 نفر دیگر که مقدار تستوسترون آنها نرمال بود ، تغییری در مقدار تستوسترون نداشتند و مقدار اسپرم آنها هم اندکی افزایش یافت . توجه داشته باشید اگر برای مدتی بیش از چند هفته قرار است روی مصرف کنید با ید روزیانه 1 تا 3 میلیگرم مس هم به رژیم خود اضافه کنید که چار کمبود مس نشوید. ویتامین B12 روزانه 10 تا 100 میکرو گرم و ب کمپلکس : این مقادیر به ایجاد بالانس و تعادل بین تستوسترون و LH و FSH کمک می کنند . کمبود ویتامین های ب خصوصا در افرادی که غذاهای آماده و فست فود زیاد مصرف می کنند و سیگار می کشند ، دیده می شود.در یک مطالعه 27 % از مردانی که مقدا راسپرمشان کمتر از 20 میلیون در میلی لیتر بود ، روزانه 1000 میکروگرم ویتامین B 12 مصرف کردند و افزایش تعداد اسپرم حتی تا 100 میلیون هم در آنها مشاهده شد. سلنیوم روزانه 100 تا 200 میکروگرم : کمبود سلنیوم منجربه شکنندگی اسپرم ها خصوصا با دم های شکسته می شود، مایع منی غنی از سلنیوم است بنابراین باید همواره سلنیوم کافی برای پرشدن مخازن سلنیوم منی مصرف شود.سلنیوم یک آنتی اکسیدان قوی است .البته توجه داشته باشید که مصرف سلنیوم به مقدار روزانه بیشتر از 200 میکروگرم می تواند باعث ایجاد مسمومیت شود ضمنا ترجیح براین است که با ویتامین C همزمان مصرف نشود. دریک مطالعه ی بالینی ، مقدار اسپرم در افرادی که مکمل سلنیوم مصرف می کردند ، دوبرابر شد. کوآنزیم Q10 روزانه 30 تا 100 میلی گرم : باعث افزایش تعداد اسپرم می شود و نیز آنتی اکسیدان می باشد. ال کارنیتین تا حدود 3 گرم روزانه : در یک مطالعه در ایتالیا نشان داده شد که مصرف روزانه 2 گرم ال کارنیتین برای سه ماه باعث افزایش تعداد و تحرک اسپرمها به حد قابل ملاحظه ای شد. مولتی ویتامین حاوی ویتامین A : مصرف مقادیر زیاد ویتامین آ به سرعت باعث مسمومیت می شود ، اما به طور کلی ویتامین آ باعث بهبود روند تولید اسپرم می گردد. EFA یا fish oil : روغن ماهی علاوه بر این که برای قلب و عروق مفید است در زمینه ی ناباروری نیز کمک کننده است. ال آرژنین روزانه 2 تا 4 گرم : در چندین مطالعه نشان داده شده که ال آرژنین تاثیر بسیار مثبت و معنی داری در افزایش هم تعداد اسپرم و هم تحرک اسپرم دارد. ویتامین های موثر در بهبود ناباروری زنان : آهن روزانه 10 تا 20 میلیگرم :کم خونی میتواند منجر به ناباروری گردد.خصوصا در زنانی که در عادات ماهانه خونریزی شدیدی دارند مصرف مکمل آهن شدیدا توصیه می شود. ویتامین C روزانه 500 تا 1500 میلیگرم : ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که منجربه حمایت از سلولها و نیز تقویت سیستم ایمنی می گردد. ویتامین E روزانه 400 تا 800 واحد : ویتامین E منجربه افزایش کیفیت تخمک می شود در یک تحقیق روی زوج های نابارور ، به زنان ویتامین E به مقدار روزانه 200 واحد و همسران آنها ویتامین E به میزان روزانه 100 واحد داده شد که این امر منجربه افزایش معنی داری در توانایی باروری آنها شد. PABA یا پاراآمینو بنزوئیک اسید : این ماده به استروژن کمک می کند و باعث افزایش قدرت باروری زن می شود. کو آنزیم Q 10 به مقدار روزانه 30 تا 100 میلیگرم : باعث افزایش کیفیت تخمک می گردد. ال آرژنین روزانه 16 گرم : نشان داده شده که باعث افزایش شانس باروری خصوصا در زنانی می شود که سیکل های ناموفق IVF داشته اند. EFA روزانه 1 تا 7 گرم : می تواند به قلب و سیستم تناسلی کمک کند ، همچنین به تنظیم انسولین کمک می کند.همچنین مصرف آن در افرادی که دارای PCO یعنی تخمدان پلی کیستیک هستند مفید است . همون طور که دوستای خوبم در بالا خوندید ، ویتامین های زیادی موثر هستن و توصیه شدن ،در واقع ما نمی تونیم همه ی اونها رو مصرف کنیم اما با توجه به نوشته های سایتهای دیگه و توصیه ی پزشکان اورولوژی که خیلی از دوستان پیششون مراجعه کردن ،بعضی از این ویتامین ها تاثیرات قوی تر و ثابت شده تری دارن، که من اونها رو اینجا براتون می نویسم : ویتامین C به صورت قرص جویدنی 250 میلیگرمی ایرانی و 500 میلیگرمی قرص جوشان خارجی وجود داره ویتامین E 100 واحدی به صورت قرص جویدنی ایرانی و 200 و 400 واحدی خارجی وجود داره سلنیوم مارک نیچر مید که 200 میکروگرمی هست . قرص ویتامین ب کمپلکس کپسول زینک سولفات البته دوستای خوبم توجه دارید که مصرف زیاد از حد همین مکمل ها می تونه باعث مسمومیت و حتی آسیب به کبد بشه ، خصوصا در مورد ویتامین E و ویتامین A ...... یه مطلب دیگه هم در مورد کلومیفن مورد مصرف آقایان می خواستم بگم و اونهم اینه که نباید پشت سر هم مصرف بشه ، یعنی بعد از بیست تا بیست و پنج روز باید یه پنج روزی قطع بشه و بعد دوباره مصرف بشه و مصرفش بیشتر از 2 تا 3 ماه هم خطرناکه ... ضمنا این قرص رو حتما و حتما باید با تجویز پزشک مصرف کرد و جدا از مصرف خودسرانه اش برای خودتون و همسرتون خودداری کنید