2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیا میدانید که حداقل 11 دلیل برای مصرف ال کارنتین وجود دارد. نتایج تحقیقات نشان می دهد که: • ال کارنتین با انتقال تری گلیسرید ها به میتو کندریها باعث ازبین رفتن چربیها وتولید انرژی میشود. • ال کارنتین اشتها و خستگی را کم کرده واز جمع شدن اسید لاکتیک در عضلات جلوگیری میکند. • ال کارنتین در بلند مدت منجر به افزایش قدرت و حجم عضلات میگردد. • ال کارنتین فرایند پوکی استخوان را به تاخیر می اندازد. • ال کارنتین نیاز به مصرف داروهای قلبی را در افرادی که آنژین قلبی داشتند کاهش میدهد. • کلیه ها بطور طبیعی کارنتین تولید میکنند در بیماران کلیوی برای جبران کمبود آن مصرف مکمل ال کارنتین توصیه میشود. • ال کارنتین در مردان به سبب افزایش تعداد اسپرم و کیفیت اسپرم و کمک به باروری مردان توصیه میشود. • ال کارنتین به مادران شیرده کمک میکند که سریع تر به وزن طبیعی برگردند. • در بیماران دیابتی نوع دو ال کارنتین در جذب، ذخیره و اکسیداسیون گلوکز نقش کمک کننده ای بازی میکند. • ال کارنتین با از بین بردن رادیکالهای آزاد ایمنی بدن را افزایش می دهد و از بروز سرما خوردگی فصلی جلوگیری میکند. • ال کارنتین مغز را از آسیب های مرتبط به سن یا استرس محافظت کرده و مصرف آن در سالخوردگان به عملکرد مغز کمک میکند.
بچه ها من امشب خیلی دلم گرفته... آزمایشگاهی احمق یادش رفته بتارو تیتر بگیره ولی بعد از کلی بحثو دعوا گفت بالای هزاره و فردا بهتون میگم دقیقشو.... فردا عصرم باید دوباره بتا بدم و عدد دوبرابر شه که خودتون استادید... تا چهارشنبه ى آینده که دوباره وقت سونو دارم دل از حلقم درمیاد که چی میخواد بشه.... امشب خونه ى مادرشوهرم بودم و اونجا همش حالت تهوع داشتم اما سعی میکردم به روم نیارم که پسفردا سقط شد نگن واسه یه حاملگی پوچ چه ادا اصولی از خودش دراورد.... خواهرم پارسال یه خارج رحمی داشت یعنی عین خیالش نبود... بعد چندماهم سریع دومیو به دنیا آورد ولی ماهایی که انقد انتظار کشیدیم و به لطف نینی سایت اندازه یه دکتر از همه چی سردر میاریم واقعا خیلی برامون سخته اگه بچه نمونه.... الان با خودم میگم ای کاش اگه میخواد نمونه کلا از اول نبود که اینجوری خوشحال شمو دوباره نا امید شم..... اینجوری خیلی بدتره.... نمیدونم شایدم به این چنروز خوشحالیش میرزید 😭😭😭
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
عزیزم من خودم روزی دو بار سوره یس رو میخونم فقط دعا کنید ان شاالله که جواب آزمایش منم مثل بقیه دوستای گلمون مثبت بشه که بتونم ان شاالله بدون وقفه بخونم. توکل بر خدا و به امید مادر شدن همه منتظرهای نی نی
سوگلی جون عزیزم متاسفانه فقط دکتر من نیست که آزمایشهای تکمیلیو کامل نمینویسه همه دکترا در مقابل نوشتن آزمایشها مقاومت میکنن! من خودم خیلی تلاش کردم که همه آزمایشها رو برام بنویسه! باید خودتون تو این زمینه یکم همت کنین! تازه دکترم تو این زمینه یکم انعطاف پذیرتره! آز ایمنی برای اینه ببینن بدنت ایمنیش بالا هست یا نه چون اگه بالا باشه جنین رو مثل جسم خارجی میبینه و دفعش میکنه و یکی از نشونه های داشتن ایمنی بالا اینه که معمولا سرما نمیخوره! من خودم چندین ساله سرما نخوردم!!!!! که این آزهای ایمنی یه سری آیتمای کلی هستن با سی ذی مارکرا! صفحه اول فهرست رو نگاه کنین فکر کنم حدودا صفحه ۴-۵ باید باشه! اگه مشکل ایمنی داشته باشین پردنیزولون یه دوره دارین با سرم آی وی آی جی!!!! و اما در مورد آزهای انعقادی.... با این آزمایش میفهمن غلظت خونت چطوره و آیا ژن غلظت خون رو داری یا نه! چون غلظت خون باعث میشه خونرسانی به جنین خوب انجام نشه! که این آزهام یه سری فاکتورای کلی بعلاوه آز ژنتیک مولکولی و جهش ژنی هست که باهاش هتروزیگوت یا هموزیگوت بودن مشخص میشه و اگه اللی هتروزیگوت تعیین بشه یعنی ژن غلظت خون رو دارین و باید یه دوره دارو بخورین بعد سیکل رو شروع کنین! من خودم به خاطر ژن غلظت خون چند ماهه دارم روزی یه قرص ب۶ با هفته ای یه آمپول ب۱۲ میزنم! بعدا هم آمپول هپارین یا مشابهش رو خواهم داشت! و اما در مورد آز کاریوتایپ..... تو این آز کرومزوهای شما و همسرتون از نظر شکل ظاهری بررسی میشن و کسی که مشکل داشته باشه باید پی جی دی تعیین سلامت جنین براش انجام بشه! حواستون باشه دفترچه همسرتونم باشه که برا هر دوتون بنویسن! من یادمه برا همسرم نمیخواست بنویسه من اصرار کردم نوشت! البته شکر خدا هیچ کدوم مشکل نداشتیم! من کاریوتایپ رو آزمایشگاه ژنوم دادم که طبقه چهارم ساختمال آزمایشگاه نیلو بود و تقریبا دو هفته ای جواب دادن! فروردین ۹۴ هزینش با تامین اجتماعی ۱۷۷ شد! آز dfi هم شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه و اگه میزان شکست بالا باشه یعنی اسپرم بدرد نمیخوره و باید اسپرم اهدایی استفاده کرد که کم پیش میاد همچین شرایطی پیش بیاد! و اما در مورد ارسال عکس باید عکس رو تو یه سایت آپلود عکس آپلود کنی و لینکش رو اینجا بذاری! الان سایتی به ذهنم نمیرسه اگه پیدا کردم واست میذارم! بسارا جون یه سری از سوالاتو بالا برای سوگلی جواب دادم اگه سوال دیگه بود اونارو جواب میدم.... همونطور که گفتم دکترا همه شون مقاومت میکنن برای نوشتن آزا بازم دکتر من انعطاف پذیرتره!!!! فقط باید خودتون زور بزنین که واسه تون بنویسن! مخصوصا وقتی ببینن کسی یه چیزایی بارشه سریعتر تسلیم میشن! در مورد بیمه تکمیلی منم کارت طلایی دانا داشتم اما گفتن چون دکترم طرف قرارداد نیست باید آزاد حساب کنی و از بیمه بگیری! نگران نباش بیمه پولشو میده! فقطم دکترمن نیست که اینطوره خیلی از دکترا با بیمه کار نمیکنن! من قبلا برا یه عمل دیگه هم تو یه بیمارستان طرف قرار دادمون دکتر میگفت من با بیمه کار نمیکنم! منم مجبور شدم بگردم دکتری رو پیدا کنم که با بیمه طرف قرارداد باشه! اما تو این زمینه دیگه نمیشد بگردم یه دکتر دیگه پیدا کنم که کارم از اول شروع بشه! به هر حال اینم دنگ و فنگای کارمونه دیگه!!!! مثلا من اسفند که آبان میکرو کردم هزینه عملم شد ۴۳۰۰ و اگه اشتباه نکنم کل ۴ تومن رو پوشش میداد بیمم اما چون من میکروی قبلیو استفاده کرده بودم بهم تعلق نگرفت! دوست داشتی باهاش صحبت کن اما فکر نکنم به نتیجه برسی اما میتوتی یه ترایی بکنی! یکی از دلایل دکترا برا مقاومت در مقابل نوشتن این آزهای ایمنی برای عوارض همین داروهاست اما خوب وقتی مشکل باشه چاره ای جز گرفتن داروها نیست! عزیزم گرفتن داروها و دزش و زمانش به مشکلت بستگی داره! مثلا مامی مهسا فکر کنم پردنیزولون رو دو ماه داشت! بعضیا یه ماه! بعضیا ۴۵ روز.... غزل جون یه سری از جوابات رو بالا دادم اما خوب همونطور که گفتم باید خودتون زور بزنین! اینطور که میبینم تو پردنیزولون رو داری! پس معلومه ایمنیو در نظر گرفته واستون اما اولین نفری هستی که میشنوم پردنیزولون رو به همسرشم داده دکتر! عزیزم پس شمام آندومتریوز دارین.... منم مهر قراره لاپراهیستروسکوپی بشم.... ایشالله همه چی خوب پیش میره! در ضمن این چه حرفیه سرت رو درد آوردم و .... عزیزم اینجا واسه درد دل و راهنمایی و کمک به همدیگه هست پس تو خونه خودتون راحت باشین.... غزل جون واللا یا باید آز اسپرم رو واسم بفرستی یا تو آز خودت باید دنبال کلمه morphology و normal و abnomrmal و غیره بگردی! حتی تو آبنرمالا اومده دسته بندی کرده! اونایی که سر و دم و نوک و .... شون مشکل داره رو هم دسته بندی کردن! بسارا جون ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیارمون گذاشتی.... تو اولین فرصت تو صفحات اولیه جاشون میدم!!!!! وای رز جون همیشه خوش خبر باشی.... بگو سمانه مگه دستم بهت نرسه، نمیگی دوستان رو خوشحال کنم؟؟؟؟؟؟ مبارکش باشه خیلی خوشحال شدم واسش... رز جون ایشالله خبر مامان شدن خودت رو بدی!!!!! زهرایی عزیزم به اینچیزا فکر نکن و از لحظات شیرینی که قسمتت شده لذت ببر! عزیزم همیشه به این فکر کن شاید این آخرین نفسی هست که میکشی پس ازش لذت ببر! قدر لحظاتت رو بدون! ایشالله دردونتم بغل میکنی و یه عمر با شادی و سلامتی کنار هم خواهین بود! پس لذت ببر!!!!! مهسا جون ایشالله که مثبتی و مامان.. پس من سعی میکنم امروز فردا لیست رو تنظیم کنم برای شروع یاسین که بدونین هر روز به نیت کی باید بخونین! التماس دعا دارم مامان مهسا.... از الان میگم مامان که بهش عادت کنی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم فقط هر کی میتونه اطلاع رسانی کنه به افراد تو لیست چله یاسین! باز منم بعد باشگاه سعی میکنم به کسایی که بهشون دسترسی دارم ایمیل کنم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا جون ممنون از استقبال گرمت ایشالله شما هم با معجزه خدا دلت شاد شه عزیزم لطفا جز 2 و3 رو برای من بنویس عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ناناز جون خوشحال شدم اندوت بالاخره بالا رفت اگه یادت باشه توی اون کلوپ زنان سخت کوش ای وی اف نوین با هم آشنا شده بودیم ایشالله انتقال خوبی داشته باشی عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
یه سوال دارم دکترم گفته بود هر وقت آمادگی داشتی وارد سیکل بشی پریود شدی بیا ، حالا من امروز پریود شدم همین امروز باید برم یا فردا؟
آنای عزیز سلام
همونطور که می دونی من سال 89 با میکرو صاحب یک پسر شدم. خدا رو شکر اولین میکروم هم بود. قبل از میکرو هم از لحاظ ژنتیکی من و شوهرم بررسی شدیم و خدا رو شکر از لحاظ کروموزوم ها هم مشکلی نداشتیم. حالا سوال من این هست که آیا ممکنه من هم مشکل انعقادی یا ایمنی یا ... داشته باشم. احتمالا سال 89 هیچ مشکلی نداشته ام که اولین میکرو جواب داده. بنظرت ممکنه بعد از 6 سال این مشکلها رو داشته باشم. آخه دکترم هیچ آزمایشی برام ننوشته و یک کم نگرانم. در واقع به مشکلات احتمالی که ممکن داشته باشم واقف نیستم. مرسی آنای عزیز
منتظر معجزه عزیر قربونت التماس دعا....

عزیزم برای شروع سیکلت آره باید روز اول تا سوم بری سونو بشی تا پروتکل مناسب بدنت تعیین بشه!

مامان آیدین عزیز خوب احتمالش کمتره اما در مورد خودم، میدونم ۳-۴ سال پیش ایمنی بدنم خیلی پایین بود چون همش ذات الریه میکردم اما الان برعکس شده ایمنیم بالا رفته و حتی یه سرماخوردگی کوچیکم نمیخورم!!!!

پس بعید نیست یه همچین اتفاقی افتاده باشه!
بستگی به خودت داره که حاضری ریسک کنی و یه بار امتحان کنی ببینی میگیره یا نه اما تا جایی که یادمه اخیرا یه منفی داشتی....
پس بهتره این آزارو یه جوری بدی....
مشکل انعقادیم میتونه بعدا ایجاد بشه و اینطوری نیست که قبلا نداشته باشی و بعدا هم نباشه.....
مثلا برای من ژن غلظت ناشی از یه جهش ژنی هست که میتونه از قبلم باشه یا بعدا بوجود بیاد....
یکی از عواملشم همین آلودگیای هوا هست!!!!!
ببخشید آنا جون یعنی هر سه روز رو باید سونو بشم، یا یکی از این سه روز ، ببخشید سونو شکمی هستش دیگه درسته؟ ببخشید زیاد سوال می پرسم