2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
آنای مهربون...یه دنیا ممنون واسه اینکه وقت میزاری وجواب تک تک سوالارو میدی....ایشاا...خداوند خیلی زود جواب مهربونیات وبده بایه سورپرایز....آمین راستی نمیدونید عوارض هایپر تاکی هست? راستش شکمم افتضاح بزرگ شده...هرکی منو میبینه میگه بارداری.....!!!ویه کم تو کارای شخصی وخونه مشکل دارم..دوستان هرکی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی ام کنه
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
منا جون قربونت بشم من خوشحال میشم کمکی براتون باشم... عزیزم بستگی به شدت هایپر شدنت داره.... که فکر کنم برا تو شدید بوده... یکم زمان میبره... درسته من تجربش رو نداشتم اما با توجه به اینکه زمان میبره اثرات پانکچر از بین بره مطمئنا هایپر زمان بیشتری میبره... فکر کنم یکی دو ماهی زمان ببره کامل علایمش بره...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم اناجون ازوقتی که تواین تاپیک اومدم احساس میکنم که دیگه تنها نیستم وباشادی بچه ها شادمیشمواشک میریزم وباناراحتیهاشون ناراحت برات ارزوی بهترینهارو دارم عزیزم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
سلام به همه دوستای خوبم سامی جان آغاز مادرانگیت مبارک باشه عزیز گلی جان میخواستم بپرسم شما قبلا یه سقط داشتی؟ تو چند هفته؟ مونا جان منم مثل شما هایپر شدم به من رژیم پروتئین دادن یعنی چیزایی که پروتئین داره رو استفاده کنم روزی 5 تا سفید تخم مرغ وشیر سویا وگوشت ومرغ ودوغ کم نمک اینا رو استفاده کن انشاالله که خوب میشی
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
درسا جون اینجا خونه دوممونه.... خونه‌ای که همه با تمام وجود‌درد همو میفهمیم.... خونه ای که بی ریا برای هم گریه میکنیم.... خونه ای که بدون بخل برا شادی هم شاد میشیممممم.... اینجا هیچ کدوممون تنها نیستیم.... مرصده جون پس هزار تا صلوات برا نیمه اول شهریور واست ثبت میکنم.... التماس دعا!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلاممممم دوس جوناااا،،،،،،، ایشالله که همتون خوب و روبه رشدین،،،،،،،، خونه ی جدیدمون مبارکککک ،،، ایشاله که توش فقط خبرای خوب بشنویم مثه همین مثبت شدنای چن روز اخیررر،،،،، شککککککرخدااااا،،،،،،، آناجون دستت درد نکنه واقعا چقد خوب و دقیق سوالای همه رو پیگیری میکنی،،،، تاپیک جدید هم حرف نداره،،،، یه تبلیغ توو صفحه م هس گزینه بستن هم نداره واقعا کلافه م کرده!!! رز جونییی چقد دلم برات تنگ،،،،،،،، خوشحالم که اومدی پیشمون ،،،،،،، به همه ی مامانی جدید تبریک میگم،،،،،، ترانه جون،،، مهدیه جون،،، فری مامی ،،، مرصده ،،، مامی مرسان،،، همه دوستایی که انتقال دادین واقعا دعای هر روز م مامان شدنتونه،،،،،،، ناناز و مامی مهسا مهسا مامی هم انتقال دادن ؟ منم،،،،،،،، جواب amh م افتضاح بود ،،،،، دوس ندارم حتی به عددش فکر کنم،،،،،،،،، فردا میرم پیش دکتر میترا فروتن ،،،، که بیمارستان بهمن ،،،،،،،، مطبش تا خونمون 3دقیقه راهه ،،،،، همسایمون پیشنهاد داد میگه خیلی دقیق و مهربونه وبه آدم آرامش میده ،،، چیزی که این روزا شدید بهش احتیاج دارم ،،،،، ختم یاسین ،،، خیلی باحاله اولین بار که میخام شرکت کنم ،،،،،،،، امروزم ختم قرانمو شروع میکنم ،،،،، محتاج دعاتون هستم اون ته مه های دلتون اگه میشه منم یاد کنید،،،، قربون دل شکسته ی همه عزیزان منتظر ،،،،،!!خصوصا دوسای گلم تو این تاپیک،،،،،،،
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقص بی وقفه از شادی من رویایی دارم که غیر ممکن نیست...
سلام ستاره جون من و ناناز انتقال ندادیم انتقال من میشه احتمالا اوایل مهر البته اگه خدا بخواد
فکر کنم مهسا مامی دیگه تا الان انتقال داده ان شاله که مامانه
ستاره جون نگران ازمایش نباش خدا بخواد با یه دونه تخمک و یه دونه جنین هم مامانی
ان شاله خدا بهترین ها رو برا تو وبقیه دوستان بخواد
فقط خداااااااااااااا
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
فدات ستاره جون....
کجایی دخمل دلم برات تنگ شده بود!
عزیزم ایشالله به زودی تک تکمون تو خونه جدید مامان میشیم.....

وای خدا یعنی میشه تو خونهجدید اصلا منفی نداشته باشیم؟؟؟؟؟

مهسا جون یعنی روزی دوبار یاسین میخونی یا یکی دیگه هم با تو میخونه؟
چون اگه اسم دو نفر رو بنویسم باید روزی دو بار خونده بشه یا هر دو رو خودت یا مثلا خودت با یکی دیگه!
اگه اینو قطعی کنی من لیست رو بر اساس تاریخ خوندن مرتب کنم!!!!
در ضمن عزیزم ایشالله به زودی جشن مامان شدنت رو میگیریم!!!!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔 عواقب قضا شدن نماز صبح مردی به خدمت امام صادق(ع) آمد و عرضه داشت : من مرتکب گناهی شده ام. امام صادق(ع) فرمود :خدا می بخشد آن شخص عرضه داشت :گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگ است. امام فرمود: اگر به اندازه ی کوه باشد خدا می بخشد. آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگتر است. امام فرمود : مگر چه گناهی مرتکب شده ای؟ وآن شخص به شرح ماجرا پرداخت. پس از اتمام سخن امام صادق(ع) رو به آن مرد کرد و فرمودند: خدا می بخشد ، ترسیدم نماز صبح تو قضا شده باشد ! --------------- از امام صادق(ع) پرسیدند که چرا کسانی که در آخر زمان زندگی میکنند رزق و روزیشان تنگ می گردد ؟ فرمودند : به این دلیل که غالبا نمازهایشان قضا می شود ! ----------------- مرحوم آیت الله حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (معروف به نخودکی) در وصیت خود به فرزندش می گوید: اگر آدمی چهل روز به ریاضت و عبادت بپردازد ولی؛ یک بار نماز صبح از او فوت شود، نتیجه آن چهل روز عبادت بی ارزش (نابود) خواهد شد. فرزندم تو را سفارش می کنم که نمازت را اول وقت بخوان و از نماز شب تا آن جا که می توانی غفلت نکن.» --------------------- 🔔🔔🔔🔔🔔🔔 برای این که جهت اقامه نماز صبح خواب نمانید، قبل از خوابیدن آخرین آیه سوره کهف را بخوانید: بسم الله الرحمن الرحیم قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ یُوحی إِلَیَّ أَنَّما إِلهُکُمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یُشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً. 🔔🔔🔔🔔🔔🔔
السلام علیک یا اباعبدالله.2 ای یو ای.2 ای وی اف در نوین مشهد(تخمک کشی 4مرداد 93 انتقال اول 27مهر 93 منفی بعد هیستروسکوپی دی 93 انتقال دوم 29 دی 93 منفی. ای وی اف سوم:13 مرداد 94 تخمک کشی بیمارستان بهمن.انتقال سوم 18 مرداد 94...نتیجه:منفی.انتقال چهارم:...خدایا...اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم