2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
انا جون وقتی نگاه میکنم میبینم بعضیا بدون اینکه بخوان بچه دار میشن و بعد ناشکری میکنن که ما اصلا بچه نمیخواستیم هزار جور فکر به ذهنم میرسه ، آخه این چه حکمتیه ، آنا جون من تازه متوجه مشکل شوهرم شدم الان یکم برام سخته ولی منم جزو مادران سختکوشم ، من چهار بار سقط کردم ،و هر بار دوباره به خودم امید دادم و ادامه راه عزیزم منم مشکل ایمنی و انعقادی و کم کاری تیروئید دارم دفه قبل که باردار شدم بعد از چهل تا هپارین و سرم ای وی ای جی دوباره جنین بدون قلب بود و سقط شد ، این بار از خدا خواستم اگه میخواد سقط بشه دیگه باردار نشم ، از ته قلبم از خدا میخوام به زودی همه منتظرا مامان بشن و هیچ کس توی حسرت بچه نمونه ، انشاالله شما هم به زودی مامان بشی
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرصده جون یه پیشنهادم واست دارم... به نظرم همسرت آز dfi رو هم بده! راستی هر دوتون آز کاریوتایپ رو هم دادین؟ در ضمن عزیزم میدونم خیلی سختی کشیدی اما ایشالله که این آخرین تلاشته که منجرب به نتیجه رضایت بخشی برات میشه... مرصده جون من خودم بعضی وقتا به خاطر اینکه همچین مشکلی برای امتحانمون انتخاب شده خدا رو شکر می کنم... به خدا امتحانای خیلی سختتری از اینا هم هست.... همینکه یه همسر خوب کنارمونه و صحیح و سالمیم خودش بزرگترین نعمته.... اینکه عزیزامون سلامت باشن بزرگترین نعمته.... ایشالله به زودی همه مشکلات حل میشن...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من شنبه ای یو ای کردم ، این بار برم سیکل میکرو برام شروع میکنه ? اون کیسه یخ که گفتین چند وقت باید انجام بشه تا جواب بده ?
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
شکر خدا مرصده جون پس ایشالله این سری یکم با انرژی مثبت بیشتری میری جلو و حتما مامانی...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرصده جون یعنی الان منتظر نتیجه آز بتا هستی؟ پس ایشالله همین دفعه مامانی... منو باش دارم برات قصه میگم!!! مگه بعد انتقال به این چیزا فکر می کنن؟ عزیزم الان دیگه به هیچی جز مامان شدن فکر نکن وگرنه گوشاتو بد جوری میپیچونم!!!! عزیزم کمپرس یخ 15 دقیق قبل خواب دکتر امیر جنتی به همسر من توصیه کرده... یکی از دوستان با سه ماه مورفولوژی رو از 1 به 4 درصد رسونده بود!
دوست جونا 2 نفر تا تکمیل سی نفره ختم یاسین!!!!!!!! ختم 100 هزار صلواتم هنوز کامل نشده! فقط تا نیمه شهریور فرصت داریما!!!! ختم قران نیمه دوم شهریورم لیستش رو باز کردم هر کی دوست داره از الان جزءی که میتونه بخونه رو اعلام کنه!!!
مهدیه جون بیام گوشاتو بپیچونم؟؟؟؟؟ الان به این چیزا نباید فکر کنی؟ چند بار گفتم دختر خوب انرژی منفی و فکر و خیال و استرس خودش یه عامل منفی کننده هست!!!!!!!!!!!!!! پس فعلا فقط به مثبت شدن فکر کن نه بیشتر!!! فعلا ببین مامان بشی چیارو باید ملاحضه کنی... مثلا ببین چیکارا باید بکنی که تهوعت رو کنترل کنی.... خورد و خوراکت چی باشه که بچت خوب رشد کنه... چیا بخوری که بعدا وروجکت رفلاکس نداشته باشه... به این چیزا فکر کن... چون این نه ماه کلی مسائل داری باید رعایت کنی و از پسشون بر بیایی... بشین به این چیزا فکر کن!!!!!!!!!!!!!!! دوستای گلم راستی الان داشتم روز شمار آز بتای اول رو نگاه میکردم.... کسی از سمانه جون خبر نداره؟ باید تا الان آز بتا داده باشه! ایشالله که نتیجه آز مثبت بوده و نیومده خبر بده! اگه کسی ازش خبری داشت ممنون میشم مارم بیخبر نذاره....
بله انا جون منتظر از بتا هستم ، ممنون عزیزم ، انشاالله به تمام آرزوهای ریز و درشتت برسی ، امیدوارم به زودی زود صاحب دو تا نی نی خوشگل بشی
فدات مرصده جون به همچنین عزیزم.... عزیزم روز آزت کی هست؟ من تخمینی ۲۳ شهریور رو زدم واسه روز شمار آزت! اما احتمالا چون آی یو آی هست یکم دیرتر باید زمان آزت بشه! ایشالله که مامانی....
سلام انا جون خیلی دلم گرفته ازانتظاروتلاش کردن خسته شدم دیگه کم اوردم به دلم افتادمنم ختم یاسین بردارم به امید حاجت روایی وداشتن یه نینی سالم که خداهرچه زودتر به هممون بده
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
مرصده جون معمولا اونایی که انتقال جنین دارن من 16 روز بعد انتقال جنین روز آزشون رو میزنم و بعضیا همون روز بعضیام یکی دو روز زودتر آزشون میشه! اما شما باید بحث لقاح رو هم در نظر بگیرین فکر کنم خیلی زود بخواد جواب بده 20 روز بعد آی یو آی هست! احتمالا 27 شهریور به بعد! درسا جون قربون دل خستت بشم... عزیزم خدا باهامونه و اگه ولمون کرده بود که امتحانمون نمیکرد... پس تو ختم یاسین میذارمت ایشالله به زودی جواب صبر و تلاشت رو میگیری...