2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
مرصده جون اگ برات مقدوره سریع میکروکن مطمنا جنینای خوب وباکیفیتی برات تشکیل میشه....... اناجونم ی سوال مامی جوجو کیفیت جنیناش چی بود ک دوقلو شد؟؟؟؟
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامی فری جون بستگی به بدنت رو چند روزه بودن جنینت و چند قلو بودنش داره.... اکثر دوستایی که دو قلو باردار بودن روز 9 بی بی چک مثبت داشتن اما خوب نرمش 12 به بعده!!! به نظرم عجله نکن چون احتمال اینکه نشون نده بیشتره! یکمم صبر کن چیزی تا روز آزت نمونده.... اگه اشتباه نکنم باید باید 14-16 روز آزت باشه! رز عزیزم والا در مورد کیفیتش چیزی نمی دونم اما این خلاصه اطلاعاتی هست که در مورد مامی جوجو ثبت شده!!! 4. mami jojo (عضویت:1392/7/1): 35 ساله، همسر آزواسپرم. مرداد 92 شایانمهر، دکتر صالح پور، منفی. الان زیر نظر دکتر اقصی بیمارستان مهر، 8 تخمک، 4 جنین، هایپر، انتقال 3 جنین 29 فروردین 94، داروهام استرادیول، پروژسترون، سلکسان، پروپرانول، اسید فولیک و کلی ویتامین، (روز آز 11 اردیبهشت)، خدا رو شکر بی بی روز 13 انتقال یعنی 9 اردیبهشت 94 مثبت شد، آزشم 9 اردیبهشت 94 برابر 748 شد، دو تا دردونه ناز داره!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من تا حالا خودم باردار شدم ولی سقط شد ، این بار بعد از پنج ماه که نشد دکتر گفت ای یو ای کردم ، برای ای یو ای که نمونه اسپرم داد شوهرم توی ازمایش مورفولوژی 2% بود ، دکتر گفت اگه ای یو ای نشد باید میکرو کنی ، من خیلی نگرانم ، هشت ماه پیش همسرم از داده بود مورفولوژی 4% شد
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
مرصده جون عزیزم با این مورفولوژی بعیده آی یو آی جواب بده اما غیر ممکن نیست چون با مورفولوژی 1% بارداری طبیعی هم داشتیم که جزء معجزات خدا محسوب میشه... من جای تو باشم میرم سراغ میکرو که بیشتر به جواب مثبت نزدیک بشم... در ضمن عزیزم یه چیز دیگه هم هست! تو بارداری طبیعی داشتی و منجر به سقط شده! من اگه شرایط تو رو داشتم حتما آزمایشهای تکمیلی ایمنی و انعقادیم میدادم! چون بعید نیست بدنت جنین رو پس میزنه! پس بهتره اول همه این آزمایشها رو بدی بعدش بری سراغ میکرو!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرصده جون پس خدارو شکر که این مشکلات رو شدن و میشه کنترلشون کرد! هزینه میکرو بستگی به مرکزت داره!!! صفحه 5 قسمت هزینه ها رو یه نگاه بندازی تقریبا یه چیزایی دستت میاد!!!
انا جون ممکنه اشتباه شده باشه ? یا تحت یه شرایطی بوده ، یه بار دیگه آزمایش بده بهتر بشه ? مورفولوژی از چند بالاتر باشه امکان بارداری طبیعی هست ?
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
ببخشید انا جون خیلی سوال میپرسم ، من هنوز توی شوکم ، نمیدونم چرا هر روز وضعیتم از قبل بدتر میشه ، هر بار میرن دکتر یه مشکل به مشکلاتم اضافه میشه ، دیگه دارم کم میام
مرصده جون عزیزم آز اسپرم حالت سینوسی داره و بالا پایین میشه! در ضمن اسپرم هر 3 ماه یه بار تقریبا ساخته میشه یعنی میتونه جواب بالا پایین بشه!!! عزیزم از نظر علمی خوب 2% درصد پایینیه برای بارداری طبیعی اما اینطور نیست که غیرممکن باشه.... چون اگه صفحه اول رو نگاه کنی میبینی مهسا و زهرایی با مورفولوژی 1% نرمال طبیعی باردار شدن! اما اینکه برای بارداری طبیعی چه قدر لازمه خوب برای بارداری طبیعی فاکتور تحرک تا جایی که میدونم مجموع ای+بی باید بالای 50 باشه، و مورفولوژی رو عدد دقیقش رو که اعلام شده باشه نمیدونم اما فکر کنم باید بالای 5% باشه! عزیزم تو به این چیزا فکر نکن! تو با شرایط حاضر باید مسیرت رو که به نظرم میکرو هست انتخاب کنی و پیش بری اما بودن دوستانی که تو این بازه زمانی طبیعی باردار شدن و دیگه نیازی به میکرو نداشتن اما برای شما که مثل من مشکل ایمنی و انعقادی هم داریم خوب طبیعی دورتر میشه چون برای کنترل مشکل ایمنی یه سری دارو باید مصرف کنیم که با شروع سیکل بهمون میدن! پس به نظرم برای اینکه سریع به جواب برسی میکرو رو شروع کن اما بقیش رو به خدا بسپر! معجزه ممکنه برای تو هم اتفاق بیفته!!! پس فری مامی جون ایشالله 15م شهریور یه جشن حسابی واست میگیریم...
مرصده جان عزیزم ببخش اینترنتم قاط زده بود هر کاری میکردم صفحات باز نمیشدن... عزیزم برای ماها این حرفای نا امید کننده اصلا خوب نیست... اینا چیه داری میگی؟ به ماها میگن مامانای سخت کوش... ماها انتخاب شدیم که به سختی به نعمت مادر شدن برسیم... پس عزیزم صبوری کن اما مطمئن باش ته این راه مادر شدنمونه... دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره!!! با این حرفات من چی بگم که هزار تا مشکل داریم... مورفولوژی صفر درصد نرمال با تحرک صفر و مشکلات ایمنی و انعقادی من و آندومتریوزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم امید و صبر و تلاش تنها کاریه که از دستمون برمیاد!