2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستام چند روزی به خاطر مریضی نبودم و اینکه سایت هم باز نمیشد الان یکم بهترم صفحه ها رو تند تند ورق زدم کلی مامان داشتیم خدا رو شکر اگه اشتباه نکنم ستی جون گلی جون و سامی جون بودن مادرانگی گوارای وجودتون ایشالا که نه ماه رو با سلامتی و شادی بگذرونین و نی نی هاتونو بغل بگیرین😘😘 بتی جونم من از همون روز تا اخر این هفته رو مرخصی گرفتم بعدشم فعلا کار اجرایی تعطیله توی دفتر میمونم تا ببینم خدا برام چی میخواد بچه ها کسی دمیترون میخوره؟؟ با یبوستش چیکار باید کرد😭😭 یه سوال دیگه پردنیزولون را تا کی باید خورد من به خاطرش مریض شدم خوبم نمیشم 😭😭😭
سلام سامی جون مبارکت باشه ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد منم دیروز تماس گرفتم مطب طرازی بهم گفت از شب پنجم پردونیزلون و کلسیم کر و ال دی رو شروع کنم . در حال حاضر روزی یک عدد ب ۶ یک عدد اسید فولیک و یک عدد اسپرین دو عدد پردونیزلون و یک عدد کلسیم کر و شبی یک عدد ال دی و هفته ای یک عدد امپول ب۱۲ فکر کنم دیگه بترکم با این همه دارو . بیست و سوم شهریور ساعت هیجده و چهل و پنج دقیقه بهم وقت داد . از همه التماس دعا دارم شیدا جون ایشالا حالت بهتر بشه عزیزم ترانه جونم ایشالا اخر این دو هفته دلت شاد بشه و اخرین بار انتقالت باشه ایشالا خدا بهت یه دو قلو بده که راحت شی عزیزم .
دوستایی که بعداز انتقال وهایپرشدن دچار یبوست شدید میشید....یه تجربه ای که واسه خودمن اتفاق افتاد وبعدازهایپرشدن شدیدادچار یبوست شدم....این بودکه گلبرگ گل محمدی رو خوب پودر کنید وباماست یاباچایی یاآب یادوغ بخورید عالیه...خیلی هم زوداثر میزاره...
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سلام خوشگلا مهدیه جون چه خوب.... قدرشو بدون.... والا پارسال جاری من که بچه کوچیک داره بچه شو یه دقیقه داد بغل من بعد گفت واییی چه خنده دار.... بهت نمیاد بچه داشته باشی.... تو با این تیتیشیت چطوری میخوای بچه داشته باشی..... منم هیچی بهش نگفتم ولی خیلی ازش ناراحت شدم .... آخه بیخیاله و این بچه رو ول میکنه پابرهنه بره.... هرچی کثیف رو بخوره... من هی میگم وای و میدوم دنبال بچه این جا آمپولی هم که دیگه کلافه ام کرده.... شبا کیسه آب گرم میذارم یکم بهتر میشه ساراگل آز اولم 5شنبه است ... میترسم الان بیبی بذارم زود باشه.... روحیه ام رو ببازم....مرسی عزیزم سامی جون حسابی تبریک میگم....خیلی عالیه.... خدارو شکر
سلام بچه ها ی سوال من 2ح تیر روز 15 پریودم بود که پانکچر شدم و انتقال نداشتم الان دیدم پریود شدم ی هفته جلو انداختم طبیعی؟؟؟تو
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
سلام دوستان.ممنون بابت این تاپیک.واقعا عالیه. شما خیلی تجربه دارید.میخام ازتون خواهش کنم به منم کمک کنید.من اول راه هستم.میخام راهنماییم کنید.مشکلمون اسپرم کم و کم تحرکی اسپرمای شوهرم هست.دوماه پیش رفتیم یزد بیمارستان مادروکودک.سونو شدم.آزمایشام هم دید.10تا آمپول گونال اف بهم داد.روز دوم تا ششم روز دوعدد بزنم.با قرص فولیک اسید پنج.این ماه پریودم 8روز دیر کرد تا اومد.به نظرتون ماه بعد آمادگی میکرو دارم؟؟؟ نیازی به چکاپ هست که اینماه انجام بدم؟؟ خانما اسپرم شوهرم زیر یه ملیون بود.آخرین بار که آز داد شده30ملیون.
سلام دوستان من هم باید میکرو بشم دوست دارم تو جمع شما باشم 27 سالمه خودم سالم هستم مشکل از همسرم هستش رشت پیش دکتر محمد تبار میرم مرکز درمانی مهر باید میکرو بشم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
تورک آنا جون سلام چطور میتونم عضو گروه شما باشم یعنی اطلاعاتم بیاد تو صفحه اول میشه راهنماییم کنید همسرم مشکل مورفولوژی داره تقریبا صفره ، حرکت و تعدادش هم پایینه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
4 ساله ازدواج کردیم سه سال منتظر هستیم یک ساله همسرم تحت درمان هستش