2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام خانوما,شب خوش ببخشید شالیزار هم تو گروه شماست؟ شنیدم اونم با آى وى اف مامان شده درسته؟؟
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
سلام مهسامامى جون,شماهم دارى میکرو انجام میدى؟؟ بار اولته؟
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قش کوآنزیم کیوتن ( CO Q10) در ناباروی مردان بر طبق بررسیهای انجام گرفته کوآنزیم کیوتن که معمولاً آن را ubiquinone می نامند، به میزان قابل ملاحضه ای در مایع منی انسان (seminal) وجود دارد. که احتمالاً دارای اثرات متابولیک مهم و عملکردهای آنتی اکسیدانی است. غلظت کوآنزیم کیوتن seminal ارتباط مستقیمی با پارامترهای seminal دارد (تعداد و تحرک —– ها ). تغییر میزان موجود کوآنزیم کیوتن در موارد ناباروری آقایان مثل آستنوزوسپرمی و واریکوسل مشاهده شده است. اخیراً نقش فیزیولوژیک این مولکول به میزان بیشتری آشکار گردیده و با بکارگیری آن در غلظت های مختلف با روش های مختلف پزشکی و جراحی برای ناباروری مردان بکار گرفته شده است. بنابراین غلظت و توزیع کوآنزیم کیو تن بین پلاسمای سمینال و اسپرماتوزوآه را در واریکوسل قبل و بعد از درمان جراحی و در بیماران نابارور و همچنین بعد از درمان آنها با FSH ارزیابی می کنند. تاثیرات کوآنزیم کیوتن روی تحرک —– و عملکرد آنها در طی برخی از آزمایش های Invitro مورد بررسی قرار گرفته اند. در 2 مطالعه مجزا که توسط این گروه انجام شد 22 و 60 بیمار به آزوسپرومیای بدون علت ثبت نام شدند، به ترتیب کوآنزیم کیوتن و نوع احیا شده آن ubiquinol به طور بارزی در افراد تحت درمان ( در پلاسمای سمینال ، سلول های —– ، همین طور حرکت اسپرماتوزآ) افزایش یافته است. یک وابستگی خطی ضعیف در میان متغیرهای مرتبط، در آغاز مطالعه و بعد از درمان، بین پلاسمای سمینال و کوکیوتن درون سلولی، سطح ubiquinol ، پارامترهای جنبشی دررون سلول در گروه تحت درمان یافت شد. بیماران دارای مقادیر اولیه پایین تر تحرک —– و کوآنزیم کیوتن بطور آماری در زمینه قابلیت پاسخ به درمان توانایی بیشتری داشتند. در نتیجه بکار گیری کوکیوتن اگزوژن سبب افزایش ubiquinol و ubiquinon در مایع seminal می شود و می تواند فاکتورهای حرکتی —– را در بیماران مبتلا به آزواسپرمیای بی علت تحت تاثیر قرار دهد.
هزینه آزمایش AMH بیمارستان عرفان آزاده و قیمتش 143000 تومان می باشد. رویان تهران با تامین اجتماعی حدود 112000 تومان می باشد. کلینیک ابن سینا آزاده و حدود 130 الی 140 هزار تومان می باشد. آزمایشگاه بهار آزاده و حدود 130 الی 140 هزار تومان می باشد. آزمایشگاه نیلو آزاده و حدود 143000 تومان می باشد. آزمایش تیتر IGA آزمایشگاه نیلو ازاد: 35000 با تامین اجتماعی: 23000
بچه ها روحیه تون رو حفظ کنین همتون چرا ناامید شدین به خدا مشکلای بزرگتری هم تو زندگی هست که مشکل ما چیزی نیست در مقابلش. بعضیا بچع هم دارن و خیلی هم راحت حامله شدن ولی به خدا من هیچوقت نمیخوام جای اونا باشم زندگی خودم رو با مشکل نازاییم ترجیح میدم به زندگی اونا بی خیال یه مشکلی پیش اومده دیگه ما هم تلاشمون رو می کنیم اتفاقا من عاشق بچه ی دوقلو بودم میگم شاید حکمت خدا اینه که به ارزوم برسین. شرمنده پرحرفی کردم خواهرای گل من حق ندارن ناامید بشن 😡😡😡
گونش جون من گونال ( گونال پن نه ،معمولی ) دور ناف زدم چون چربی دور شکمم کم بود یه مقدار اذیت میشدم ولی الان با هپارین اصلا مشکل خاصی ندارم . نگران دردش نباش ، ماها که پا تو این راه میذاریم باید خیلی صبور و قوی باشیم.
سلام دوستای خوبم صبح همگی بخیر من بعد از ی هفته سرماخوردگی که به گلودرد چرکی و سخت شدن تنفسم برام دگزا تجویز شد کدخدا بعد از دو شب درد و عدم تنفس راحت بتونم بخوابم.از دیروز راه نفسم بهتر سد ولی دچار بدن درد شدید مثل پا ودست درد و ی ضعفی تو کل بدنم دارم. دیشب هم تا صبح حالت بیقراری داشتم و همش از این پهلو به اون پهلو شدم. حالا نگرانم منکه با ی دگزا حالم بد شده از امروز که قراره روزی دو عدد پردنیزیولون مصرف کنم چی میشه. اونقد از عوارض کورتون بد خوندم که حد نداره. مثلا خوردن قند شکر و چربی و مخصوصا نمک مضره و باعث بالارفتن همه این ها تو خون میشه. دوستای گلم که تجربه خوردنشو دارن بگن اونا هم با خوردنش مشکلی داشتن یا نه؟؟؟ ضمنا من سر میکروی دوم مصرف کردم ولی اینطوری نشدم فقط خیلی چاقی شکمی داشتم. ممنون که نظرتون رو می گوید.
آنا جان دیروز به مطب طرازی زنگ زدم و گفتم پری شدم گفت که خانم دکتر گفته اگه میخواهد خراش آندومتر داشته باشه 10 الی 22 روز دیگه بیاد و نامه از مطب بگیرد. میخوام بدونم حدود دستمزدش بابت هیسترو و خراش چنده؟؟ من از آبان پرسیدم گف حدود 3700 آیا خودش دستمزد جدایی میگیره؟ ؟؟ آیا این دو عمل مشمول بیمه تکمیلی میشه؟؟ و اینکه ی بار فکر کنم گفتی خراش بهتره همراه هیسترو باشه درسته؟؟ آیا اگه مشمول تکمیلی بشه از اون قسمت میکرو محاسبه و کسر میکنم یا ی عمل درمانی محسوب میشه؟؟؟؟ ممنون عزیز دلم خیلی سوال کردم شرمنده.
ترانه جون انشالله اخر این دو هفته دلت شاد میشه این دو هفته علائم خاصی مربوط به حاملگی یا عدم حاملگی نداری و هر چی حس می کنی از تاثیر پروژسترون روی رحم و تخمدانه از هفته ٦ به بعد کم کم علائم حاملگی معلوم میشه فکر مثبت و روحیه خوبت رو حفظ کن و خودت رو بسپر به خدا گونش جان منظورت از امپول های دور ناف سلکسان یا امپول های ای وی اف؟ البته واقعا هیجکدومشون درد خاصی ندارن سعی کن یه کمی از اون قسمت رو بین دو تا دستات بگیری و بعد با دست دیگه ات امپول رو بزنی الان من ٤ ماهه دارم هر شب برای خودم سلکسان می زنم واقعا راحته
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ. فقیر و خسته به درگاهت امدم رحمی...
بچه ها لیلی جون چی شد؟ رفت سونو غربالگری؟ شیدا جون شما خوبی؟ سونو اندازه گیری سرویکس رو رفتی؟ من چهارشنبه باید برم متاسفانه فشارم کمی بالاست نمک رو حذف کردم وزنم هم داره کم کم می اد پایین، برای تهوع هم بهم ازمایش کبدی داده دکتر چون خیییلییی شدیده دلم لک زده برای به لیوان اب خنک که بعدش پشیمون نشم;-) بهار جون شما در چه حالی؟ بچه ها دیدم زهرایی از کلینیک مردان و اقای پورموسی گفته بود واقعا این بنده خدا کارهاش بامزه است من هر دفعه که می رفتم بعدش کلی می خندیدم منهخودم همیشه پرونده شوهرم رو می بردم برای ویزیت ، چون وقتش کمه تا ازمایش می داد می رفت باقی کارها رو من انجام میدادم خلاصه این پورموسی نعمتیه برای ابن سینا...
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ. فقیر و خسته به درگاهت امدم رحمی...
سلام به همه دوستان انشاله همه به زودی دامنشون سبز شه نمیتونم زیاد سر بزنم اینجا و خبر ندارم کیا باردار شدن من همچنان حالت تهوع شدید دارم . روزی سه تا دمیترون میخورم . ماه لی لی شما دمیترون می خوری؟ پرزسترون تا کی باید ادامه بدی؟