2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
مهدیه جون منم به پهلو میخوابیدم برا تزریق عضلانیا! خوب بعد انتقال رو شکم نمیشه خوابید! مهدیه جون نمیدونم این کش اومدن مهمه یا نه اما الان که جوجه هاتو انتقال دادی تنها چیزی که بده داشتن استرسه! پس از لحظاتت لذت ببر!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پری پریا جان دعارو موقع نزدیکی به کمرت ببند و بعد از کار بازش کن.... من این ماه همین کارو کردم... گونش جان من فردا صب ساعت ١0 وقت زنان دارم.... میرم برای صدای قلب.... اگه دوست داشتی بهماهنگیم همو ببینیم.... البته من از ساعت 9 اونجام و با توجه به کارایی که همسرم داره فک کنم تا دو وسه کارم طول بکشه.... راستی من عاشق دکتر مطب مردانم... اون پسره پورموسی.... تو روزایی که خیلی دپ بودیمو پله های ابن سینارو بالا پایین میکردیم حرفای این خنده دار بود لامصب.... همسرمم گفته میخوام براش شیرینی بخرم ببرم 😀😀
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
سلام دوستان تورک جان مرسی از تاپیک خوبت،یه سوال دارم ازت شما کیست آندوت چه اندازه ایه!؟ آخه دیدم گفتی دکترت میگ ه اول لاپرا منم آندومتریوز دارم ولی دکترم گفت لاپرا نکنم بهتره و میکرو کردم،مال من یه 3 سانتی تخمدان چپه ،راست هم تازه درآومده کوچیکه
تبریک تبریک یه عالمه تبریک به گلی و سامی جون..... ایشالا به خیر و خوشی و سلامتی پیش میره.... فقط تورو خدا بگید تو این دو هفته انتظار علامتی نشونه ای داشتید..... من یه جورایی خسته شدم.... یه لحظه امیدوارم و یه لحظه بعد نا امید..... نمیدونم چیکار کنم.... هرکاری میکنم این دو هفته نمیگذره.... کلافه شدم گلی جون متنت رو که خوندم گریه ام گرفت.... از ته دل برات خوشحال شدم.... توروخدا برام دعا کن و به مامانت که اینقدر دلش صافه بگو برام دعا کنه.... راستی سمی برای ال دی اگه ماه قبل انتقالته که یه ماه ال دی بخوری روز 5 هم باشه اشکال نداره ولی اگه ماه سیکل اصلیته بهتره تا روز سوم بخوری
بچه ها دلم گرفته.... یکی از همکارا و خانوم یه همکار دیگه که هردو بهمون نردیکند و رفت و آمد داریم بچه هاشون به دنیا اومده.... خیلی براشون خوشحالم و اینکه اصلا اذیت نشدن ولی خوب نمیدونم چطوری برم بهشون سر بزنم.... چی براشون ببرم؟ و اینکه بعد که هی ازم سوال بپرسن چی بگم؟؟؟ جالب تر اینکه همسایه کناریمون هم دوسه روز پیش بجه اش به دنیا اومد و پای خودشم برگشت.... یعنی همون روز زایمان من در اسانسورو باز کردم اون منتظر کسی بود اومد جلو دارشون....ماشالا انگار نه انگار که روز اول زایمانه....الانم مهمون دارن صدای نی نی اش داره میاد.... خونه اینا هم باید برم.... سه تا کادو چی بگیرم؟؟؟؟؟
ترانه جان منم دلم خیلی گرفته جاریم بیچاره پیام داده میگه فردا واست غذا میارم تو استراحت کن ولی من زدم زیر گریه مثل بچه ها لجم گرفته که خودم میخوام درس کنم آنا جون نظرت چیه درمورد اینکه ممکنه بخاطر این هپارین خونم رقیق شده باشه چون هرچقدر همسرم دقت میکنه بازم خون میاد جاش
ترانه جون منم تو شرایطی مثل شمام خودم رو با دعا و قران اروم میکنم تا خدا چی برام بخواد انایی مرسی گلم مرسان جونم نگران از فریز دراومدن بودی چهر تا فریزت سه تاشون تا بلاستو رسیدن گلم
فقط خدا