2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
سلام خونه جدید مبارک من امروز فرصت کردم سر بزنم صفحه های قبل رو نخوندم انا جون من دیشب باید ال دی و پرونیزولونم رو شروع می کردم این پسره دندون درد داشت اصلا یادم رفت بخورم باید امشب بخورم یا زنگ بزنم مطب بپرسم ممکنه کنسل کنه بگه از ماه بعد شروع کن مامی مرسان جان عزیزم ایشالا اسکیمو ها پیشت بمونن عزیزم هانیه گلم رو شنیدم مثبت شده مبارکش باشه ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد مهدیه و مهیار عزیز هم ظاهرا انتقال داشته ایشالا اخرین بار باشه و همین دفعه مامان شده باشه اناجون من فعلا هیچ کدوم از این ختم ها رو نمی تونم شرکت کنم ولی برای منم دعا کنید ایشالا همه حاجت روا بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی مرسان پس به سلامتی مامان شدن رسما شروع شده و ایشالله دو هفته دیگه هم سندش رو میگیری! امیدوارم مستاجرات بچه های خوبی باشن و بعد نه ماه بشن صاحب خونه دل و خونه و همه چیز مامان باباشون!!! سمی جان عزیزم به سلامتی.... عزیزم بعضیا روز سوم ال دی رو شروع می کنن اما یادمه یه بار ترانه جون میگفت روز 3 تا 5 میشه ال دیارو شروع کرد!!! به نظرم ایرادی نداره اما محض احتیاط میتونی زنگ بزنی بپرسی... سمی عزیزم کاری که داری میکنی خیلی فراتر از این ختماست و مطمئن باش خدا بیشتر هواتو داره.... ایشالله به زودی برای دردونه های خودت مادری کنی...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم انا جون ایشالا همینطور برای شما عزیز دل راستی دیگه از ابن سینا بهم زنگ نزدن فکر کنم اشتباهی تماس گرفته بودن خخخخ اره بعد ازظهر زنگ می زنم می پرسم اگه گفت که شروع می کنم از امشب اگه هم بگه نه که دیگه هیچی از ماه بعد شروع می کنم گلی جون مبارکت باشه الان خوندم با نی نی تو دلت برای ما هم دعا کن
تورک جون هیسترو شدم مشهد مشکلی نداشته خراشم داشتم تو یکی از انتقالام تو مشهد.حالا رزاقی میگه دفعه بعد خراش میدم فقط گفتم اگه با خراش مشکلم حل میشد که قبلا حل شده بود. واقعا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم!!
السلام علیک یا اباعبدالله.2 ای یو ای.2 ای وی اف در نوین مشهد(تخمک کشی 4مرداد 93 انتقال اول 27مهر 93 منفی بعد هیستروسکوپی دی 93 انتقال دوم 29 دی 93 منفی. ای وی اف سوم:13 مرداد 94 تخمک کشی بیمارستان بهمن.انتقال سوم 18 مرداد 94...نتیجه:منفی.انتقال چهارم:...خدایا...اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
آرزو جون بحث آندومتریوز چی؟ اونم بررسی شده؟ مثلا برای من که تشخیص دادن آندومتریوز دارم یادمه دکتر رویا پادمهر حین معاینه گفت با شرایطی که دارم احتمال گرفتن نتیجه خیلی کمه و گفت باید قبل میکرو لاپرا کنی.... نمیخوام بگم حتما تو هم همچین مشکلی داری فقط میخوام کمکت کنم مشکل رو پیدا کنی.... این قضیه کش اومدن رو هم بیشتر بررسی کن شاید یه مشکلی هست که تو هر سه بار انتقال منفیت داشتیش! ایشالله به زودی شرایط مامان شدنت محیا میشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسان جونم خوشحالم داری به ارزوت نزدیک میشی انا جون مرسی از لطفت تا الان که بهم ندادن دگزا رو هم بعد از انتقال میخوان بهم بدن انشاالله هر چی خیره برای هممون پیش بیاد
فقط خدا
ناناز جون اگه جواب این آز آنرمال باشه یعنی مشکل رو داری اما نرمال باشه میتونه کاذب باشه! یعنی نمیشه از رنج نرمالش نتیجه ای گرفت! واللا با سونو تا حدی میشه یه چیزایی تشخیص داد اما تشخیص قطعی با لاپراست! عزیزم دقیق نمیشه گفت همه علایمشون مشترکه یادمه تو توضیحات آندو نوشته بود لازمش درد نیست میتونه بدون علایم هم باشه! محض احتیاط میتونی آز رو بدی!
تورک جون ونم بررسی شده.... خوب برا کش اومدن بدن چه بررسی دیگه ای انجام بدم!؟
السلام علیک یا اباعبدالله.2 ای یو ای.2 ای وی اف در نوین مشهد(تخمک کشی 4مرداد 93 انتقال اول 27مهر 93 منفی بعد هیستروسکوپی دی 93 انتقال دوم 29 دی 93 منفی. ای وی اف سوم:13 مرداد 94 تخمک کشی بیمارستان بهمن.انتقال سوم 18 مرداد 94...نتیجه:منفی.انتقال چهارم:...خدایا...اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
سلام بچه ها امروز رفتم سونو واژینال گفت اندومترت ضخیمه فردا هم بیا یه سونو گرافی و یه چیزی هم گفت که برای رحمت انجام میدیم خوب متوجه نشدم، برات انجان میدیم اگه خوب بود داروهات رو شروع میکنیم.دقیقا فردا چه کارایی رو انجام میدن؟خانمه عجله داشت گفت برو فردا بیا نتونستم بپرسم ازش
سلام ب همگی انا جون من 3 جز و خوندم انشاله خدا قبول کنه خیلی جالبه اول هر 3 جز با سوره های شروع شده که خدا در مورد نطفه و جنین گفته
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
آرزو جون ایشالله مشکل چیه زود رو بشه و بشی مامان آرزو جون!!!!!! نگار جون قبول باشه و التماس دعا دارم.....
بچه ها این کش اومدنو منم دارم. ینی واقعا بده؟ راستی از دیروز بعد تزریق عضلانیا به خورده جاش خون میاد قبلا اصلا اینطوری نبود.نمیدونم چون نمیتونم کامل به شکم بخوابم شوهرم نمیتونه درست واسم بزنه یا بخاطر انوکساپارینا ست