2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام به همه دوستای گلم عیدتووووووون مبارکککککککک ان شالله هممون از اقا امام رضا عیدی بگیریم خونه نوووووو مبارک امیدوارم این خونه خوش یمن باشه برا ههممون رزجونم خیلی خوشحالم که دوباره برگشتی ممنون ازاینکه بیاد داداشم بودی چه خوب که بیمه تکمیلی شدین عالیههههههه ان شالله مامان شدنت ترانه جون بیصبرانه منتظر خبر مامان شدنت هستم عزیزم ستی جون گفتی بی بیت مثبت شدی؟؟بهت تبریک میگم عزیزم انا جونم خدا قوت خواهررررر مرسی از زحماتت برا خونه جدیدمون من واقعا در مونده شدم دیگه یادتونه گفتم دکتذر رزاقی بهم گفته رحمت عمل میخواد اما یکی از دوستام مدارکمو برا یه اقا دکتری تو خارج که یکی از اشناهاشونه ایمیل کرده ا‌ون گفته عمل نمیخواد درکتر خیلی خوبه وهمیشه برا همایشها وکنگره ها میاد ایران خانم دکتر اتیه میرفندرسکی رو معرفی کرده وگفته یه سر برم پیشش واقعا نمید‌ونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟ خواهشن کمکم کنید؟؟
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
ممنون انا جون من 3 جز برمیدارم فکر کنم از جز 19 چند تا خالی بود لطفا 3 جز برای من بزارین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستی جون من تجربه ى انتقال نداشتم ولی به وفور شنیدم بتای پایین تو زنای حامله مشاهده شده و بچه هم سالم بوده.... معمولا بتای پایین نشونه ى جنین پسره... خارج رحمی چنان دردی,داره که نمیتونی تحمل کنی به اضافه اینکه در فواصل زمانی مشخص بتا بالا نمیره یا مقدار افزایشش کم باشه شما دوباره آزتو بعد 48یاعت نکرار کن اگه افزایش چشمگیر نداشت بعدا نگران شو... الان تقریبا طبیعی هستی
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
ستی جون نگران نباش از دوستان با بتای ۵۰ و حتی پایین ترم مامان داشتیم!
عزیزم فقط دو روز دیگه یه آز بده ببین رشدش چه طور بوده!
اگه خوب باشه شک نکن مامانی!
من که از الان برچسبتو آماده کردم بزنم جلوی اسمت!
نگار جون جزءهای ۱۸-۱۹-۲۰ رو برات گذاشتم! التماس دعا!!!!! دوست جونا من برم سبزی گرفتم پاک کنم باز میام بهتون سر میزنم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سروناز جون بتام صفر بود. بی بی تست مارک مدیکور گذاشتم دو خط شد که یکیش کمرنگ بود فرداش رفتم از دادم منفی بود، البته اینجا خونده بودم همه ی بچه ها میگفت مارک مدیکور مثبت کاذب زیاد نشون میده
سلام دوستای خوبم .امیدوارم که ایام به کامتون باشه آنا عزیز همه صفحات تاپیک جدید و خوندم عالی .عالی. فوق العاده مفید
خیلی زحمت میکشی ایشالا که خداوند بهت سلامتی بده و بزودی بیای خبر بارداریتو بدی.عزیزم واسه منم 4000 صلوات بزار.
یه سوال. شما از دکتر طرازی راضی هستید ؟و اینکه. دوستان در مورد کلینیک امید اگر اطلاعی دارید بدید. .ممنون.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
انا جون من ختم صلوات و قران رو در حال انجامم گفته بودم خودم روز چندم یس هستم اما الان برای منم ختم یس بذار ستی جون استرس نداشته باش میدونم سخته اما اوضاع رو بدتر میکنی اینطوری مرسان جونم چه خبر دیگه سنو نرفتی تا شنبه بری بذای انتقال انشاالله.. فکر کنم گفته بودی اندو روز ۱۲ ۷/۵ بود درسته
فقط خدا