2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستای گلم....!!! خونه جدید مبارک........!!! ایشاا...این خونه پر بشه از مامانای خوب ومهربون....!! مرسی از آناجون....مطالب اینجاهم مثل همیشه کامل وجامع...ایشاا...به همین زودیا مامان شدنت وجشن بگیریم...... واماازاحوالات خودم....دیروز سونوشدم وخوشبختانه وبادعای دوستای گلم چندتا تخمک خوب داشتم...ودیشب هم آمپول آزادسازی رو زدم وبه امیدخدا فرداصبح زود پانکچرمیشم.....!! یه سوال دارم?اینکه بعداز پانکچرتاچندساعت اثرات بیهوشیداریم ومن میتونم عصرش برگردم سهرخودمون?ممنون میشم جوابم وبدین.... مثل همیشه محتاج دعاتون هستم
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ان شاء الله تو خونه جدید هیچ مشکلی نداشته باشیم و همگی به آرزومون برسیم بچه ها من از بس خوابیدم از دیروز بدجور کمر درد گرفتم طوری که مثله مارگزیده ها نمیتونستم یه شکل بخوابم و هی اینور اونور میشدم.من فکر میکنم با این کمردرد حتما جنینامو از دست دادم؟ مونا جون آثار بیهوشی زیاد نمیمونه ازمن که تا ظهر دیگه تموم شده بود فقط یه کوچولو ضعف داشتم
مونا جون خدارو شکر دیدی دختر استرست الکی بود ایشالا که همین دفعه یه دوقلوی ناز نصیبت بشه عزیزم مهدیه و مهدیار جون اینقدر خوابیدن هم خوب نیستا خون رسانی به رحمت کم میشه نگران نباش ایشالا کنجدات سفت تو دلت چسبیدن
سلام دوستان و تورک آنای عزیز امیدوارم در هر مرحله ایی هستید موفق باشید من هم دیروز برای سونو و ویزیت رفتم خدا رو شکر یک ساک حاملگی با جنین تشکیل شده بود که قلب داشت زدن قلبش رو تو مانیتور دیدم گفت هفته ششمی و جنینت 6 میلیمتر و برای شنیدن صدای ضربان قلبش برای دو هفته دیگه وقت داد بچه ها برام دعا کنید.

نگران فردایت نباش
خدای دیروز و امروز
خدای فردا هم هست!
ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن هاست که خدایی می کند...
امشب عروسی دعوتم موندم با چه روحیه ای برم؟خواهر شوهرمم حامله س هی پیش من ادا و اطوار در میاره حوصله ندارم ببینمش اصلا درک نمیکنه من مشکل دارم همش پیش از بچه ش حرف میزنه بچه ی اولش هم نیست دومیه خیلی نامرده همیشه دلمو شکسته