2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041508 بازدید | 684221 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


2-1 فهرست پستهای صفحه 2 تاپیک: 1-2: فهرست پستهای صفحه 2 تاپیک 2-2: تغذیه و مراقبتهای قبل و بعد از انتقال جنین 3-2: دستورات رژیم غذایی سالم از استاد خدادادی 4-2: تغذیه دوران بارداری: گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 5-2: شانزده مورد موثر برای تشکیل کیسه آب قوی و تقویت کیسه آب مواد غذایی زیر بسیار مؤثرند 6-2: لوبیا سبز و ضخامت آندومتر 7-2: شیر سویا 8-2: رازیانه 9-2: کاسنی 10-2: اطلاعاتی در مورد قرص لووتیروکسین 11-2: مواد غذایی سالسیلات دار (آسپرین طبیعی) 12-2: منابع غنی از ویتامین k 13-2: ویتامین ب6 14-2: ویتامین ب12 15-2: تجربیات دوستان در مورد درمان یبوست 16-2: ویتامین ها و مواد موثر در بهبود ناباروری مردان و زنان 17-2: توصیه کاویان منش به هستی جون 2-18: 2-19: 2-20:
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-2 تغذیه و مراقبتهای قبل و بعد از انتقال جنین: برداشتن تخمک: قبلش باید ناشتا بود. پس از برداشتن تخمک‌‌ها، ممکن است دل درد، احساس پُری یا فشار داشته باشید. قبل از عمل برداشتن تخمک: اگر عمل تحت بیهوشی انجام شود، احتمالاً از شما خواسته می‌شود که حدود 8 تا 10 ساعت قبل از عمل از خوردن و آشامیدن خودداری کنید. همچنین از شما خواسته خواهد شد که در روز عمل لنز، جواهرات، آرایش و لاک ناخن نداشته باشید. متخصص بیهوشی یا پرستار، پیش از عمل به منظور دریافت برخی اطلاعات پزشکی شما را ملاقات می‌کند. در اتاق عمل نیز از طریق تزریق داخل وریدی یا استنشاق، داروی بیهوشی به شما داده می‌شود. بعد از عمل برداشتن تخمک: پس از برداشتن تخمک، ممکن است پزشک به شما توصیه کند که مکمل‌های پروژسترون را به شکل قرص‌های خوراکی، تزریق و یا شیاف واژن مصرف نمایید بدین منظور که دیوارۀ رحم آماده لانه‌گزینی شود. همچنین پزشک داروهایی شامل آنتی‌بیوتیک برای پیشگیری از عفونت (به منظور کاهش التهاب در اندام‌های تناسلی) تجویز می‌کند. بسیار مهم است که این داروها دقیقاً به شیوه‌ای که تجویز شده‌اند استفاده شوند. توجه داشته باشید که در صورت مشاهده هر یک از موارد زیر، پزشک خود را مطلع کنید: * دمای بدن بالاتر از 38 درجه سانتیگراد * درد شدید شکمی یا متورم شدن شکم * حالت تهوع شدید یا استفراغ بی‌وقفه * خونریزی شدید واژن (خونریزی‌های کم، طبیعی است) * مشکل در دفع ادرار یا دفع ادرار دردناک * ضعف کردن یا سرگیجه انتقال جنین: انتقال جنین زمانی انجام می‌شود که تخمک‌ها برداشته شده و در آزمایشگاه بارور شده باشند. این کار حدود روز دوم، سوم یا پنجم پس از برداشتن تخمک‌ها انجام می‌شود. بسته به شرایط، بین یک تا سه جنین مناسب انتخاب شده و به رحم مادر انتقال می‌یابند. مراحل انتقال جنین: در حالت معمول روش انتقال جنین ممکن است شامل موارد زیر باشد: * مرحله 1: دو تا سه روز بعد از باروری تخمک‌ها، جنین‌های مناسب برای انتقال به رحم انتخاب می‌شوند. • اگر سن مادر کمتر از 40 سال باشد، دو یا سه جنین منتقل می‌شود. • اگر سن مادر بالاتر از 40 سال باشد، حداکثر سه جنین قابل استفاده است (مگر اینکه تخمک‌های اهدایی مربوط به زن دیگری باشد که سن پایین‌تر از 40 سال دارد که در این صورت حداکثر دو جنین منتقل می‌شود). اگر تعداد جنین‌های با کیفیت، زیاد باشد آن‌هایی که انتقال داده نمی‌شوند را می‌توان به روش فریز کردن ذخیره کرد. روش دیگری هم برای انتقال جنین وجود دارد که در آن جنین در روز پنجم و یا ششم باروری (بلاستوسیست) منتقل می‌شود. * مرحله 2: در این مرحله، یک اسپکولوم (Speculum) وارد واژن می‌شود تا دیواره‌های واژن را از یکدیگر جدا نگهدارد، سپس کاتتر (یک لولۀ بلند، باریک و قابل انعطاف) از گردنۀ رحم وارد رحم می‌شود. جنین‌ها از طریق این لوله وارد رحم خواهند شد. معمولاً این روش یک عمل بدون درد است و نیازی به مسکن ندارد. توجه داشته باشید که هنگام استفاده از اولتراسوند، مثانه شما بهتر است پُر باشد. * مرحله 3: معمولاً توصیه می‌شود که تا چند روز پس از انتقال جنین، یک شیوۀ زندگی آرام را دنبال کنید. * مرحله 4: حدود دو هفته بعد از انتقال جنین، یک آزمایش خون بارداری از شما گرفته می‌شود. اگر جواب آزمایش مثبت باشد حدود دو هفته بعد سونوگرافی خواهید داشت. پس از عمل انتقال جنین: بعد از عمل انتقال جنین، شما می‌توانید فعالیت‌های روزانه خود را از سر بگیرید هر چند ممکن است تخمدان‌ها هنوز بزرگتر از اندازۀ معمول باشند. البته باید از انجام فعالیت‌های شدید اجتناب کرد. عوارض جانبی معمول عبارتند از: * پس از گذشت مدت کوتاهی از عمل، مقداری مایع شفاف یا خونی جاری می‌شود که به علت پاک کردن دهانۀ رحم قبل از انتقال جنین است. * تورم پستان و حساسیت هنگام لمس آن * نفخ خفیف * یبوست * گرفتگی خفیف عضلات اگر پس از عمل انتقال جنین درد متوسط یا شدید داشتید با پزشک خود تماس بگیرید. پزشک عواملی همچون عفونت، چرخش تخمدان و سندرم تحریک بیش از حد تخمدان را بررسی خواهد کرد. حدود 10 تا 14 روز بعد از انتقال جنین، بایستی آزمایش خون انجام شود. در این آزمایش، میزان هورمون HCG سنجیده خواهد شد. برای بسیاری از بیماران، این چند روز جزء طولانی‌ترین روزهای زندگی است. صبور باشید و آرامش خود را حفظ کنید. در حالت کلی رعایت دستورالعمل‌های زیر پیشنهاد می‌شود: * عدم استفاده از وان حمام و یا شنا کردن به مدت 48 ساعت پس از انتقال جنین * عدم استفاده از دوش واژینال یا تامپون * اجتناب از داشتن رابطۀ جنسی تا زمانی که ضربان قلب جنین در سونوگرافی دیده شود. * اجتناب از انجام فعالیت فیزیکی شدید همچون دویدن آهسته، ایروبیک یا تنیس * اجتناب از بلند کردن اجسام سنگین * می‌توانید بعد از 24 ساعت استراحت در رختخواب (غیر از بلند شدن برای حمام یا وعده‌های غذایی)، سر کار بروید. پس از دو تا سه روز بعد از عمل می‌توانید به مسافرت نیز بروید. بعضی از پزشکان پس از انتقال جنین، استراحت مطلق تجویز می‌کنند. با این وجود به خاطر داشته باشید که فعالیت فیزیکی اثری بر احتمال باردار نشدن ندارد و ما بیماران را تشویق می‌کنیم که تا جایی که ممکن است به زندگی عادی خود بازگردند. بسیاری از بیماران نگران این هستند که مثلاً با سرفه یا عطسه کردن جنین آن‌ها بیفتد، توجه داشته باشید که این رخداد از لحاظ فیزیکی غیر ممکن است و اگر جنین قرار باشد به دیوارۀ رحم بچسبد، این اتفاق خواهد افتاد.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-3 دستورات رژیم غذایی سالم از استاد خدادادی: 1_ خوردن شیرینیجات غیر طبیعی ممنوع (شیرینی قنادی و هر شیرینی که با شکر درست شود) به جای آن از خرما توت خشک و انجیر خشک استفاده کنید 2- خوردن چای ممنوع به جای آن از دمنوش های گیاهی استفاده کنید البته زیاده روی نکنید 3- خوردن غذاهای سرخ کردنی فست فود و غیره ممنوع به جای روغن های مایع و سرخ کردنی از روغن زیتون (که خدا درقرآن به آن قسم خورده) و کنجد و غیره استفاده کنید البته روغن کنجد و در زمان بارداری مصرف نشود 4- خوردن لبنیانت صنعتی ممنوع و سعی کنید از لبنیات محلی مطمئن استفاده کنید 5- خوردن ماست ممنوع چون اسید لاکتیک بالا دارد و به کبد آسیب می رساند . 6- گوشت کمتر مصرف شود چون انسان به مرور زمان خوی انسانی می گیرد و عامل بیماری هپاتیت می باشد. 7- یک وعده غذای پخته در طی روز مصرف شود. 8- استفاده از سالاد کاهو و روغن زیتون در یک وعده غذایی، اگر می خواهد با غذا میل کنید حتما قبل از غذا مصرف کنید 9- استفاده از غذاهای فریزری ممنوع و سعی کنید سبزیجات را خشک و در فریزر قرار ندهید چون عامل بیماری است 10- استفاده از مایکروفر و زود پز و هر وسیله ای که باعث می شود غذا زود پخته شود ممنوع 11- استفاده روزانه از عسل و گنجاندن آن در برنامه غذایی روزمره (عسل به عنوان درمان تمام بیماریها یاد شده) 12- استفاده از 4مغز با عسل در طی روز که بسیار مفید می باشد 13- کسانی که همسرانشان مشکل اسپرم دارند شبها کشمش و مویز مصرف کنند کشمش و مویز غذای اسپرم است و آنها را تقویت می کنند. 14- روزانه سیب مصرف کنید با پوست هسته آن هسته میوها ضدانگل هستند و بسیار مفیدند 15- پنیر حتما با گردو مصرف شود و سعی کنید شب استفاده کنید. 16- لیمو ترش روزانه استفاده شود بهتر است و بسیار فایده دارد. 17- عدم استفاده از انواع سس های گوجه و مایونز و غیره ( دستور سس و بعدا براتون میزارم گیاهی هست) 18- ماکارونی پیتزا و سوسیس و کالباس ممنوع 19- ایشان دیپلم افتخار درمان بیماری آندومتریوز را دارند و بسیاری از خانم های بیمار را درمان کردند سعی کنید غذاهاتون و سرخ نکنید و همه و آبپز کنید فقط زمان بیشتری واسه پخت می خواد که خیلی بهتره فعلا همینها یادم هست بعد که کتابها به دستم رسید اگر دوست داشتید براتون می نویسم در ضمن دستور آشپزی هم دارند که حتما براتون می نویسم خودم چند تاش و پختم خوشمزه بوده یک رژیم 15 روزه هم دارن که خیلی سخته من که فکر نکنم بتونم انجام بدم فقط باید غذای خام مصرف کنید توی این رژیم من فعلا دارم این غذاهایی و که گفتن نمی خورم تا ببینم چی میشه میتونم رژیم بگیرم یا نه تا یادم نرفته ایشون خیلی تاکید می کنند نباید دچار یبوست بشید چون یبوست و سرما خوردگی ام الامراض هستند. آدرس ایمیل ایشون jamshid_khodadadi@yahoo.com ************************************* آدرس طب سنتی تو مشهد، طرقبه، صاحب الزمان 29 ، دارو گیاهی حکمت صبح ساعت 4:30 باید اونجا باشی البته نگارجون از طریق سوپر کنارش وقت گرفته 15 تومان داده بود اون هم براش وقت گرفته بود روزی 50 نفر و میبینه رفتی اونجا شرح بیماری چیزی ننویسی با گرفتن نبضت همه چیزو بهت میگه *** با تشکر از هدیه جون که مطالب فوق رو نوشته **** برگرفته از کتاب استاد خدادادی: (گرداوری شده توسط مینا مامان) عدم استفاده از غذاهای فریز شده: غذاهای فریز شده در دمای سرد خاصیت خود را از دست میدهند و گاهی فاسد میشوند. علاوه بر این برای استفاده از غذای منجمد باید صبر کرد تا به مرور زمان از حالت انجماد خارج شوند، در غیر اینصورت به جای غذا فقط تفاله ای از انرا مصرف میکنیم که این امر موجب پیدایش بیماری های گوارشی میشود. برای ذخیره کردن سبزیجات به جای فریز کردن می توان از روش خشک کردن استفاده کرد. نکاتی در مورد یبوست: 1. ننوشیدن همراه غذاهای روزانه 2. استفاده نکردن از ماست همراه غذاهای روزمره 3. نوشیدن روزی 6 لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد غذا 4. نرمش و ورزش مناسب در طول روز و پیاده روی 5. استفاده از سالاد و سبزیجات فصل، میوه جات 6. استفاده از خیس شده آلو بخارا و انجیر، صبح ناشتا و شب قبل خواب 7. خوردن مداوم چای در روز هم یبوست ایجاد میکنه 8. تند غذا خوردن و خوب نجویدن غذا 9. استفاده مداوم از آب یخ 10. نداشتن تحرک و نشستن بیش از حد
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-4 تغذیه دوران بارداری: گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه و رژیم درمانی: نیازهای تغذیه ای زنان باردار: 1- انرژی: میزان نیاز به انرژی در سه ماهه اول حاملگی همانند پیش از حاملگی است. افزایش نیاز به انرژی حدود 300 کیلوکالری در روز در سه ماهه دوم و سوم است. کتونمی شاخصی برای کمبود انرژی مادر است. 2- پروتئین: زنان حامله پروتئین بیشتری برای سنتز بافتهای جنین و مادر نیاز دارند. بیشترین نیاز به پروتئین در سه ماهه دوم و سوم است. میزان پروتئین مورد نیاز روزانه برای زنان حامله 71 گرم یا1/1 گرم به ازای kg وزن بدن در روز براساس وزن پیش از حاملگی است. * گروه لبنیات: هر واحد حاوی 8 گرم پروتئین * گروه گوشت: هر واحد حاوی 7 گرم پروتئین * گروه غلات: هر واحد حاوی 3 گرم پروتئین * گروه سبزیها: هر واحد حاوی 2 گرم پروتئین * پروتئین سفیده تخم مرغ امتیاز 100 دارد. 3- چربی: دریافت امگا 3 به خصوص در سه ماهه سوم به تکامل مغز و شبکیه جنین کمک میکند. کودکانی که در دوران جنینی امگا 3 کافی دریافت کرده اند نسبت به آنهایی که نکرده اند، IQ بالاتر و بینایی بهتری دارند. نسبت دریافت امگا 3 به امگا 6 باید 1 به 10-4 باشد. ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز در بارداری: منابع غنی از فولیک اسید عبارتند از: سبزیجات برگ سبز تیره، آب پرتقال، حبوبات، سویا، جوانه گندم، بادام و ... در زنانی که قرصهای ضدبارداری، داروهای ضد صرع، سیگار یا الکل مصرف میکنند یا سندرم سوءجذب دارند، احتمال کمبود فولیک اسید بیشتر است. مکمل اسید فولیک به میزان روزانه 1 قرص (1000 میکروگرم) از 3 ماه پیش از حاملگی تا پایان بارداری داده میشود. مواد غذایی حاوی اسید فولیک: * جگر گاو (100 گرم) 220 * حبوبات پخته (نصف لیوان) 144 * اسفناج پخته (نصف لیوان) 131 * جوانه گندم (یک لیوان) 81 * کاهو (یک لیوان) 76 * آب پرتقال تازه (یک لیوان) 75 * زرده تخم مرغ (یک عدد) 25 * موز (یک عدد) 22 * شیر (یک لیوان) 15 ویتامین آ: روزانه 4000 واحد بین المللی برای زنان حامله توصیه میشود. مصرف روزانه بیشتر از 10000 واحد بین المللی (5/2 برابرRDA ) ویتامین A یعنی مقداری که در بیشتر مکملهای مولتی ویتامین یافت میشود با افزایش خطر نقص تیغه عصبی همراه است. این مسمومیت در مورد بتا کاروتن صادق نیست. بیشترین خطر ویتامین A زیاد در دو هفته قبل از بارداری و دو ماهه اول بارداری است .چون جگر حیوانی به ازای هر 90 گرم حاوی 9000 واحد بین المللی ویتامین A است، زنانی که قصد حاملگی دارند و یا در مراحل اولیه بارداری هستند فقط باید مقادیر کم جگر و به دفعات کم مصرف نمایند. کلسیم: زنان 18 ساله و کمتر روزانه 1300 میلی گرم و زنان 19 ساله و بیشتر روزانه 1000 میلی گرم کلسیم نیاز دارند. افزایش نیاز به کلسیم در موارد زیر اتفاق می افتد: * زنانی که مقدار کمی شیر و لبنیات مصرف می نمایند * نوجوانانی که نیاز به کلسیم آنها به علت رشد خودشان بالا است * زنانی که دچار کمبود ویتامین D هستند یا رژیم پر فیبر مصرف می نمایند که سبب کاهش جذب کلسیم می شود * زنانی که دارای حاملگی های پشت سر هم هستند آهن: افزایش قابل توجه حجم خون در دوران حاملگی، نیاز به آهن را شدیدا افزایش می دهد. مغز استخوان فعال حدود 500 میلیگرم آهن المنتال اضافه تر در حاملگی مورد استفاده قرار میدهد و نیز با توجه به نیاز اضافه جفت و جنین، مادر باردار باید 15 میلیگرم آهن اضافه تر از حالت غیر بارداری دریافت کند. کل نیاز دریافتی آهن در بارداری 30میلیگرم است. کمبود آهن باعث کاهش تولید هموگلوبین و بروز آنمی، اختلال در رسیدن خون به جفت و جنین و عدم تحمل خونریزی زایمان میشود. مادران باردار باید از پایان ماه چهارم بارداری تا 3 ماه پس از زایمان روزانه یک عدد قرص آهن مصرف کنند. برای کاهش عوارض گوارشی قرص آهن آن را قبل از خواب میتوان خورد. تغییر رنگ مدفوع و حالت تهوع و استفراغ ناشی از مصرف مکمل آهن بعد از چند روز مصرف آن برطرف میشود. کافئین: مصرف روزانه بیش از 500 میلی گرم کافئین با افزایش خطر سقط خودبخودی در سه ماهه اول و اوایل سه ماهه دوم حاملگی همراه است. آشامیدن 2 لیوان و کمتر قهوه و یا 4 لیوان و کمتر نوشابه های حاوی کافئین در حاملگی مجاز است. افزایش نیازهای روزانه در بارداری: * انرژی: 285+ کیلوکالری * پروتئین: 1/7+ گرم * ویتامین آ: +100 میکروگرم * ویتامین د: +5.7 میکروگرم * ویتامین ب1: +1.0 میلی‌گرم * ویتامین ب2: 1.0 میلی‌گرم * فولیک‌اسید: 250+ میکروگرم * ویتامین ب12: +4.0 میکروگرم * کلسیم: 65/0+ گرم * آهن: 60-120+ میلی‌گرم * ید: 50+ میکروگرم برای دسترسی به منبع اینجا کلیک کنید!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-5 شانزده مورد موثر برای تشکیل کیسه آب قوی و تقویت کیسه آب مواد غذایی زیر بسیار مؤثرند: ١. ویتامین ث (فلفل شیرین، کلم پیچ، توت فرنگی، بروکلی، پرتقال، طالبی) ٢. بیوفلاونوییدها (مرکبات، گیلاسها، انگورها و آلو) ٢. زینک (صدف، همبرگر، گندم و خشکبار) ٢. غذاهای غنی از بتاکاروتن (میوه ها و سبزیجات نارنجی و زرد تیره مثل کدوتنبل، کدوحلوایی، هویج، طالبی، گوجه فرنگی) ٤. سبزیجات با برگ سبز تیره (مثل اسفناج، کاهوهای با برگ تیره) ٥. داشتن مقدار کافی پروتئین در غذای روزانه (حدود ٨٠ گرم در روز) مثلاً به این صورت: روزی ٢٥ گرم گوشت قرمز ٢٥ گرم مرغ ١٥-١٧ گرم ماهی ماست یک فنجان (٨ گرم) حبوبات نصف فنجان (٧ گرم) بادام تخم مرغ یک عدد بزرگ (٦ گرم)
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-6 لوبیا سبز و ضخامت آندومتر: گل آفتاب گردون: من لوبیا سبز استفاده کردم. در همه سیکلهای انتقالم. برا من در کنار ورزش و موارد دیگه اثر بخش بوده. خوراک لوبیا سبز دقیقا مثل بقیه خوراکهای سبزیجاته. فقط حتما روغن زیتون باشه. سبزیجاتی مثل گوجه و کمی سیب زمینی و کمی کدو سبز و یک لیوان لوبیا سبز تازه ریز شده رو باهم توی قابلمه میریختم. برا خوشمزه شدنش کمی هم پیاز و گوشت چرخ کرده رو کمی تفت میدادم و با سبزی جات ترکیب میکردم بعد در قابلمه رو میذاشتم. در دمای خیلی کم سبزیجات آب مینداختند و با آب خودشون میپختن. درسته اگه لوبیا سبز رو به صورت خوراک استفاده کنی خوشمزه است. من از بادنجان استفاده نمیکردم به خاطر حالت حساسیت زایی که داره طب سنتی میگه با احتیاط استفاده بشه. برا همین بیشتر وقتا یه کم توش کدو سبز میریختم. تجربه خود من اینه که در اخرین انتقال روز 9 پری اندومترم 5 میل بود دکتر گفت که رشدش خوب نبوده. من همون روز که اومدم خونه لوبیا سبز خریدم و تا سونوی بعدی که روز 12 بود استفاده کردم البته امگا 3 هم استفاده میکردم. روز 12 ضخامت شد 8 و روز 14 شد 10 میل. که دیگه هیچ دارویی هم برا ضخامت اندو استفاده نکردم. نوشیدن 8 لیوان آب و پیاده روی تند هم روزانه به رشد اندو و رشد فولیکولها کمک میکنه. تورک آنا: بچه ها لوبیا سبز سرد و تره پس حواستون به طبعتون باشه که طبعتون گرمه که با خیال راحت واسه ضخامت دیواره استفاده کنین ولی اگه طبعتون سرده خواهشا از مصلحاتش استفاده کنین! به نظر من لوبیا سبز رو که بخار پز یا آب پز کردین می تونین با ادویه جات طعمش رو مطلوب کنین بسته به ذائقه تون! در ضمن لوبیا رو قرار نیست خالی بخورین می تونین به صورت خوراک مصرف کنین، فقط باید بدونین خیلی سرخ کردن و چرب و چیلی کردن خوب نیست، در ضمن سعی کنین عمدش لوبیا باشه! اینم یه لینکی که راجب مصلحاتش نوشته! http://khavas.tabaye.ir/detail/51
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-7 شیر سویا: تاریخچه ی تهیه ی شیر سویا به 4 هزار سال قبل بازمی‌ گردد که چینی‌ ها توانستند شیر سویا را به روش خانگی تولید کنند. جالب است بدانید شیر سویا نزد چینی ‌ها از اهمیت خاصی برخوردار است؛ چرا که سویا جزو 4 دانه مقدس چینی‌ ها به‌ حساب می ‌آید و شیر سویا استخراج آبی پروتئین ‌های دانه سویا است. مهندس حمید خسروی، متخصص صنایع غذایی و مشاور کارخانجات مواد غذایی در صنعت لبنیات و سویا درباره ی فرآیند و خواص تغذیه ‌ای این نوشیدنی چنین می گوید: فرآیند تولید فرآیند تولید شیر سویا روش‌ های مختلفی دارد، اما روشی که در ایران از آن استفاده می ‌شود، به این شکل است که ابتدا دانه‌ های سویا را تمیز و مواد اضافه را جدا می‌ کنند. سپس آن را در آب خیس می‌ کنند و در اثر این خیساندن، برخی قندهای نامطلوب مانند رافینوز و استاکیوز که عوامل ایجاد‌کننده ی نفخ هستند، تا حدی از دانه خارج می ‌شوند. دانه خیس‌ شده، خرد می ‌شود و در اثر خرد شدن محصولی به نام اسلاری به دست می ‌آید. در مرحله ی بعدی به اسلاری، بخار تزریق می‌ شود و دمای آن تا 120 درجه سانتیگراد بالا می ‌رود. هدف از این فرآیند حرارتی، غیر فعال کردن مواد نامطلوب دانه سویا است. مواد نامطلوب، موادی هستند که باعث می ‌شوند پروتئین ‌های موجود در سویا جذب بدن نشوند. پس از آن، مرحله بوگیری انجام می ‌شود؛ به این شکل که بخاری را که به اسلاری تزریق شده بود و دمای آن را به 120 درجه سانتی ‌گراد رسانده شده، از آن جدا می‌ شود. با انجام این فرآیند، بوی لوبیایی سویا تا حد ممکن کم می شود. آخرین مرحله نیز سانتریفیوژ کردن اسلاری است. در سانتریفیوژ، شیر یا عصاره سویا از پسماند یا فیبر آن که اصطلاحا به آن اُکارا می ‌گویند، جدا می ‌شود. این ماده همان ماده اولیه ‌ای است که از آن فرآورده ‌های شبه لبنی یا فرآورده‌ های شیری سویا تهیه می ‌شود که خواروبار جهانی(FAO) نام سوی ‌میلک یا شیر سویا را بر آن نهاده است. شیر سویا هیچ ربطی به شیر گاو ندارد: از آن جا که اسم این محلول پروتئینی را از ابتدا شیر سویا گذاشتند، بسیاری از افراد آن را با شیر گاو مقایسه می‌ کنند؛ در حالی که شیر سویا یک محصول کاملا گیاهی است و هیچ ارتباطی به شیر گاو ندارد. تنها شباهت این محلول، رنگ شیری آن است که البته کمی از شیر گاو کدرتر است. مقالاتی نیز در این زمینه نوشته شده و آن را با شیر مادر و شیر گاو مقایسه کرده ‌اند اما این محصول، همان‌ طور که گفتم، فقط از لحاظ ظاهری شبیه شیر گاو است؛ در غیر این صورت، نه از نظر طعم و مزه و نه خواص تغذیه ‌ای هیچ شباهتی به شیر گاو ندارد. مزه شیر سویا هم کاملا مشابه طعم غلات است؛ مانند طعم غذاهای مخصوص کودکان یا مزه‌ ای شبیه غلات صبحانه که ممکن است هر ذایقه‌ ی آن را نپسندد؛ به‌ خصوص ذایقه ایرانی که به این طعم‌ ها عادت ندارد. به همین دلیل در همه جای دنیا، انواع مختلف طعم‌ ها را به شیر سویا اضافه می‌ کنند تا ذایقه مردم به مرور زمان به آن عادت کند. البته اگر کسی ارزش غذایی شیر سویا را بداند، بعید است که آن را وارد رژیم‌ غذایی ‌اش نکند. پس مقایسه ی شیر گاو با شیر سویا مقایسه ی خوبی نیست و هیچ جای دنیا چنین حرفی را نمی ‌زنند. هر کدام از آن ها مزایای خودشان را دارند. پروتئین شیر گاو پروتئین بسیار مناسب و کاملی است. کلسیمی هم که در شیر گاو هست در شیر سویا وجود ندارد. در عوض شیر سویا، فاکتورهایی دارد که جذب کلسیم را افزایش می ‌دهد. به همین دلیل هم در دوران یائسگی خانم‌ ها باید هم از کلسیم استفاده کنند هم از فاکتورهایی که جذب کلسیم را بالا می ‌برد. پس هم به شیر گاو احتیاج داریم هم به شیر سویا. ارزش غذایی شیر سویا: اولا که محصولات سویا جزو مواد غذایی عملکردی هستند که نقش و ویژگی آن ها فراتر از نقش تغذیه ‌ای‌ شان است؛ یعنی خواصی شبیه خواص دارویی دارند و این نکته ی بسیار مهمی در ارزش غذایی سویا است. اگر بخواهم آن را با فرآورده‌ های حیوانی مقایسه کنیم باید بگوییم سویا اولین گیاهی است که خواص آن به شدت به فرآورده‌ های حیوانی نزدیک است. به دلیل این که پروتئین بسیار بالایی دارد. این پروتئین از لحاظ ارزش غذایی به جز دو اسیدآمینه ی متیونین و سیستئین، بسیار غنی و تقریبا شبیه گوشت هستند. اما خواص اصلی سویا مربوط به گروهی از مواد به نام ایزوفلاونویید‌ها است. ایزوفلاونوییدها که خاصیت آنتی ‌اکسیدانی نیز دارند، دارای خاصیت فیتواستروژنیک هستند. بنابراین علاوه بر پروتئین بالایی که سویا دارد وجود دو خاصیت آنتی‌ اکسیدانی و فیتواستروژنیک آن، این ماده غذایی را بسیار خاص کرده است. شیر سویا و پیشگیری از بیماری ‌ها خواص اصلی سویا، کاهش بیماری ‌های قلبی، کاهش کلسترول خون و پوکی ‌استخوان، کنترل وزن و کاهش عوارض یائسگی است. به‌ علاوه، چون سویا شبیه شیر است اما لاکتوز ندارد؛ برای افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند، بسیار مفید است. همچنین سویا فیبر بسیار بالایی دارد که حجم مدفوع را بالا و کلسترول را پایین می ‌آورد. در نتیجه، مصرف‌ کنندگان آن دچار یبوست نمی ‌شوند و خطر بیماری‌ های ناشی از یبوست و سرطان روده در آن ها کاهش می ‌یابد. شیر سویا و کاهش عوارض یائسگی همان ‌طور که گفته شد، شیر سویا حاوی موادی به نام فیتواستروژن است. فیتواستروژن یعنی استروژن بسیار ضعیف. عوارض یائسگی از جمله پوکی ‌استخوان به دلیل کمبود یا عدم ترشح هورمون استروژن در بدن اتفاق می‌ افتند. همان‌ طور که بالا بودن استروژن در بدن نیز برخی مشکلات دیگر را برای خانم‌ ها ایجاد خواهد کرد. فیتواستروژن موجود در شیر سویا موجب می ‌شود حالتی در بدن ایجاد شود مانند این که استروژن در بدن وجود دارد. در نتیجه، هم پوکی استخوان و هم عوارض یائسگی ایجاد نمی‌ شود. البته به شرط آن که خانم‌ها قبل از یائسگی شروع به مصرف شیرسویا کرده باشند. شیر سویا و پوکی استخوان: تحقیقات یک محقق ایرانی نشان می ‌دهد که شیر سویا در درمان پوکی استخوان در دراز مدت نقش مؤثری می ‌تواند داشته باشد. علیرضا احمدی، عضو انجمن ژنتیک ایران گفت: شیر سویا حاوی ترکیبات ایزوفلاوینی است که این ترکیبات می‌ توانند به عنوان هورمون‌ های جنسی عمل کنند. در حقیقت کمبود هورمون ‌های جنسی در یائسگی باعث مختل شدن جذب کلسیم شده و به دنبال آن پوکی استخوان ظاهر می ‌شوند. در بسیاری از کشورها از قبیل مالزی، ‌چین، ژاپن و کشورهای شرق آسیا مصرف شیر سویا را در برنامه غذایی دانش ‌آموزان ابتدایی قرار داده ‌اند که با بررسی‌ های انجام شده می ‌بینیم که میزان مبتلایان به پوکی استخوان در این کشورها بسیار کم است و این به علت برنامه تغذیه‌ ای مناسب آن ها است. پوکی استخوان یک بیماری خاموش است که در دراز مدت خود را نشان می ‌دهد و فرد هنگامی متوجه بیماری خود می ‌شود که نمی ‌تواند آن را درمان کند و دچار شکستگی ‌های شدیدی می ‌شوند که درمان و ترمیم آن در برخی موارد امکان ‌پذیر نیست. این تحقیقات در پژوهشگاه زنان دانشگاه الزهرا به اتمام رسیده و نتیجه آن روی انسان به‌ صورت کامل مشاهده شده است که ترکیبات شیر سویا توانسته این علائم را کنترل و درمان کند. شیر سویا در مقابل سقط جنین: محققان می ‌گویند مصرف شیر سویا در زنانی که از طریق IVF یا کاشت تخمک، بارور شده‌ اند می ‌تواند تا 6 برابر سبب موفقیت روند بارداری شود و در زنانی که تلاش کرده ‌اند از این طریق بارور شوند اما موفق نشده‌ اند شانس باروری را افزایش دهد. طبق بررسی ‌‌ها زنانی که شیر سویا مصرف می ‌کنند احتمال بارور شدن شان از طریقIVF پنجاه درصد و در سایرین 9 درصد است. از سوی دیگر شیر سویا احتمال سقط جنین را به شدت کاهش می ‌دهد. عوارض شیر سویا: مهم‌ ترین مساله‌ای که سویا می‌ تواند ایجاد کند، حساسیت است. زیرا بعضی‌ ها به این مواد حساسیت دارند. بنابراین وقتی شیر سویا را برای اولین بار استفاده می‌ کنند، مانند افرادی که به بادمجان یا گوجه ‌فرنگی حساسیت دارند، دچار کهیرهای پوستی و گرفتگی صدا می ‌شوند.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-8 رازیانه: طبعش گرم و خشکله، دارای هورمونهای زنانه هست، باعث بلوغ دختران و سلامتی زنان خصوصا در دوران یائسگی میشود. در ضمن نوشته مصرفش به خاطر وجود هورمونهای زنانه برای زنان مفید و مردان مضر می باشد.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-9 کاسنی: طبعش سرده، اما طبع ریشه و تخم به سمت گرمیه، در ضمن جهت تولید ازدیاد نطفه استفاده می شود، توان و نیروهای بدنی را تقویت و تجدید می کند!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-10 اطلاعاتی در مورد قرص لووتیروکسین: (گرداوری شده توسط خورشید92) اینم درباره قرص لووتیروکسین سدیم: بهتره این دارو صبحها به فاصله نیم تا 1 ساعت قبل صبحونه مصرف بشه و تا 4 ساعت بعد از مصرف آن داروهایی که با جذب لووتیروکسین تداخل دارند اجتناب بشه، (آنتی اسیدهای حاوی آلومینیوم و منیزیم، سایمتیکون، کلستیرامین، کلسیم کربنات، کی اگزالات، فروس سولفات آهن، سوکرالفیت).
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2-11 مواد غذایی سالسیلات دار (آسپرین طبیعی): مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از: بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقال، توت، توت‌فرنگی،گیلاس، خرمای خشک، تمشک، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل‌دلمه، قارچ، سیر، ریشه شیرین‌بیان و ادویه‌هایی مثل آویشن، دارچین، پودر کاری، فلفل و زردچوبه. فواید استفاده از سالیسیلات‌ها: سالیسیلات‌ها، با وجود شباهت به عناصر فعال آسپرین (استیل سالیسیلیک اسید) کاملا شبیه این عنصر عمل نمی‌کنند. سالیسیلات‌های موجود در داروی آسپرین، باعث بروز‌ هایپوگلیسمی‌ (افت قند خون) می‌شوند. به همین دلیل در بیماران دیابتی، در مصرف این داروها باید احتیاط شود. با توجه به فواید آسپرین، بحثی که مطرح می‌شود این است که اگر غذاهایی وجود داشته که ماده موثره آسپرین را داشته باشند، یعنی املاح سالیسیلات در آنها وجود داشته باشد، آیا قادر به ایجاد همان تاثیرات هستند؟جواب مثبت می‌باشد. نکته قابل توجه اینکه در اشخاص حساس به آسپرین استفاده دراز مدت از این مواد غذایی بدون ایجاد حساسیت، همان فواید آسپرین را دارد. از طرفی مصرف این منابع به دلیل همراه بودن با ویتامین C منجر به کاهش دفع سالیسیلات‌ها نیز خواهد شد. سایر فواید: از دیگر فواید املاح سالیسیلات می‌توان به رقیق کردن خون، ضد التهاب بودن و کاهش درد اشاره کرد، بنابراین می‌توان به هنگام احساس سردرد از انواع میوه‌های یاد شده استفاده نمود، زیرا سرشار از املاح سالیسیلات هستند. برخی میوه‌‌ها مانند انار بعلت دارا بودن فرم طبیعی آسپرین (سالیسیلات) در کاهش حملات قلبی مفیدند. مصرف مواد غذایی حاوی این اسید آلی، می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش دهد. مضرات: علی‌رغم وجود اثرات سودمند مصرف سالیسیلات‌ها، مواردی پیرامون مضرات استفاده از این اسیدآلی نیز عنوان شده است. در سال‌های 1970 دکتر بنجامین فینگولد، مسئول و سپس رئیس بازنشسته دپارتمان آلرژی در بیمارستان بنیاد کایزر و گروه پزشکی پایدار سان‌فرانسیسکو گزارش کردند که ارتباطی بین تغذیه و تعدادی از بیماری‌های جسمانی و آلرژیک از جمله بیش‌فعالی وجود دارد. غذاهایی که در رژیم فینگولد منع شدند، شامل: رنگ‌های مصنوعی، طعم‌دهنده‌های مصنوعی و بعضی مواد شیمیایی طبیعی مثل سالیسیلات‌ها که در غذاها وجود دارند، بود، بنابراین لازم است مواد حاوی سالیسیلات از رژیم‌های غذایی کودکان بیش‌فعال تا حد ممکن کاسته و گاهی اوقات حذف شود. مصرف زیاد این مواد آلی می‌تواند در ایجاد استرس نقش داشته باشد، بنابراین برای غلبه بر اضطراب، پیشنهاد می‌شود از مصرف مواد غذایی حاوی سالیسیلات اجتناب گردد.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   baransiyah7676  |  2 ساعت پیش
توسط   avaz76  |  3 ساعت پیش