2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7088365 بازدید | 687509 پست
اها پس خیلی میگذره فشارتون الان چطوره نرماله من با کوچیکترین ناراحتی میزنه بالا یا خستگی و کم خواب ن ...

الان نرماله ،وقتی آزمایش بارداریتون مثبت شد برید تحت نظر دکتر پریناتولوژی یعنی همون بارداری های پرخطر ،البته اکثر مراکز خودشونم دکتر پریناتولوژی دارن ولی بیرون از مراکز هم دکترای خوبی هست

ای بابا متاسفم.چرا از طریق طب سنتی و اصلاح مزاج اقدام نمیکنیداین روش ها اگر فایده نداشته باشن ضرر هم ...

عزیزم روشی نبوده نرفته باشم تاحالا چندین بار طب سنتی رفتم رژیم گرفتم و حالا هومیوپاتی رو شروع کردم که تو همین نی نی سایت باهاش اشنا شدم

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین عذر می‌خوام من نتونستم زودتر جوابتونو بدم خیلی دوستتون دارم خیلی ممنو ...

ان شاءالله جنینات میچسبن به دلت

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

سلام عزیزم ،ممنون از مهربونیت،انشاله خدا اول حاجت شما دوستان رو بده اگرم صلاح دونست جواب دل منم بده، ...

سلام هانی جان دورت بگردم عزیزم شایداون موقعی ک جنین تشکیل دادی دی اف ای خوب بوده ک تشکیل دادن چ ربطی ب الان داره؟ 

از ماشاله خبر داری؟از چیکا؟پاپیون سفیدو نیلو ۶۸و

چیکا که دوقلو داره دختر و پسر ....گاهی سر میزد به تاپیک و از شلوغی فسقلیا گله میکرد اما خیلی وقته نیومده دیگه

ماشالا هم بچه اش به دنیا اومده بود 

پاپیون سفید خیلی وقته نیومده خبر ندارم 

نیلو هم اگه اشتباه نکنم آخرین بار دکتر رحم جایگزین پیشنهاد داده بود ولی مطمئن نیستم شایدم با کاربر دیگه ای اشتباه گرفته باشم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چیکا که دوقلو داره دختر و پسر ....گاهی سر میزد به تاپیک و از شلوغی فسقلیا گله میکرد اما خیلی وقته نی ...

اره نیلو رحم جایگزین رو دکتر گفته بودن

نمیدونم قبول کرد یا نه و الان بچه داره یا نداره.ولی کلا رفت از اینجا

😉

عزیزم من بعد انتقال نمیتونم استراحت کنمچیکار کنممسیر پیاده روی هم دارم به محل کارم

والا من خودم شخصا به استراحت مطلق بعد انتقال اصلا اعتقاد ندارم ،اتفاقا به نظرم استراحت مطلق نباشی خون‌رسانی به رحم بهتر هم میشه ولی خب بیش از حد تحرک نداشته باش اگه مسیرت خیلی دور باشه با اسنپ برو ریسک نکن ،اونی که میگم اعتقاد ندارم استراحت مطلقه مطلق هست دیگه نه اینکه زیاد پیاده روی کنی 

اره نیلو رحم جایگزین رو دکتر گفته بودننمیدونم قبول کرد یا نه و الان بچه داره یا نداره.ولی کلا رفت از ...

بله دیگه سایت نمیاد 😞😞😞😞

من نمی‌دونستم ماشالا دومی رو بارداره