2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7088360 بازدید | 687509 پست
خدایش درست میگه به من میگن غصه نخور دفعه بعد خیال میکنن مثل خودشونم شب بخوابم صبح باردارباشم ره یکسا ...

همینطوره عزیزم  به منم همش همینو میگفتن خب دوسال گذشت، چی شد؟ هیچی!  اشتباه گفتم پارسال! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه‌ها هستین یه سوال بپرسم ازتون من دیشب کل داروهام مصرف کردم ولی خوابم برد پروژسترونمو مصرف نکردم ساعت ۸ صبح یهو یادم اومد و مصرفش کردم به نظرتون اشکال نداره؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خیلی سخته منم تو هفته هشتم سقط شد ولی الان ده روز گذشته هنوزم گاها لخته خون وخونریزی دارم شیروعسل وز ...

من با داروی گیاهی تو خونه انجامش دادم 

دکتر گفت درصورتی برم بیمارستان که روی پای خودم نتونم وایسم از خونریزی زیاد

اجازه استفاده شیاف وکورتاژ هم نداد دکتر

خونریزیم بعد از ۳روز در حد پریودیه

حتما برید دکتر چون لخته دفع میکنید😔

الهی جاش سبز بشه💝

سلام قربونت بخوبیت الان بهترشدی الحمدلله؟خداروچ دیدی میخواد شایدهمه این نشدنا ی شدن عالی وبی نقص بشه ...

سلام عزیزم ،ممنون از مهربونیت،انشاله خدا اول حاجت شما دوستان رو بده اگرم صلاح دونست جواب دل منم بده،راستش دیگه سیکل کمسل شد ،شوهرم رفت ازمایش dfiداد،گفتم که اگه dfiمشکل داشته باشه دیگه نرم برا انتقال ،فعلا منتظریم که جواب آزمایشش بیاد

فدای تو عزیز دلم🫂🫂🫂🥹🥹🥹💮💮💮💋

خدا نکنه نگار جونم. خداروشکر که بالاخره انتقال دادی. و الان نی نی های نازت تو دلتن. از باهم بودنتون لذت ببر. و به زودی مثبت شدنت ان شاالله. میدونی فرق ما کسایی که طبیعی باردار میشن چیه؟ اونا تا موعدشون نشه الا متوجه نمیشن باردارن. ولی خودمون ازهمون اول میدونیم دوتا جنین تو دلمون داریم. مبارکت باشه عزیزم. 

امروز تولدم بود 😌🫀 هرسال این موقع تنها آرزوم مادر شدن بود..تمام این سالها حسرت داشتم یه زخم عمیق.. ...

تولدت مبارک عزیزم. ان شاالله سایه ات بالا سرت دخملی باشه سالیان زیاد. و سالم بیاد بغلت. ممنونیم که همیشه بفکر دوستات هستی و مطمئنم با دعای شما دوستان همه مون مادر میشیم💃💃😘😍😘😘😘

خدا نکنه نگار جونم. خداروشکر که بالاخره انتقال دادی. و الان نی نی های نازت تو دلتن. از باهم بودنتون ...

سلااام عزیز دلم خوبی

فدات شممم مرررسی ازت

شوهرم میگه حداقل اینو می‌دونم دو هفته بابا مامانیم 

ینی دلم آتیش گرفت

میگم خدایا حداقل ب دعاهای بابا مامانامون به دعاهای همسرم نگاه کن خودم اصن هیچی😔😔😔😔

تولدت مبارک عزیزم. ان شاالله سایه ات بالا سرت دخملی باشه سالیان زیاد. و سالم بیاد بغلت. ممنونیم که ه ...

یه سوال عزیزم اگه اطلاعی داری این جواب بدین اینکه من پروژسترونمو دیشب یادم رفت ۸ صبح زدم حالا می‌تونم از امشب هر شب ساعت ۲ بزنم یا نه؟!

بله عزيزم، سال ۹۹ بود

اها پس خیلی میگذره فشارتون الان چطوره نرماله من با کوچیکترین ناراحتی میزنه بالا یا خستگی و کم خواب نمیدونم چ خاکی تو سر بریزم موندم تا بعداز عید برم برا انتقال جنین دارم.باید تحت نظر دکتر خاصی باشم قبلش بجز زنان

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....