2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087072 بازدید | 687420 پست

مامانای گل من ۱۴ ماه قبل پانکچر شدم و هایپر هم شدم 

بعد یک هفته پانکچر پریود شدم و قرص ال دی خوردم این هفته هم پریود بشم میشه ۲ پریودی بعد پانکچر میتونم انتقال بدم ؟؟ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروژسترون چی؟

اینا خیلی راحت می‌تونستن پروژسترون بهم بدن ک بره بالا

گفتن نه باید طبیعی بره بالا!

خب اینجوری ک خودم داشتم اقدام میکردم طبیعی! فقط منو کشوندن اونجا ده بار دستامو سوراخ کنند😁😁😁😁

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام به همه 

تو رو خدا جوابم بدین.

من دیروز تو اول هفته ۶ رفتم سونو که گفت ساک حاملگی خالیه و فردا بیا

دیشب کلی گریه کردم و امروز رفتم سر کار ولی مرخصی ساعتی گرفتم و زودتر برگشتم همین که رسیدم خونه و رفتم سرویس یه لخته خون اندازه دو بند انگشت ازم دفع شد. یعنی سقط کردم؟؟

الان خیلی کم خونریزی دارم

تو رد خدا اگر میدونین جوابم بدین😭😭😭

بله عزیزم بلانسبت شدیم موش آزمایشگاهی 😁😁😁😁

دور از جونت عزیزم انشالله که نتیجه مثبت بشه برات گلم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یعنی تخمک خودش آزاد شده و بدن آماده لقاح هست

واسه بارداری طبیعی؟ من فکر کردم قبل انتقال اینکارا لازمه؟