2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076131 بازدید | 686576 پست
ترس واسه چی عزیزم؟جنینم کیفیت نداشت چون دی اف ای همسرم بالا بوده موقع تشکیل جنینشما نگران نباشید😍

عزیزم دی آف آی شون چند بود؟

الهی خیییلی زود نتیجه صبر و زحماتتون بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط برای ضخامت خوبه یا چیزای دیگه هم منم برم بگیرم دیگه ،ضخامتم اصلا بالا نمیره ،راستی روزی چقدر بخو ...

طب اسلامی میگه تمام مشگلات رحم و تخمدان بخاطر خونرسانی ضعیف به اون قسمته.

😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه خیلی از دکترا بخاطر پول واقعا باشه ، پیدا کردن مامایی که واقعا کار درست باشه و آسیب بیشتری از ...

مهلت قانونی گذشته باشه اصلا قبول نمیکنن و مجبور بوده 

چون همه پزشکا تاکید کرده بودن برو حتما بنداز 

ولی پزشک قانونی نامه نداده بود

ماما کارش درست بود و جز پرسنل بیمارستان بود.دیگه معروفه به این کار .

😉

سلام انتقال دومدحله ای چه جوریه ؟چند تا انتقال دادین ؟

یعنی تو دو مرحله انتقال میدن مثلاً یه روز میگن میری برا انتقال مثلاً دو تا جنین سه روزه انتقال میدن بعد دو روز میری مثلاً یکی دو تا جنین پنج روزه انتقال میدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی بدون داروی هورمونی با دنبال کرد روال عادی بدنت و زمان تخمگذاریت انتقالت رو انجام میدم.....یعنی ...

برای من داروهام:

استرادیول یکی صب و یکی شب 

استرادیول یکی صب بزارم واژن یکی شب

دگزا

لتروزول 

فموبرا

ا اس ا 

ویتامین دی ۲۰۰۰ روزانه

عرق رازیانه روزی یک استکان

مایع جات فراوان

پیاده روی

و بعد یه هفته سونو

😉

برای من داروهام:استرادیول یکی صب و یکی شب استرادیول یکی صب بزارم واژن یکی شبدگزالتروزول فموبراا اس ا ...

مطمئنی طبیعی بوده البته من مدتهاست از اینجا دورم مطمئنا اطلاعاتم بروز نیست اما با لتروزول و استرادیول یه کم برام عجیب بود طبیعی بودن....

باز شاید بقیه دوستان بهتر بتونن کمکت کنم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من داروهام:استرادیول یکی صب و یکی شب استرادیول یکی صب بزارم واژن یکی شبدگزالتروزول فموبراا اس ا ...

عزیزم من الان یه ویدئو از یه خانم دکتر که سیکل نچرال رو توضیح میده دیدم خواستم لینکش رو بذارم سایت اجازه نداد.خانم دکتر توضیح دادن.....

تو سیکل نچرال استرادیول نداریم....

هورمون وارد بدن نمیشه....

ای جانم عزیزم واقعا ناراحت شدم امیدوارم با بهترین بهترینارو تو بهترین زمان و شرایط برات جبران بشه ای ...

عزیزم ممنون من چند ساله اینجام ممنون از همدردیت حالم خیلی بده خیلی سخته بعد چند انتقال بعد ۲۱سال اینبار با یه بتای عالی مثبت شد و سونو تشکیل قلبم رفتم انروز چه حالی داشتم اما خدا نخواست برم بمونه ویرانم🥺🥺🥺🥺🤕🤕🤕

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مهلت قانونی گذشته باشه اصلا قبول نمیکنن و مجبور بوده چون همه پزشکا تاکید کرده بودن برو حتما بنداز ول ...

خداروشکر که این ماما را پیدا کرد ،من از قوانین مملکت سر درنیاوردم آخه بچه داشتن به چه قیمتی به قیمت عذاب دائم بچه و پدر و مادرش ،واقعا مسخرس که فرجه قانونی داره  ،،ببین یعنی برای من که کلا پوچ بود من مکافات عظما کشیدم که سقط کنم ،همش میامدم سایت هم میگفتم که درد روحی یه طرف مونده بودم چطور سقط کنم ،دکترا انگار وحشت داشتن یا بار قانونی براشون داشت بجز یکی که پیش اون کورتاژ کردم بقیه شون همه میگفتن مدارک ببر بیمارستان دولتی ،انگار ما موش آزمایشگاهی هستیم بخدا من حاضر بودم پول بدم ولی رحمم آسیب نبینه ،اینجا هم تو همون دوران چندتا از دوستان سقط داشتن یه بنده خدایی تو بیمارستانی رفت برای سقط سه قلوهاش که ایست قلبی کردن گفت آنقدر اذیتش کردن و صدنفر معاینه ش میکردن که با رضایت خودشو مرخص کرد اومد خونه با قرصی که خواهرش براش گرفته بود سقط کرد بعد یه دکتری که من رفتم دقیقا اسم همون بیمارستان گفتن که برو سقط کن، من که خیلی اذیت روحی شدم از دست دکترا تا سقط کنم سقطم درد نداشت این پاس کاری و عدم گردن گیریشون خیلی بار روانی داشت برام، یعنی دردلم باز شد رفتم دوباره به خاطرات تلخ پارسال

عزیزم گرمی و سردی رحم ربطی به فصل نداره تو فصل گرما ممکنه کسی طبع و رحمش سرد باشه یا برعکس.....من خو ...

من همیشه سر دلم سرده پاهام سرده هرچی هم لباس گرم میپوشم  باز روی شکمم سرده ..

چیکار کنم گرم بشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نگران نباش طبیعی.وقتی آدن تو ماه زایمان باشه شب درد داره.مثل درد پریودی هستاگر طبیعی میخوای هم نزدیک ...

ممنون عزیزم  دکترم احتماااال خیلی زیاد سزارین کنه که نوبت داده ۱۴هم قبلش گفت من انجام میدم برات ولی معاینت کنم قبلش اگه لگنت خوب بود چرا الکی شکمتو پاره کنم برا پول.

اخه من سرکلاژمم باز نکردم  یعنی ممکنه من ۱۴هم برم طبیعی بیارم؟ 🥲

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من همیشه سر دلم سرده پاهام سرده هرچی هم لباس گرم میپوشم باز روی شکمم سرده ..چیکار کنم گرم بشه

منم دقیقا اینجوری بودم . روغن سیاهدانه هم کف پات بزن هم شکم نایلونی چیزی پا کن بعدش جوراب تا صب بزار باشه شکمتم همینطور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه ها من تودلیم سقط شد 😭😭😭امروز دو روزه نا ندارم بی توانم برام دعا کنید خیلی سخت بود هم بار جسمی ...

عزیزدلم حالتو میفهمم خدا به دلت ارامش بده 

و جاشو بزودی برات پر کنه🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۲۱#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- اهسته 🌈

۲۸- سپیدارجوجو ⭐

۲۹- avaaajon 🌈

۳۰- آلادیا ⭐

۳۱- پونهoo 🌈

۳۲- ماهورجان ⭐

۳۳- panizpaliz🌈

۳۴- عبدالواحد⭐

۳۵- هیوا666 🌈

۳۶- شطرنجی ⭐

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲🌈

۳۸- zohrehjafari ⭐

۳۹- گیسوگلابتونم🌈

۴۰- سهیلا_جون ⭐

۴۱- @2aftab    

۴۲- @قاصدک_بیخبر    

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عرق رازیانه برای چی میخوری ؟ 

دکتر گفته بخور یا خودت میخوری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش