2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068201 بازدید | 686025 پست
بچه ها چرا من هنوز حالت بارداری و دارم شیا گشنه صبحا معده درد هنوز نبض کشاله رانم دارم در ضمن من هنو ...

عزیزم اگه قبلا بهت گفتن قلبش ایست کرده و رشدش متوقف شده. متاسفانه ینی تمومه. ولی معجزه خدا رو نمیشه نادیده گرفت گاهی استثناء هم ممکنه وجود داشته باشه. و درمورد علائم بارداری خب چون هنوز سقط نکردی و هورمون بارداری تو بدنه. این علائم طبیعی هست. داروها تو قطع کردی؟ من پارسال اینجوری شدم داروها مم قطع کردم ولی اصلا خونریزی نداشتم. بخاطر آمپول وشیاف جاش محکم شده بود. رفتم بیمارستان قرص زیر زبونی و واژن برام گذاشتن با بدبختی و درد زیاد سقط شد. ان شاالله برا شما خودش شروع کنه بخونریزی و دفع بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پاپ اسمیر انجام دادم گفت یکم التهاب داری.دارو مصرف کردم گفت دوباره بیا.هنوز نرفتم.از نظر hpv چک ش ...

بله هزینه hpv گرون هست من جدا از هزینه پاپ اسمیر ۲۶۰۰ یا ۲۸۰۰ دقیق یادم نیست پرداخت کردم تو این وضعیت جامعه که شیوعش هم زیاد بهتر انجام بشه تست هم اوکی باشه نیازی نیست تا ۵ سال تست پاپ اسمیر انجام بدیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم قبل پریود لک بینی داشتم دکترا میگفتن روز دوم یا سومی که خونریزی روان داشتی بیا لک. حساب نیس

منم اکه لکه بینیام جز پریودی حساب میشدن پریودیام ده روز یا بیشتر حساب میشد..

من زمانیگه رفتم برا ای وی اف..چندروز لک داشتم..بعدش ک خونریزیم شروع شد روز دوم خونریزیم رفتم برا سیکل..

دکتر بم گفت همیشه اینجور لک داری..

گفتم اره معمولا ۴ روز اینجور لک دارم..

همه فیزیوتراپ ها انجام میدن؟!تاثیر داره این کار واقعا؟!

نه گویا همه فیزیوتراپها انجام نمیدن من خودم باید با فیزیوتراپهای کرج تماسی بگیرم ببینم کدومشون انجام میدن و هزینه اش رو بپرسم ولی هنور حالش رو نداشتم انجام بدم 🫤 خیلی شدید تنبل شدم شما تهرانین بپرسین کجاها تو محدوده خونه اتون دارن و انجام میدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
همه فیزیوتراپ ها انجام میدن؟!تاثیر داره این کار واقعا؟!

بله گویا روی بالا رفتم ضخامت و خورسانی به رحم موثر بود بتونین انجام بدین اگه مشکل ضخامت دارین خوبه خیلی ها هم از این روش استفاده نکرده بودن و جواب مثبت گرفتن الزام نیست ولی دلگرم کننده است  

بله هزینه hpv گرون هست من جدا از هزینه پاپ اسمیر ۲۶۰۰ یا ۲۸۰۰ دقیق یادم نیست پرداخت کردم تو این وضعی ...

گفتم برم ب دکتر بگم برام امپول بنویسه..

نمیدونم امپولش ازاده..پیشنهاد بدم ب دکتر..

امپول بزنیم دیگه خیالمون راحت میشه.انگار شوهرم سوال کرد یک‌میلیون میشد

یادمه از قدیمهای این تایپیک هستی؟چنبار پانگچر شدی؟پزشک اورژانس صارم هم تشخیسش خوبه .یبار دکتر خودم گ ...

آره متاسفانه از قدیمیهای پیج هستم و بدون هیچ نتیجه دلگرم کننده 😟🙁🫤 و با وجود سن بالا درمان رو حسابی شل کردم،سه بار پانکچر سه بار انتقال ناموفق دارم 🫤 ااا پزشک ارژانسش خوبه پس ،دکتر نعمتی هم که من میرم خوبه عفونت و زخم داشتم نمونه نگرفت دارو داد بهتر بشم بعد نمونه بگیره که باز رفتم بهتر شده بود ولی عفونت قارچی کم مونده بودولی نمونه رو گرفت گفت از ازمایش مشخص میشه

گفتم برم ب دکتر بگم برام امپول بنویسه..نمیدونم امپولش ازاده..پیشنهاد بدم ب دکتر..امپول بزنیم دیگه خی ...

ایرانی تعداد کمتری رو ساپورت میکنه فکر کنم ۴ ظرفیتی هستن ۹ ظرفیتی خوبه که علیه تیپهای زیاوی مقاومت ایچاد میکنه اگه میخکای بزنی اون رو بزن فقط تا ۶ ماه بعدش باید به فکربچه باشین حین تزریق نمیتونین اقدام کنین 

آن شاالله برا منم همینطور باشه. من تو بارداری قبل 4000 میزدم. بارداری بعدیم 6000 کردن بازم ایست کرد

من ماه هشت روزی دوتا۶۰۰۰میزدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من تازه داروهای انتقال رو شروع کردمچهارمین انتقالمه

انشالله اخرین انتقالتونه و مثبت میشه🤲 ببخشید که میپرسم سه انتقال قبلی منفی شدین؟ چه داروهایی میخوردین و مشکلتون چیه؟ اگه دوسداشتین بگین

من ماه هشت روزی دوتا۶۰۰۰میزدم

سلام ببخشید گلم شما الان باردارین؟ تاپیکهاتون خوندم که سقط مکرر بودین  چه داروهایی مصرف کردین اگه میشه بگین من سه سقط داشتم و مشکل ایمنی انعقادی دارم و طبیعی هم باردارنشدم فقط با ای وی اف اونم از یازده بار انتقال سه تاش متبت که سقط