2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068180 بازدید | 686025 پست
ممنون عزیزدلم انشاءالله بسلامتی نینی نازتو بغل بگیری ❤️‍🔥😘😍🙏

انشالله قسمت خودت میشه بزودی با خبرای خوبت همه رو خوشحال میکنی🥰🤲🏼🤲🏼🤲🏼

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سرماخوردگی رو من ب فا ل نیک میگیرم.ایمنی بدنت پایین ترین حد ممکنه.ایشالله جنینت بسلامتی لانه گزینی ک ...

دقیقا‌برامن‌تنها‌انتقالیم‌که‌مثبت‌شد‌همین‌سیکلی‌بودکه‌سرماخورده

بودم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه ها روزتون خوش ،من امروز سرفه های کمی میزنم سری قبل هم سرماخوردگیم اینجوری شروع شد و یه مقدا ...

سلام عزیزم. از فردا امتحان کن برای سرفه ات. نشاسته تو آب حل کن بخور. ولی اگه نشاسته رو داخل آب سرد اول حل کنی بعد کمی شکر و کمی روغن بادام شیرین اضاف کن.بزار رو حرارت کمی که قل زد خاموش کن همونطور گرم بخورش. درحد یک یا دوقاشق غذا خوری نشاسته بریز. روزی چندین مرتبه میتونی استفاده کنی واقعا برا سرفه معجزه میکنه. خیلی کمتر میشه. اگه دوس داری امتحانش کن. برا انتقالتم خوبه نشاسته. و درمورد سوالت. با دکترت صحبت کن ریسک نکن چون جنین نداری. بازم خودت به بدنت بیشتر ازهمه آگاهی داری. 

من نه لک نه درد نه هیچی.۹ هفته رفتم سونو گف عالیه همه چی.۹ هفته و ۳ روز رفتم دکترم ک وقت بده برای آن ...

عزیزم منم مشکلم اینه که قلب جنین تشکیل میشه و برا منم دقیقا 9 هفته و سه روز ایست قلبی داشت. خیلی سخته. بااینکه لنفوسیت تراپی کرده بودم سرم آی وی آی جی هم میزدم. قرص پردنیزولون 5 و اسپرین و انوکسان هم داشتم بازم نشد. الان موندم چه کنم. حیرون و سرگردونم کسی مشکلم تشخیص نمیده میگن بیا بازم انتقال بده ببینم چطور میشه اگه راهی یا درمانی به غیر ازاینجا کسی پیشنهاد کرد ممنون میشم به منم بگید. و تازگیا یه دکتر عادی زنان رفتم گفت رحمت ادنومیوز هست. باید سه دوره آمپول دیفرلین بزنی. نمیدونم بهش اعتماد کنم یانه. و اینکه کسی بوده اینجوری باشه و نتیجه گرفته باشه؟ 

سلام عزیزم ببخشید این کامنتو دیدم نمیدونم قبلا هم این اتفاق براتون افتاده یا نه، میخواستم بدونم دکتر ...

منم دقیقا مشکل شمارو دارم 4 بار سقط این شکلی. داشتم جرات ندارم دیگه باردار بشم. ازترس. واینکه پزشکا متوجه مشکلم نمیشن. خیلی سخته. 

سلام خانومای گل من 10 ساله نازایی دارم یعنی 7سال نازایی که بعد از 7سال ای وی اف کردم مثبت شد9هفته ای ...

خیلی سخته خدا به دلت صبر بده خودبخود سقط شد یا دارو خوردی

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

منم دقیقا مشکل شمارو دارم 4 بار سقط این شکلی. داشتم جرات ندارم دیگه باردار بشم. ازترس. واینکه پزشکا ...

عزیزم پس هم دردیم، شما که همه دارویی هم داشتین واقعا چقدر عجیبه ، کاش دکترا میتونستن مشکلو بفهمن حیف اینهمه مثبت شدن و بعدم درد سقط کشیدن و‌مشکلات روحیش😔

من پردنیزولون و سرم اینا رو نداشتم بعد ۳ تا سقط وقتی ای وی اف کردم باهمون آنوکسا و آسپرین به خیر گذشت ، الان بعد ۵_۶ سال باز این اتفاق افتاد و شد ۴مین سقطم،

منم یه مدت دیگه میرم پیگیری میکنم اگه دردمو متوجه نشن دیگه تحمل سقط ندارم احتمالا دیگه بیخیالش بشم، سنم دیگه بالاست همینطوری کلی مشکل پیدا کردم

عزیزم منم مشکلم اینه که قلب جنین تشکیل میشه و برا منم دقیقا 9 هفته و سه روز ایست قلبی داشت. خیلی سخت ...

خواهربنده هم مشکل شما ر داشت ... دوز انوکساپارین ر بالا بردن وبچه ی بعدی سقط نشد.

۴۰۰۰میزد کردنش ۸۰۰۰

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خداروشکر ک مادر شدی و لذت مادر شدنو داری میبری‌..تمام سختیاش با مادره.تمام مراحل بارداری.بزرگ شدن.خر ...

قربونت برم روزی همه چشم انتظارا

پسرن

ن کی اینو گفته یکیشون شبیه خودمه یکیشون باباش

تازه دختر عموم هم جنین اهدایی گرفتن اینقدر ک شبیه خودشونه هیچ کس نمیفهمه

خداروشکر عزیزم،برای منم دعا کنید موافقت کنن تخمک اهدایی بگیرم چون تخمکام پوچن ،دوست دارم فقط یکی دیگ ...

انشاالله ک موافقت میکنن و شما هم طعم مادر شدن رو میچشین

اصلا قرار نیست کسی بفهمه این ی چیز شخصی بین شما و همسرتونه