2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064260 بازدید | 685746 پست

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_هشتم#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- @یامنان    

۱۶- @نهال6467    

۱۷- نگار۸۰ 

۱۸- نهالیم 

۱۹- رادیس۱۲ 

۲۰- گندمک۱۱ 

۲۱- shiva_ab 

۲۲- rose_710 

۲۳- zhiyan74 

۲۴- ارکیدهابی

۲۵- atrin_arsen_atrina

۲۶- joooodi

۲۷- اهسته ز

۲۸- سپیدارجوجو 

۲۹- avaaajon 

۳۰- آلادیا 

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- 

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوست عزیز،شما تو دلی داری لطفا برای منم دعا کن روز 11 انتقال هستم از ذیشب لکه بینی قهوه ای دارم ...

قربونت برم اسمتو تو لیست چلم نوشتم انشالله حاجتروا بشی 

من ن لک نداشتم ، سردرد ، نبض زدن رحم و سمت چپ 

علائم پری همینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات گلم خوبم.فرصت نمیکنم بیام اینجا خانم گلم یکم سینه خیز میره زمستون وسرماخوردگی هاش

ماشاالله بهش 😍😍😍 خداحفظش کنه برات عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خودتون درخواست داده بودید یا دکترتون گفت چسب جنین بزنید ؟

سلام عزیزم

خودش گفت.شاید چون انتقال سوم بودم.

شه بخش دکتر خوبی بهش بگو هر اقدامی که از دستش برمیاد برات انجام بده که انشاالله با اولین انتقالی که پیشش انجام میدی نتیجه بگیری 

سلام عزیزمخودش گفت.شاید چون انتقال سوم بودم.شه بخش دکتر خوبی بهش بگو هر اقدامی که از دستش برمیاد برا ...

ممنونم عزيزم ،  آخه از دکترم تو رویان خواستم جسب جنین و پی آر پی امتحان کنه گفت نه اینا ثابت شده نیستن کلا هرچی من میگفتم مخالف بود گفتم ببینم دکترای اونجا هم مقاومت میکنن یا نه ، پناه بر خدا

سپیدار جون اگه خودت فکر میکنی از هیپوفیز هست بهتر پیش متخصص داخلی هم بری .....من همیشه پرولاکتینم با ...

ممنون عزیزم.حقیقتش ازدکتر رفتن و ناامیدکردنشون خسته شدم خودم دارم ی کارایی میکنم بعدبرم آزمایش هورمونی بدم امسال ک دیگ قسمت نشدموندبعدعیدتااون موقع تلاشمومیکنم انشاءالله خدا ب ماهم نظرمیکنه

اولین‌باربود‌بلاست‌برام‌انتقال‌دادنیه‌سوال‌یه‌آمپول‌توبازویی‌قبل‌انتقال‌بهم‌زدن‌احتمالا‌همون‌چسب‌جنی ...

مبارکت باشه عزیزم ماشاءالله چقدرخوشرنگه. انشاءالله بسلامتی طی کنی تا آخر. انشالله روزی همه ب زودی

اولین‌باربود‌بلاست‌برام‌انتقال‌دادنیه‌سوال‌یه‌آمپول‌توبازویی‌قبل‌انتقال‌بهم‌زدن‌احتمالا‌همون‌چسب‌جنی ...

مباااارکه عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزمخودش گفت.شاید چون انتقال سوم بودم.شه بخش دکتر خوبی بهش بگو هر اقدامی که از دستش برمیاد برا ...

شما در چه حد لکه بینی داشتید گلاب به روتون الان رفتم سرویس در حد 6_7 قطره لک قهوه ای دیدم خیلی میترسم

چون اگ مثبت نشه دیگ پیگیر درمان نمیشم

امیدوارم خدا توی اوج ناامیدی دامن همه مون سبز کنه

ممنونم عزيزم ، آخه از دکترم تو رویان خواستم جسب جنین و پی آر پی امتحان کنه گفت نه اینا ثابت شده نیس ...

پیش دکتری که با همه چی مخالفت می‌کنه نرو ، چون فکر میکنن خیلی میدونن در حالی که خودمون شرایط خودمونو بهتر میدونیم و واقعا دنبال کارایی هستیم که انجام ندادیم ببینیم نتیجه چیه ،خیلیاشون به اینجور چیزا میگن اثبات نشده است ولی یه روش تکراری رو بارها و بارها رو ما پیاده میکنن 

رویان منم رفتم قبلا و به دکتر مصطفایی هر چقدر گفتم قبلا با داروهایی که نوشتی چند بار پانکچر شدم نتیجه نداشته بازم گوش نکرد و کار خودشو کرد که نتیجه حتی بدتر از قبل شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پیش دکتری که با همه چی مخالفت می‌کنه نرو ، چون فکر میکنن خیلی میدونن در حالی که خودمون شرایط خودمونو ...

انقدر مطلب از نینی سایت خوندم که کاملا گیج شدم که کجا برم برای ای وی اف

از مام بد میگن

ابن سینا دکتری نمیشناسم

رویان هم همه ناراضی ان