2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7060973 بازدید | 685496 پست
من چندبار پانکچر شدم ،چون ذخیره ام کمه ،سنم زیاده ....تخمکام پوچ میشدن ....مراکز اینجوریه ....فقط هو ...

ذخیرتون چنده؟ چند سالتونه؟ میشه بطفا یکم بیشتر درباره پانکچرتون بگید برام؟ مثلا چند تا تخمک و چند تا جنین شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذخیرتون چنده؟ چند سالتونه؟ میشه بطفا یکم بیشتر درباره پانکچرتون بگید برام؟ مثلا چند تا تخمک و چند تا ...

ذخیره ام زیر یک بود ....۰/۷ بود بعدش ۰/۹ تازگیا ۰/۲ شده ....۷ بار پانکچر شدم ....از هر بار پانکچر یا اصلا جنین نداشتم یا یکدونه داشتم ،در کل ۵ تا جنین از ۷ بار پانکچر ....تخمکام با داروی ایرانی کلا پوچ میشدن که به خاطر ندانم کاری دکترا چند بار پشت سر هم با داروی ایرانی پانکچر شدم که همش بیهوده بود .....بعدا با اصرار خودم با پرگووریس پانکچر شدم که حداقلش این بود که دیگه تخمکام‌ پوچ نمیشدن ....هم تعدادش بیشتر بود هم پوچ نبودن....مکملهایی که می‌خوردم اصلا برام تاثیر نداشتن.....هر مکملی که بگی خوردم ....همه کار کردم ....طب سوزنی رفتم و خیلی کارای دیگه اما تنها چیزی که تاثیر گذاشت همین عوض کردن داروها بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ذخیره ام زیر یک بود ....۰/۷ بود بعدش ۰/۹ تازگیا ۰/۲ شده ....۷ بار پانکچر شدم ....از هر بار پانکچر یا ...

ایشالا خدا بهتون بچه بده 

خیلی سخته نداشتنش

چند سالتونه؟ منم همش میترسم بخاطر سن تخمک پوچ باشه

ایشالا خدا بهتون بچه بده خیلی سخته نداشتنشچند سالتونه؟ منم همش میترسم بخاطر سن تخمک پوچ باشه

ممنون گلم 

انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه 

۴۰ سالمه 

نه نگران نباش همه بدنها که مثل هم نیستن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_پنجم#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- @مهتاب444    

۱۰- @سارایییی    

۱۱- ماهییا 

۱۲- ssseffat 

۱۳- داداشممم 

۱۴- favali 

۱۵- یامنان

۱۶- نهال۶۴۶۷ 

۱۷- نگار۸۰ 

۱۸- نهالیم 

۱۹- رادیس۱۲ 

۲۰- گندمک۱۱ 

۲۱- shiva_ab 

۲۲- rose_710 

۲۳- zhiyan74 

۲۴- ارکیدهابی

۲۵- atrin_arsen_atrina

۲۶- joooodi

۲۷- اهسته 

۲۸- سپیدارجوجو 

۲۹- avaaajon 

۳۰- آلادیا 

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- 

۷۴- 

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه عزیز ممنون از لطفت انشالله که بحق صاحب زمان کوچولوت صحیح و سالم بغل بگیری منو هر دفعه شرمنده م ...

دورت بگردم عزیزم🫂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه منم لاغر نیستم😂 همه میگن شکمت کوچیکهنکنه خیلی ریزه نی نی🙂😂

نینیمون خوبه😍 مامانش خوش شانسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزيزم منم سيكل طبيعي داشتم، فقط از روز دوم پريودي لتروزول خوردم، روز ١٢ پريود بود يه امپول داد ...

سلام عزیزم ممنونم الهی هزاربارشکر انشاالله صدای دلنواز قلب نازشم میشنوی ب امیدخدا😍😍😍😍😍

سلام خانما.ببخشید من الان وارد ۹هفته شدم. از هفته پنج تا الان لکه بینی دارم و دکترم یکی دو هفته پیش گفت هماتوم دارم

استراحت میکنم و شیاف و آمپول هم استفاده میکنم ولی لکه بینی قطع نمیشه. امروز تازه بیشترم شده خیلی میترسم

کسی تو این شرایط بوده؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
سلام عزیزم خوبی جون دلخودت چطوری چخبرا .... تیکرم ک نداری ببینم ب کدوم مرحله رسیدی 😍 منم شکر خدا شد ...

وایییی عزیزززم انقد واس تو ذوق کردم براخودم نکردم خیلی خوشحالم برات فاطمه جوون.انتی حدس نزد جنسیت تو دلیتو گلم؟الهی صحیح و سلامت بیاد بغلت.من خیلی سخت میگذره بهم از همون ۸هفته سرفه های شدیدم شروع شد کلی دارو خوردم داروهایی که ماخصص داخلی داد و دکتر خودم ولی بی فایده بودباز عفونت اومد سراغم بازم داروهای جور واجور خودم هنوزم رفع نشده فقط سرفه هام کم شده.همش کابوسم شده اونهمه دارویی که خوردم اثر بد نداشته باشه برام.دعام کن عشقم

سلام خانما.ببخشید من الان وارد ۹هفته شدم. از هفته پنج تا الان لکه بینی دارم و دکترم یکی دو هفته پیش ...

من سر دختر دومم داشتم تا انتی ادامه پیداکرد دکترمو عوض کردم دوز امپول و شیاف دوبرابر کرد دیگ تاانومالی رفع شد.

من سر دختر دومم داشتم تا انتی ادامه پیداکرد دکترمو عوض کردم دوز امپول و شیاف دوبرابر کرد دیگ تاانوما ...

ببخشید یعنی ۴ماه لکه بینی داشتید؟دو برابر یعنی چند تا آمپول و شیاف در روز؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید