2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061301 بازدید | 685537 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان کسی بوده انتقالش مثبت شده باشه ولی همچنان دل درد داشته باشه؟من روز ۱۶ انتقالم هست دل درد شدید ...

شکر خدا مثبت شدی💚💚

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستای گلم یه سوال کسی که فیبروم داره با سونو مشخص میشه؟

سلام سارا جون خوبی ؟ 

من داشتم اما هیچ‌ وقت تو سونو دکتر بهم نگفت فیبروم داری ،فقط گفته بود بهتره قبل انتقال هیسترسکوپی‌ بشی که رحمت پاکسازی بشه ....که توی هیسترو هم معلوم شد که فیبروم داشتم 

ولی یکی از بچه ها می‌گفت که فیبرومش تو سونو مشخص بود و به خاطرش رفت هیستروسکوپی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میخوام ببینم کسایی که مثبت شدن دل درد داشتن یا ربطی نداره

منم درست موعد پریودین عین وقتی که پری میومد پاهام بی‌قراره بود تموم دندونام درد میکرد ولی دوروز بعدش اصلا علایم رفت 💚💚

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام سارا جون خوبی ؟ من داشتم اما هیچ‌ وقت تو سونو دکتر بهم نگفت فیبروم داری ،فقط گفته بود بهتره قبل ...

سلام به روی ماهت عزیزم خدا رو شکر خوبم.

شما خوبی انشالله زودتر میری برای انتقال 

یعنی برای بارداری طبیعی مشکلی نداره فیبروم باشه یا حتما باید برداشته بشه؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من ی امپول دیفرلین زدم بنظرت کافیه؟ضخامت رحمت خوب بالا میرفت با اندومیوز؟

ببین من دکتر نصر میرفتم بهم گفت شما باید دو تا دیفرلین بزنی. کلا هم اندومیوز هم اندومتریوز باید دو تا دیفرلین بزنن

سلام .وقتی دیفرلین زدین توی همون ماه براتون انتقال دادن یا دوده ی بعدی پریود شدین بعد انتقال دادن ؟د ...

ببین اولی رو 21 پریودیم زدم بعد 28 روز بعد اولی آمپول دوم رو زدم وقتی دومی رو زدم چهار روز بعدش رفتم مرکز واسه سونو. استرادیولها شروع شد شاید یه ماه بعد دیفرلین دوم انتقال دادم. دوبار هم باردار شدم. یکی سال 99 یکی هم امسال 

سلام به روی ماهت عزیزم خدا رو شکر خوبم.شما خوبی انشالله زودتر میری برای انتقال یعنی برای بارداری طبی ...

ممنون عزیزم ....توکل به خدا 

نمی‌دونم سارا جون ....در مورد بارداری طبیعی اطلاعات ندارم ....شایدم نوع فیبروم فرق داشته باشه ولی به نظر من ما که بارها داروی هورمونی استفاده کردیم و این داروها باعث میشن فیبروم و پولیپ به وجود بیاد ....بهتره چه اقدام به بارداری طبیعی باشیم ....چه اقدام به ای وی اف باشیم ....قبلش هیسترو بشیم که مطمئن بشیم فیبروم و پولیپ و چسبندگی و غیره اگرم باشه از بین برن و رحم پاکسازی بشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من ک اون موقع اصلا اسم لاپاراسکوپی رو هم نشنیده بودم😅وضعیتم ب خاطر خارج رحمی انقدددد اورژانسی میشد ...

قربونت برم چقدرسخت گذشت بهت. ان‌شاءالله من بعد فقط خوشی واسایش ببینی توزندگیت الهی امین

@felmira    

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا انشالله به واسطه دعای حضرت زهرا هر چی از خدا میخوای بهت بده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن