2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061348 بازدید | 685541 پست
خانوما کسی تجربه انتقال با رحم ادنومیوز رو داره؟

ادنومیوز یعنی رحم بزرگ شده و لایه هاش تو هم رفته .قبلش هیسترو کنید که جنین بگیره وگرنه درمانی نداره متاسفانه . .شما ادنومیوز هستید ؟بهتون چی گفتن ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکساله به جای اینکه هرماه پریود بشم هر هفته میشم .۵ ماه با دوفاستون و استرادیول خوب بودم بعدش دیگه د ...

عزیزم انشالله کار له اونجاها نمیکشه، ، خیلی ناراحت شدم به حق فاطمه زهرا مشکلتون زودتر حل بشه

اوابوست روزی چندتا میخوردی؟

روزی دوتا اوایل ولی ماهی که داروهای پانکچر می‌خوردم ۴تا 

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلامدوستان نحوه محاسبه هفته بارداری تو کسایی که انتقال انجام دادن چجوریه؟از ر‌وز انتقال هست یا نه‌مث ...

مثل باردار معمولی از اولین روز آخرین پریودی

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم تبریک میگم بهت خداروشکر نتیجه گرفتی. بارهفتم کار اضافه ای کردی ک توانتقال های منفی انجام نداده ...

فقط فیزیوتراپی رحم دو ماه قبل انتقال رفتم که ضخامت رحمم خیلی خوب بالا برد و گرنه از نظر تغذیه سری های قبلی بیشتر رعایت میکردم دیگه دفعه هفتم خسته شده بودم رژیم معمولی داشتم 

راستی هر روز صبح هم دو ماه یه چندتا قاشق سمنو میخوردم میگن برای رحم خیلی خوبه شما هم انشالله بحق حضرت زهرا ع بزودی نتیجه تلاشات میگیری

خوب عزیزم بالاپارابایدبرداری دیگه. نکنه عمل باز بود؟؟؟ 😰

بله متاسفانه عمل باز بود دقیقا عین سزارین🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط فیزیوتراپی رحم دو ماه قبل انتقال رفتم که ضخامت رحمم خیلی خوب بالا برد و گرنه از نظر تغذیه سری ها ...

ممنون عزیزدلم انشاءالله خدابچتونگه داره. میگم ب نظرت بدون استرادیول هم فیزیوتراپی رحم جواب میده؟ 

آخه من استرادیول میخورم رحمم مایع تشکیل میشه. دارونخورم فقط فیزیوتراپی برم

خانوما کسی تجربه انتقال با رحم ادنومیوز رو داره؟

بله من رحم ادنومیوزه. قبل انتقال دو بار دیفرلین زدم. باردار هم شدم نگران نباش. هیسترو هم نکردم. برای بار دوم که خواستم انتقال بدم چون فیبروم تو دهانه رحم داشتم هیسترو شدم 

بله من رحم ادنومیوزه. قبل انتقال دو بار دیفرلین زدم. باردار هم شدم نگران نباش. هیسترو هم نکردم. برای ...

سلام .وقتی دیفرلین زدین توی همون ماه براتون انتقال دادن یا دوده ی بعدی پریود شدین بعد انتقال دادن ؟

دفعه دوم چه طور ؟اونم همون سیکل عمل انتقال دادن یا دوره ی بعدش

هر دوبار مثبت شدین ؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم