2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061278 بازدید | 685536 پست
چرا بعضیا میگن گذاشتیم یخچال بعضیا میگن بیرونگیج شدم

الان هوا سرده.. یه جایی از خونه بزار ک کمتر تو گرما باشه 

حتما اونایی ک یخچال میزاشتن هوای خونشون گرم بوده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر که نتیجه گرفتیدمبارکتون باشهبه دل خوش بغلش کنیدمن که واقعا ناامیدماین تلاش آخرم فقط ضربه رو ...

قربون دخمل گل من ۴۱سالمه منم کشیدم منم انتقال منفی داشتم ولی اینبار گفتم بار آخره امتحان میکنم از روز اول رفتم فکر منفی تعطیل خدایی همه اش مثبت فکر میکردم من مرکز ناباروری ابن سینا رفتم حتی باور کن متخصص مردان با رضایت خودمون اجازه آی وی اف داد گفت احتمال تشکیل جنین کمه منم ۹تا تخمک بالغ داشتم ۳تا جنین داشتم بازم گفتم شکر خدا بخواد درست میشه💚💚💚نامید نباش می‌دونم بار روانی بار مالیش زیاده ولی خدا بزرگه من خودم شش سال از آخرین انتقالم گذشت دوباره شروع کردم الله اعلم 💚💚💚🙏😘😘🙏🙏🙏

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

انشااله،منم دو روزه داروهای انتقال رو شروع کردم،اخرین جنین ها و آخرین تلاشمو دارم انجام میدم،اگه منف ...

بسلامتی عزیزم 😍😍😍انشاءالله این دفه خداروزیتومیده دست پربرمیگردی ازدرخونش. همیشه دعامیکنم خدایا برای هممون بخواه ورحمتت ب سرنوشتمون پیشی بگیره

اگه نشه چی ببخشید اگه انرژی منفیم زیاده

اتی جون منم همیشه همینو میگفتم با خودم که اگ نشه چی...

من حتی یک درصد هم ب اسپرم های سعید اعتماد نداشتم

غیر اون خودمم هیچ کار خاصی نکرده بودم ببینم چ مشکلاتی دارم کلا ناامید بودم..

انشالله برای شماهم تو اوج جاناامیدی یه نوری تابان میشه ✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم واقعا باید چیکار کنمنمیتونم با نداشتنش کنار بیامهر چی هم تلاش میکنم به هیچی میرسمواقعا خدا ب ...

دورت بگردم هممون همچین فکرایی میادسرمون چ گناهی خواهر. اگ ب گناه ربط داشت ک دور واطراف آدمایی میبینم ک اونااصلانبایدبچه دارمیشدن ازبس بدجنسن. من خودمم قبلها گذشتمو شخم میزدم از5و6سالگی ک یادم میادببینم کی وناراحت کردم...... دیدم ب اینانیست اصلأ مشخص نیست بر چ اساسیه رسیدن ب  خواسته های دنیوی هرچی هست عاقبتمون بخیرباشه

دیدی تا سونو میریم چقد خیالمون راحت میشه ک میفهمیم همه چیز جنین نرماله..

ماهور جان زیاد اوکی نیستم بخاطر انقباضی که رحمم داشت

الان استراحت مطلقم فقط برای سرویس و غذا خوردن بلند میشم

بدبختی اینجاس ک دلیل انقباض هم معلوم نشد

بچم همش خودشو سفت می‌کنه حس میکنم خیلی اذیته..

خدارو شکر حالش خوبه .. بریچ بود و جفتمم خلقی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این سومین مرکزی بود که تو این نه سال رفتماین دفعه رفتم مام که مثلا میگفتن جزو بهترین مرکزاستجنین شنا ...

دکترت تو مام کی بود؟ جنین ها بلاست بودن؟ روز چندم پریودی برات انتقال داد؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام گلم خوبیم ممنون تو چطوری عزیزم نی نی مون خوبه 😍😍من ک تو اخرین سونوم دکتر گفت هماتوم دارم اوم ...

😍✨ انشالله بارداری راحتی داشته باشی 

چند هفته سرکلاژ میکنن ؟ 

عزیز شما طول سرویکست چند بود برای بارداری قبلی که یهو افت کرد؟ ببخشید یاداوری کردم...

اخه من یهو دلدرد شدم رفتم سونو بهم گفت انقباض داری

علتشم مشخص نشد.. سرویکس هم ۳۵ بود شکمی

۱۵ هفته ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی فاطمه جون تو ان تی کی رفتی من از بس عجله دارم، ۱۱هفته و۳روز نوبت زدم خود سونو گرافی بهم گفت از ...

قربونت برم عزیزکم 🤍 

من دکتر برام ۱۱ هفته ۶ روز نوشته بود دادم

ولی بچه یک روز با سونو فرق داره بزرگ تره ، مثلا همون روز ۱۲ هفتم بود تو سونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی عزیزم ان شاالله هر جنسیتی که باشه صحیح و سلامت باشه امیدوارم که بارداری تا انتها به خوبی و سلام ...

دورت بگردم 🥹🫂 

انشالله قسمت خودتون یه نینی شیطون😃🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم کاربر @خانومیییی با سیکل طبیعی باردار شدنعزیزم میشه دوستمون رو راهنمایی کنیاگ درست تک ک ...

سلام قربون خودتونینیت بشم ممنون فاطمه قشنگم😍🥰❤️‍🔥انشاءالله جوجه نازمونو بسلامتی بغل بگیری الهی آمین 

درسته ولی بعضی وقتابدجوردردمیکنه میترسم واقعیتش

اتفاقا اگه درد داشته باشه یعنی بی خطره سپیدار جون ....کیست سینه اگه درد نداشته باشه خطرناکه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش